turkuć Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 wlasnie jak to zrobic dla celow czysto poznawczych, zaden ze mnie spec jezeli prosze o pomoc w takiej kwestji tak wiec prosze o porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 powergg z wtyczką "inwigilator" http://www.powergg.digi.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dzieki to sie nazywa natychmiastowa odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 a jakis sposob nie instalujac dodatkowego oprogramowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 a jakis sposob nie instalujac dodatkowego oprogramowania A: Mozesz podać mi swój IP? B: Mój IP to xxx.xxx.xxx.xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 1. ja mam takie pytanie, czy jest jakas wtyczka która pokazuje otwarte porty na kompie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 1. ja mam takie pytanie, czy jest jakas wtyczka która pokazuje otwarte porty na kompie??A ja mam takie pytanie - po co Ci to wiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Tak, 'Local Port Scanner', ale chyba nie o to chodziło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 lukecz mnie osobiscie nie bawi w grzebanie w cudzych kompach, tylko ostatnio taki koles za pomoca power gg zczytał moje IP i powiedział ze mam otwart port 3300, w sumie firewalla nie miałem wiec nie wiem czy mu wierzyc czy nie. chce wiedziec jak on to zrobił. Paszczu a Local Port Scanner to wtyczka pod Powwer gg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 To osobny program, pokazuje które porty masz otwarte. Wszystko zależy jeszcze od rodzaju Twojego połączenia z internetem - po sieci lokalnej to można różne cuda robić :wink: Koledze (Neo+) tak z pół roku ktoś się włamał i zostawił mu mesydża na pulpicie, byłem w lekkim szoku :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mam IDSL i mozesz mi napisac jakie dane trzeba posiadac zeby je zmonitorowac? IP wystarczy? czy cos jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Szczerze mówiąc nie wiem - może wypowie się ktoś o większej wiedzy na ten temat, ale z drugiej strony możesz spotkać się z brakiem odzewu ze względu na możliwość niewłaściwego wykorzystania tych informacji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Szczerze mówiąc nie wiem - może wypowie się ktoś o większej wiedzy na ten temat, ale z drugiej strony możesz spotkać się z brakiem odzewu ze względu na możliwość niewłaściwego wykorzystania tych informacji :wink:wystarczy jesli ktos powie mi czy tak czy nie, chce wiedziec na ile moge czyc sie bezpieczny w sieci :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 wystarczy jesli ktos powie mi czy tak czy nie, chce wiedziec na ile moge czyc sie bezpieczny w sieci :-)Wiec moze kolega zainstaluje sobie firewall'a, to nie bedzie sie musial martwic o swoje bezpieczenstwo w sieci i skanowanie portow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 lukecz boshe jaki z Ciebie tajemniczy człowiek, poco wogółe piszesz? nabijasz sobie posty? Twoje wypowiedzi nie wnosza nic do tematu. Juz sie dowiedziałem sam!! PS. Paszczu dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 lukecz boshe jaki z Ciebie tajemniczy człowiek, poco wogółe piszesz?Ciesz sie ze pisze bo sytuacje nakreslil Ci juz Paszczu: możesz spotkać się z brakiem odzewu ze względu na możliwość niewłaściwego wykorzystania tych informacji nabijasz sobie posty?Tak, wlasnie napisalem kolejnego... Kolego LAPIN jesli szukasz ochrony przed skanowaniem portow to na dobre forum trafiles, natomiast jesli chcesz sie bawic w hakiera (szukales progsow do skanowania portow innych komputerow, a nie Twojego) to chyba pomyliles forum bo w tym Ci tu nikt nie pomoze... Nie zrozum mnie zle, nikt nie wie jakie masz intencje i jak zamierzasz wykorzystac takie informacje - moze jako ciekawostke a moze chcesz komus narobic szkody. Dlatego w sprawach tego typu raczej nie znajdziesz odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 lukecz mnie osobiscie nie bawi w grzebanie w cudzych kompach, tylko ostatnio taki koles za pomoca power gg zczytał moje IP i powiedział ze mam otwart port 3300, w sumie firewalla nie miałem wiec nie wiem czy mu wierzyc czy nie. chce wiedziec jak on to zrobił. Paszczu a Local Port Scanner to wtyczka pod Powwer gg ? lukecz czytasz dokładnie moje posty :?: po co mam sie do kogos włamywac :?: kazdy progs który chce miec moge sciagnoc z neta, a jesli nie moge poprosic znajomych zeby mi udostepnili na FTP, jak juz pisałem, pewiem koles zczytał moje IP, przestraszyłem sie bo nigdy nie uzywałem power gg teraz nie mam go w kontaktach, mam właczona zapore i jeszcze Firewalla. lukecz a poza tym wiem np. wiem ze masz otwrty port np. 1550 i jak ja moge to wykozystac :?: nawet nie zadałęm takiego pytania, a ty odrazu ze sie ludziom bede włamywał. Stary chce sie jakos bronic i widziec co moze mi grozic to wszytsko. dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 W mirandzie jak rozmowca ma wlaczone p2p widac jego ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 uzywaj wp kontaktu pzez wp kontak polonczysz sie z gg wtedy juz gosciu za pomoca power gg ip ci nie szczyta :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...