GenghisKhan Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 no nie calkiem problem pojawil sie jakies pol roku temu i wyglada to tak: 1.przy probie restartu systemu - widze okno zamykanie systemu zapisywanie itp. po czym zamiast kom ladnie sie zrestartowac to sobie wisi - winda sie wylaczy czarny ekran i tylko twardy reset pomaga - ale po co mi tak ja chce normalnie!!! 2. power off tez nie dziala - windows sie ladnie wylacza ale tylko on - komputera juz mi nie wylaczy - musze wyalczac zasilacz albo cala listwe zasilajaca (latwiej bo noga dostane :D ) --------- myslalem ze to dlatego ze winda sie zasyfila no i tak jechalem z tym koksem z pol roku az do wczoraj kiedy to przeinstalowalem winde i co??? i dalej to samo!!!!!! brat na tym samym kompie ma winde xp i nie ma takiego problemu:( zainstalowlem jeszcze raz ale inna kopie i odziwo na poczatku wsio chodzi - skonfigurowalem sobie sciagnalem SP4 i inne duperele i znow to samo!!!!!!! moj sprzet to AXP @ 2.3GHz, ram 512 KINGSTON, mobo MSI kt3ULTRA 2 (cos mi sie to nie podoba) opcja zaawansowanego zarzadzania energia (acpi czy jak to tam sie zwie) jest w biosie wlaczona!!! czemu tak jest a nie inaczej??? szukalem i nic nie znalazlem - a jak mi pokazecie topik z rozwiazaniem tego problemu to mozecie mi bana dac - uciesze sie bo tyle przy kompie nie bede siedziec ;]]]] pozdro i czekam na jakies pomysly 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 - skonfigurowalem sobie sciagnalem SP4 i inne duperele i znow to samo!!!!No to problem z Sp4 lub "innymi duperelami". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 no zamiast wylacz komputer to jest tylko zamknij system:((( no ale inne duperele to stery od grafy dzwieku, wszystko to samo co kiedys!!!! a takie rzeczy sie nie zdarzaly??? a moze to przez stery via?? jakies 4in1 mam nowe chyba.. ;/// edit: sp instalowalem z windows update a nie jakis z jakiejs plyty czy cos, zajmowal moze ze 35MB 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 SP4 do Win2000 35 MB ? Troszkę dziwne .... W BIOSie masz ustawione zaawansowane zarządzanie energią ale może nie masz go ustawionego w Win ? Ja bym odinstalował tego SP4 i zainstalował taką "normalniejszą" wersję z jakiejś płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 hmmm zobacze - ale przeciez powinno dzialac po to chyba jest ten windows update :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...