Skocz do zawartości
tarpaN

telefon do 400 pln

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie

zastanawiam sie nad nokia 3510

co jest jeszcze ciekawego w tej cenie :?:

tel. musi byc w wytrzymaly i chcialbym miec do niego duzo dzwonkow :D

polifonia i kolorowy ekranik akurat nie jest najwazniejszy, ale dobrze by bylo zeby sluchawka go miala

nie preferuje zadnego producenta, jesli mozecie napiszcie cos o proponowanych tel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam nokie i ericsson-ki (tez mam duzy problem z wytrzymaloscia telefonow - srednio codziennie spada mi na glebe )

a szczegolnie

- ericsson t65 - za wytrzymalosc, duzo funkcji, dobra baterie (uzywalem 2lata i tel trzyma tydzien) , ciekawe rozwiazanie z wkladaniem karty sim, zamknieta tylna obudowa na srubki co uniemozliwia jakiekolwiek grzebanie, dobry ksztalt i dwa male minusiki to wyglad i klawisze gumowe (przy tak malych klawiszach to zupelnie sie nie sprawdza) niedoceniony i cena mozna juz do 130 sie wytargowac

nokia 6210,6310,6310i - za wytrzymalosc (jak dotad wytrzymuje mi 1rok i jeszcze jakos ciagnie), dobre funkcje, duzo dzwonkow (jak dobrze pamietam ok 40), dobra bateria - 4dni, klawisze idealne, duzy wyswietlacz i 2 male minusiki to podswietlenie i ruszajaca sie bateria

3310 - "niezniszczalna" minusy to wymiana baterii co 1,5roku, waga i ksztalt troche drogi ok 150zl ale to "chodliwy" tel

ericsson t39m - troche slabszy od tel wymienionych wyzej ale reszta bez zarzutu (jak dla mnie niesamowity) 270zl

ladnie sie prezentuja sonyericsson-y ale jeszcze zadnego nie mialem (kilka mialem na krotki okres czasu t310-dobry, t610-drogi, t68i-troche tandetny ale ujdzie) choc nie testowalem ich wytrzymalosci i obslugi - troche za krotko

odradzam jakiekolwiek siemens-y (mialem 5 i zaden nie wytrzymal 3 miesiecy, one tylko ladnie wygladaja i maja dobra cene) szczerze zygac mi sie chce jak je widze (ale juz sie nauczylem nie patrzyc na wyglad)

samsung-i, motorole, alcatele, sagemy, panasoniki, itp. bez komentarza

sorki za haotyczna wypowiedz ale nie mam zabardzo czasu

ide spac

dobranoc

ZzZzZzZzZz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do 3510- polecam, sam mam. Wprawdzie do niczego wiecej jej nie uzywam jak tlyko do dzwonienia, sms-ow no i czasem w jakas gierke pykne dla zabicia czasu. Telefon naprawde wytrzymaly. I ma jedna zalete - jest w miare duzy (nie jakis maly co 2 palcami zakrywam) i leki, dotego ma wygodne, gumowe a nie jakies plastikowe przyciski !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w temacie  

zastanawiam sie nad nokia 3510

co jest jeszcze ciekawego w tej cenie :?:

tel. musi byc w wytrzymaly i chcialbym miec do niego duzo dzwonkow :D

polifonia i kolorowy ekranik akurat nie jest najwazniejszy, ale dobrze by bylo zeby sluchawka go miala

nie preferuje zadnego producenta, jesli mozecie napiszcie cos o proponowanych tel.

jezeli nie zalezy ci na kolorowym wysw i polifonii proponuje nokie 6310i, za 400 na pewno kupisz jakas w dobrym stanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te 400zl to telefon na abonament czy komis ?

Jak z komisu to: M55 lub T68i, T310 z MCA

komis

narazie najbardziej chyab podchodzi mi t310 + aparacik (na pewno nie najlepszy ale zawsze cos)

znajdzie sie do niego duzo dzwonkow, gierek w necie (za free oczywiscie):?:

zaby przesylac cos do niego z kompa i fotki od niego do kompa wystarczy kabel na com :?:

aha ktorego operatora mi polecicie (tel. na karte)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej to do niego kup irde na plyte glowna nie na usb...

Jest pare stron z gierkami na mopuna, nie mowiac juz o ostronach z midami (dzwieki polifoniczne), tapetami

Teraz najlepszy jest wedlug mnie POP (m.in. naliczanie sekundowe, minuta rozmowy 80gr. do kazdej sieci i na stacionarne, smsy 20gr, WAP 40gr, mmsy 1.20zl, poczta glosowa gratis) niedlugo ma ruszyc GPRS :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro w tak tak'u bedzie nowa taryfa ,,Happy” z naliczaniem sekundowym od poczatku rozmowy i cena 77 gr. brutto za minute do wszystkich sieci komorkowych i stacjonarnych i SMSy 22 gr. wiec tarpaN masz jeszcze mozliwosc jego wybrac.

Treaz czas na simplusa na obnizenie cen...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiepskiej jakosci fotke telefonu umiesil, aby sie nie okazalo ze jest jednak oceniany na nizej niz te 5- co napisal... To teraz czeka cie kupno jakies wiekszej karty mmc

Jutro w tak tak'u bedzie nowa taryfa ,,Happy” z naliczaniem sekundowym od poczatku rozmowy i cena 77 gr. brutto za minute do wszystkich sieci komorkowych i stacjonarnych i SMSy 22 gr.

hehe teraz heyah obniza ceny...

Od 1 sierpnia w ofercie Heyah będą obowiązywały nowe niższe ceny rozmów i SMSów:

rozmowy 0,60 zł za minutę rozmowy w Heyah, 0,80 zł za minutę rozmowy do pozostałych sieci,

SMSy - 0,15 zł do Heyah, 0,20 zł do pozostałych sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okazalo sie ze slka byla niesprwana... po roznych perturbacjach koles zwrocil pieniadze...

no i teraz mam Nokie 6510

Jako siec wybralem Nowgo popa i mam w zwiazku z nim 2 pytania

Jak wylaczyc poczte glosowa :?:

Co zrobic zeby ludzie mogli wysylac do mnie smsy z gg (teraz jest napis ze nie mam aktywnej uslugi email-sms):?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi