ff1 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 mimo tego ze na onecie reklamuja ze wiadomosci sa skanowane programem antywirusowym od pewnego czasu otrzymuje wiadomosci email zarazone roznymi robakami. Wszyscy ktorzy nie maja zainstalowanego skanera antywirusowego i firewalla a odbieraja poczte z onetu niech tego nie robia.LEPIEJ W OBECNYM CZASIE ZMIENIC SKRZYNKE NA INNA W INNYM SERWISIE. Przypominam ze sa juz w kraju serwisy ktore oferuja skrzynki o wiekszej pojemnosci za darmo(a czy tam lepiej funkcjonuja skanery antywirusowe -tego nie wiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Na pierwszy rzut oka bym powiedział że jesteś agentem konkurencyjnego portalu i robisz antyreklame :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 To jeszcze jacyś idioci egzystują w sieci bez antywira !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Na to wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 To ja sie kwalifikuje do takich debili. :D Jak narazie okresowe skany online zalatwiaja sprawe i nic sie nie dzieje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 To jeszcze jacyś idioci egzystują w sieci bez antywira !? No wypraszam sobie ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Sorry jeżeli kogoś uraziłem, ale przyznacie że w dzisiejszych czasach to prawdziwy hardkor, albo tez brak wyobraźni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 reed nawet był ostatnio topic na ten temat nesay chyba go załozył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 jak juz to Nessay ;> no ja nie uzywam :o od 3 lat nic nie mam ani spyware ani wirusow nic! skanuje spybotemi ciagle gratulują :) a skaner online mks'a nic nie znajdzie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ja tez niczego nie uzywalem do wczoraj, ale nie zeby mi sie cos stalo tak poprostu zainstalowalem ZoneAlarm jak do tej pory wystarczal mks online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 mks online + adaware , skany 1,2 razy w tyg. no i troche wiedzy co robic a co nie i idzie przetrwac nawet 1,5 roku bez formaciku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Sorry jeżeli kogoś uraziłem, ale przyznacie że w dzisiejszych czasach to prawdziwy hardkor, albo tez brak wyobraźni. Naprawde ?? Moj już chodzi 2 tygodnie bez niczego i jedynie mam wirusa W32 JEEFO (rzadnych trojanów) Standart po mojej sieci i niewiadomo skad przychodzi.... A tak nic wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jeffo jest niezły ... lolec (TYLKO??) znaczy każdy plik który masz w kompie i każdy który wysłałeś i każdy który nagrałeś jest zarażony tym wirem ehhhh ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 http://securityresponse.symantec.com/avcen.../w32.jeefo.html Compromises security settings: Allows unauthorized access to the compromised machine. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 A on napisał: " TYLKO :D hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Tak jak od 2 lat nie miałem format C:/ (żadnego antywira, stałka...) tak przez W32.Jeefo w ciągu tygodnia 7 formatów... to była prawdziwa rozpacz, od teraz się zabezpieczam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bórdel Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 na o2 jest ta sama sytuacja... Nawet 2 dni temu dostałem wira! Kiedy szalał Netsky dostawałem ok 20 wiadomości dziennie wiadomo z czym:> Jak ktoś nichce mieć antywira i firewalla jego sprawa... W sumie dopuki nie zniszczy mu jakiegoś cennego dokumentu to płakać nie będzie... najlepsza ochrona... Wyciagnij wtyczke od sieci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Przyznam sie, ze rowniez mam problemy z kontem w onecie. Mam nadzieje, ze wszyscy panowie i panie posiadajacy takie konto (wraz z onet id na republice) zmienili sobie hasla :-) Reed swojego czasu wspominal o malej "wpadce" onetu (panel administracyjny). Nie wiem czy potencjalni przegladacze (z odrobina wiedzy) mogli je wycisnac, ale z pewnoscia mogli uzyskac liste kont. Az doszlo do kilkudniowego zablokowania wszyskich podejzanych kont (z id republiki). Co jak co rowniez dostaję spamy/wiry z roznych kont onetowych i w swoim czasie rowniez bylem zrodlem tego syfu (swiadcza o tym maile zwrotne inforumjace o tym, ze rozsiewam podejzany stuff) Mam dobrego antywira i PF, definicje aktualizuje co 5 dni- o wysylaniu virow z mojego kompa mowy nie ma i nie bylo. Konto w onecie mam od ponad 3 lat. Troche trudno mi sie z nim rozstawac. --------- ff1- skaner antywirusowy bedziesz mial jak zaplacisz lub wykupisz konto pro :-) Moze onet sam w tak wyrafinowany sposob chce przekonac swoich klientow to odplatnych zabezpieczen. --------- z kontami tlenowymi problemow nie mam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Sorry jeżeli kogoś uraziłem, ale przyznacie że w dzisiejszych czasach to prawdziwy hardkor, albo tez brak wyobraźni. jak sex bez zabezpieczenia w srodku cyklu ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...