Stefan5 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Kupilem sobie magnesiki, i sie nimi bawilem, poznie polozylem je kolo monitorka i teraz mam fioletowy ekran :(. jak to usunąc prosze o szybką odpowiedź. Sie wkur.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Sprobuj uzywac funkcji Degauss - chyba wszystkie monitory ja maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Jestem Twoim fanem! Usiłowałem sobie przypomnieć w jakim wieku kręciła mnie zabawa magnesikami, ale jakoś nie mogę sobie nawet przypomnieć. Całe szczęście, że to nie magnesiki się popsuły, bo czym byś Ty się biedaku bawił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Jestem Twoim fanem! Usiłowałem sobie przypomnieć w jakim wieku kręciła mnie zabawa magnesikami, ale jakoś nie mogę sobie nawet przypomnieć. Całe szczęście, że to nie magnesiki się popsuły, bo czym byś Ty się biedaku bawił... i po ch*** Waclawa byla ta odpowiedz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Sprobuj jeszcze raz zblizyc magnesik do ekranu i powinno zniknac :lol: Chociaz nie gwarantuje. Ale kiedys na telewizorze w ten sposob usunalem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Nazir daruj sobe tego typu posty :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Mozesz sprubowac odłączyć wszystkie kable od monitora n. na noc lub idz do serwisu RTV gdzie zaplacisz ok. 20zł zato ze pan pomacha przed kineskopem kilka razy pentla indukcyjna- to napewnopomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 to nic nie pomoze paietak ze jak bylem malym dzieciakiem to tez tak zrobilem ale z TV jest jakies urzadzonko ktorym mozna to usunac i to pomoglo pojdz do serwisu RTV i napewno sobie z tym poradza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 SNAP moze cie nie zdziwie ale na TV też to mam, a do serwisu nie chce mi sie latac zbytnio, napewno jest jakiś sposob na to. EDIT: Jak biore magnesikiem to troszke to koryguje ale niewiele :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Kumpel suszarke wlaczyl i dal kolo mointora i troche zniklo :> Nie zaszkodzi sprubowac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 w osd monitora opca degauss (lub rozmagnesowanie). Mozesz tez sprobowac nacisnac jednoczesnie przycisk kontrastu i jasnosci. A na prszylosc nie rob sobie z nas jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 w osd monitora opca degauss (lub rozmagnesowanie). Mozesz tez sprobowac nacisnac jednoczesnie przycisk kontrastu i jasnosci. A na prszylosc nie rob sobie z nas jaj Wcale nie robie sobie z was jaj, ja mam naprawde powazny z tym problem. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 To rob tak jak ja i koledzy radza. I poinno byc ok. A na przyszlosc mysl co robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Monitorek już mam ok, przylozylem wiatrak i pomoglo. Dzieki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Lutownica transformatorowa podobno rozmagnesowuje wszystko - mięśnie, ścięgna, kości a nawet stal. Tylko zamiast grotu trzeba naruchać sporawą pętelkę z drutu. Acz ani jednego pendeho nie dam sobie uciąć, że na widziaj też to podziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 hehe to ja kiedyś podczas remontu ustawiłem sobie nieświadomie subwoofer z kina domowego :D cale pol monitora fioletowe :D Degauusing nie pomogło, wyłączyłem monitor i po jakimś czasie włączyłem i OK było =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Ja do telewizora kiedys specjalnie glosnikiem o srednicy 20 cm zajechalem do eekranu telewizora dla beki i robilem 2 szlaczki. Potem przez 3 tygodnie to schodzilo i byly fioletowe zygzaki. Juz sie balem ze nie zejdzie bo dluygo schodzilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 "Gratulacje" pozazdrośćić normalnie inwencji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 wyłącz monit z prądu i zostaw go tak na noc... jutreo powinno byc ołkej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Monitorek mam OK. Ale telewizor nie :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Monitorek mam OK. Ale telewizor nie :/.To TV do kompletu też uwaliłeś? :lol: Zrób j.w. wyłącz z prądu na noc powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Ale ubaw dzięki wszystkim za zabawę od góry do dołu tematu. Tobie WUNAT piwo czasem miło przeczyta dobry komętaż. Dodam od siebie, że z kumplem w szczenięctwie głośnikiem załatwiliśmy 3 dniowy tv produkcji radzieckiej Rubin kosztował z 25 tyś wczesnego gierka. Walić cenę ale waga 75 kg stary kumpla tylko joby słał na radziecką jakość jak znosił to z 4 piętra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 hehe my zesmy magnesem na fizyce traktowali monitor nauczycielki :) ale jakos bez wiekszych skutkow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Już jest prawie ok z TV, jeszcze jest troszke fioletu, ale malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 kabel od zasilania wyjmij na 20 minut. bedzie wszystko ok po prostu się namagnesował.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 To się przyznaj od razu co jeszcze namagnesowałeś... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 To się przyznaj od razu co jeszcze namagnesowałeś ja to tylko monitorek i TV, na początku to fajne bylo, zajebiste sa efekty, ale one zostają ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 To się przyznaj od razu co jeszcze namagnesowałeś ja to tylko monitorek i TV, na początku to fajne bylo, wmordejeżyste sa efekty, ale one zostają ;/ Edit: mieliscie racje ze jak sie wyciągnie wtyczke to to znika, wiec ide sie znowu bawić lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ale ubaw dzięki wszystkim za zabawę od góry do dołu tematu. Tobie WUNAT piwo czasem miło przeczyta dobry komętaż. Dodam od siebie, że z kumplem w szczenięctwie głośnikiem załatwiliśmy 3 dniowy tv produkcji radzieckiej Rubin kosztował z 25 tyś wczesnego gierka. Walić cenę ale waga 75 kg stary kumpla tylko joby słał na radziecką jakość jak znosił to z 4 piętra. To kłamstwo !!! Jeden z najlepszych grzejniko/TV marki Rubin, nie ważył 75 kg !!! Wiem bo sam wnosiłem na 3 piętro ! Góra 52,7 kg A widzieliście najnowszego Rubina ? Proszę: i jego mniej wypasiona wersja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 To się przyznaj od razu co jeszcze namagnesowałeś... ;) może mózg..<joke> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...