RaF Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 no wlasnie przyznac si ekto mi wisial browara (za pomoc przy LCD) niestety stracilem wszystkie moje maile a nie pamietam maila tej osoby :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ja nie :). Bo z LCD nigdy nie miałem nic wspólnego. Ale w sumie to jakbys był u mnie w mieście to bym ci postawił :):) P.S. Czy sądzisz, że ktoś ci się przyzna?????!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Wypil bym z checia zimnego browara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 jak mi postawisz browara albo 2 to ci powiem czy to ja czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 :evil: k@#$A mi też ktoś wisi browar ! :D hehe tylko kto ? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 przyznac sie pto bo i tak znajde pamietam ze ta osoba studiuje zaocznie infe na polibudzie w poznaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 no wlasnie przyznac si ekto mi wisial browara (za pomoc przy LCD) niestety stracilem wszystkie moje maile a nie pamietam maila tej osoby :( A jak już znajdziesz tą osobę, to co? Każesz sobie pocztą wysłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 nie od konca wrzesnia jestem mieszkancem Poznania a ta osoba tez mieszka w Poznaniu temu chce sobie przypomniec kto mi go wisi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 :evil: k@#$A mi też ktoś wisi browar ! :D hehe tylko kto ? ... jezeli chodi o mnie, to to byla jednorazowa oferta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...