ax233 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Bardzo bym prosil o porade na temat jakie sterowniki byłyby najlepsze dla geforca 4 ti 4200 chodzi mi o wydajnosc i szybkosc w grach biore pod uwage OMEGI albo te Detonatory.Z góry dziekuje za wszelka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 42.86 następnym razem poszukaj troche odpwiedzi :wink: .. nikt nie lubi pisac teog samego 5 razy w dygodniu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Do gier najnowsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Do gier najnowsze. pozwolę się nie zgodzić - najnowsze są optymalizowane do FX oraz 6xxx, a najlepsze/najszybsze są te co podał kolega wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Do gier najnowsze. pozwolę się nie zgodzić - najnowsze są optymalizowane do FX oraz 6xxx, a najlepsze/najszybsze są te co podał kolega wyżej pozwole sie nei zgodzic :lol: kozystam z 60.85 i sa jak naarzie najlepsze ! FC chodzi anjlpeiej i wogole ;] bede instalwoal teraz 61.xx albo 62.xx i testowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 42.86 następnym razem poszukaj troche odpwiedzi :wink: .. nikt nie lubi pisac teog samego 5 razy w dygodniu :> POWER BY AMD a jakich detonatorow uzywasz w chwili obecnej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 też 42.86 oprócz far cry wszysko na nich piknie chodzi ale far cry jakeis tanie niedoruchane mam wiedz nie wiem do konca czego to wina (nie chodzi o fps tylko o błedy w grafice) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...