pcmax Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam! Mam winde 2000 i przy uruchamianiu sie jej zawsze testuje mi flopka! Jak to wylaczyc!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 testuje ?? ;) raczej go wykrywa mozna to wył gdzies we wł mojego komputera cos tam nie wykrywaj nowych stacji dysk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a ja mam NIS`a i przy kazdym wylaczaniu kompa probuje skanowac dyskietki jak towylaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ale co wam to przeszkadza? w win napisalem jak to wyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 lukasrz jezeli nie potrafisz pomoc to po co sie odzywasz chcesz sobie nabijac posty!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Cytat a ja mam NIS`a i przy kazdym wylaczaniu kompa probuje skanowac dyskietki jak towylaczyc Jeżeli to jest Norton to w opcjach programu można to wyłączyć, tylko nie pamiętam dokładnie gdzie, bo już dość długo nie używam tego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 hmm mam podobnie poszukam w nortonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Cytat lukasrz jezeli nie potrafisz pomoc to po co sie odzywasz chcesz sobie nabijac posty!??? tak koenicznie che nabijac posty ! wiecej i wiecej bo mam ic hmalo :D tak mi zna tym zalerzy ze hej , napisalem ci jak mozesz to u siebi wyłaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ale pomogles cos tam gdzie tam cos jest olalalalla ale kazda pomoc sie przydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Proponuje wyłączyć FDD(powinna wystarczyć opcja wyłączenia w menedzerze urządzeń). Nie wiem jak Wy, ale ja ostatni raz z flopa korzystałem jakiś rok temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...