cornholio Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 czy gdzieś jeszcze znajdę tą gierkę ? Może ktoś wie gdzie, bądź ma na dysku .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 poswieciles chociaz minute na szukanie ? nie sadze........ :? http://www.gry.zanet.pl/page4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 owszem poświęciłem.... może nizbyt dokłądnie ale gierki szukałem już od jakiegos czasu mimo wszystko dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 thx za temat swojego czasu tez tego szukalem, ale wypadlo mi z glow Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 www.bridgebuilder.game.com << czy jakoś tak. Fajna gierka, ale leprza jest II i III wersja : Pontifex i [.......](nie pamietam). Ale demka same ;] 10 poziomów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 http://www.chroniclogic.com/ ponifex jest duzo lepsza, druga czesc jes tez ok. ale same dema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 natknelem sie ostatnimi czasy na bardzo ciekawa "gre", wlasciwie to trudno nazwac to gra. nazywa sie bridge bouilder i jak sama nazwa wskazuje tyczy sie budowania mostow. cala zabawa polega na tym aby wybudowany most byl jak najwytrzymalszy i koszty zmiescily sie w okreslonym limicie. pierwsza czesc wyglada nieciekawie (wrazen wizualnych praktycznie zero ) ale niezmiernie wciaga, potrafilem spedzic kilka godzin robiac jeden most, nastepne czesci (pontifex I i II ) posiadaja ulepszona szate graf. , wiekszy poziom trudnosci oraz wieksza ilosc materialow budowlanych... wiecej szczegolow na http://www.bridgebuilder.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Bardzo fajna, bardzo wciąga i jest bardzo stara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Heh, ja przy Pontifexie spędziełm połowę poprzednich wakacji ;) 8) Kto nie grał to musi zagrać...jedyny minus - wciąąąga szalenie mocno 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Bardzo fajna, bardzo wciąga i jest bardzo stara.to ze stara to da sie wyraznie odczuc na lepszym sprzecie... pociagi przejezdzaja tak szybko ze nie daje sie nawet sprawdzic naprezen...ale w pontifexie juz nie ma tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hehe przeszedłem wszystkie.... :D gierca wypas, i jest to przyklad jak malym kosztem mozna stworzyc swietna gre... przecie ona jest abrdziej grywalna niz duzo dzisiejszych gierc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 mialem 2 czesci juz hohoho i troche temu i sie troche nad nimi napociłem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Stare, ale wypaśne... Idę grać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Pontifex... smak. Pierwsza czesc pamietam, ze niezla zabawa przy niej byla. w drugiej to mozna bylo obracac mosty i trzeba bylo brac poprawke na panujace w dolinie wiatry (?) ;) czas wrocic do tego, widze na tej stronie sporo ciekawych plikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 moze ten topik sie jakos rozwinie :D ktos pokaze swoj unikatowy most... i takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hohoho nie sadzilem ze jeszcze do tego wroce.. ;)) czas zainstalowac i znowu pobawic sie w inzyniera ;p gierka naprawde wciaga wiec uwaga =] ale z tego co pamietam gralem tylko w pontifexa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jest jeszcze tego typu gra na stronie nvidi ale dziala tylko przy GF4TI i chbya w gore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 :) nie prawda bo ja mam radzia9600pro i działa, wogóle to demka zasysam głownie z nvidii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ja mam to co w podpisie i nie dziala a zwie sie to "bridge it" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 :) nie prawda bo ja mam radzia9600pro i działa, wogóle to demka zasysam głownie z nvidii :lol:TO grzecznie prosze o sposob na odpalenie tego na Radku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Wielkie sorry, że odkopuję temat :wink: Ale może mi ktoś powiedzieć do czego służą hydrauliczne przęsła. Pojawiły mi się na bodajże 2 planszy z medium w Pontifex'ie II. Jeszcze raz sorry za odkopywanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktur_Lubicz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) No Pontifex fajna gra wszystkie czesci przeszedlem ;). A tak wogole to nawet sam lvle ukladalem i raz sie tak bawilem ze most za 10mln zbudowalem. :D BLANTMEN - SLuza do skladania mostu podczas przeplywu statku ;) Edytowane 20 Grudnia 2005 przez Doktur_Lubicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 O ile dobrze pamiętam to służą one do podnoszenia/opuszczania fragmentów mostu - i to nie są przęsła . Chyba było tak : Jasnozółty - przęsło w górę ciemnozółty - przęsło w dół ( muszą być odpowednio zaczepione , musi być też przerwa miedzy nimi a kolejnymi przęsłąmi 0- chyba gdzieś w tutorailu jest o tym mowa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ta, ale tutoriala nie mam :wink: On jest w gierce, czy gdzieś na stronie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Z tego co wiem podstawowa wersja go niema , mozę dodatek BCS ( Bridge Constructor Set ) go dodaje ; Hydraulika pojawia się w misji 3 w medium , jak chcesz to ci mogą dac gotowe rozwiązanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Nieeee. Chce się sam pobawić. Znalazłem tutoriala, ale w formacie html :wink: Obleci, bo hydraulika jest akuratnie opisana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 czy ktos z was gral w Bridge It ?? nie moge sobie poradzic z ostatnim mostem w complex ... czy ktos go zbudowal ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Mam problem z grą Pontifex II. cały czas ciągnie mi 100% z Athlona 64 3000+. Są zaje... upały a procek się grzeje. Czy ktoś wie jak zrobić żeby ta gra zużywala mniej zasobów??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...