tarpaN Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 jak w temacie zastanawiam sie nad nokia 3510 co jest jeszcze ciekawego w tej cenie :?: tel. musi byc w wytrzymaly i chcialbym miec do niego duzo dzwonkow :D polifonia i kolorowy ekranik akurat nie jest najwazniejszy, ale dobrze by bylo zeby sluchawka go miala nie preferuje zadnego producenta, jesli mozecie napiszcie cos o proponowanych tel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bórdel Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 na allego masz duzy wybór.... za 400 zł kupisz idealny komplet SL45i (Polecam!) Odtwarzacz MP3 Dyktafon Notatnik JAVA Modem IRDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Ja bym polecił SE T310, albo T68 Co do Siemensa to jest bleeeeee, swoją opinie opoeram na doświadczeniech z Mt50 i Mc60 i obudwa są stolcowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ja polecam nokie i ericsson-ki (tez mam duzy problem z wytrzymaloscia telefonow - srednio codziennie spada mi na glebe ) a szczegolnie - ericsson t65 - za wytrzymalosc, duzo funkcji, dobra baterie (uzywalem 2lata i tel trzyma tydzien) , ciekawe rozwiazanie z wkladaniem karty sim, zamknieta tylna obudowa na srubki co uniemozliwia jakiekolwiek grzebanie, dobry ksztalt i dwa male minusiki to wyglad i klawisze gumowe (przy tak malych klawiszach to zupelnie sie nie sprawdza) niedoceniony i cena mozna juz do 130 sie wytargowac nokia 6210,6310,6310i - za wytrzymalosc (jak dotad wytrzymuje mi 1rok i jeszcze jakos ciagnie), dobre funkcje, duzo dzwonkow (jak dobrze pamietam ok 40), dobra bateria - 4dni, klawisze idealne, duzy wyswietlacz i 2 male minusiki to podswietlenie i ruszajaca sie bateria 3310 - "niezniszczalna" minusy to wymiana baterii co 1,5roku, waga i ksztalt troche drogi ok 150zl ale to "chodliwy" tel ericsson t39m - troche slabszy od tel wymienionych wyzej ale reszta bez zarzutu (jak dla mnie niesamowity) 270zl ladnie sie prezentuja sonyericsson-y ale jeszcze zadnego nie mialem (kilka mialem na krotki okres czasu t310-dobry, t610-drogi, t68i-troche tandetny ale ujdzie) choc nie testowalem ich wytrzymalosci i obslugi - troche za krotko odradzam jakiekolwiek siemens-y (mialem 5 i zaden nie wytrzymal 3 miesiecy, one tylko ladnie wygladaja i maja dobra cene) szczerze zygac mi sie chce jak je widze (ale juz sie nauczylem nie patrzyc na wyglad) samsung-i, motorole, alcatele, sagemy, panasoniki, itp. bez komentarza sorki za haotyczna wypowiedz ale nie mam zabardzo czasu ide spac dobranoc ZzZzZzZzZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Co do 3510- polecam, sam mam. Wprawdzie do niczego wiecej jej nie uzywam jak tlyko do dzwonienia, sms-ow no i czasem w jakas gierke pykne dla zabicia czasu. Telefon naprawde wytrzymaly. I ma jedna zalete - jest w miare duzy (nie jakis maly co 2 palcami zakrywam) i leki, dotego ma wygodne, gumowe a nie jakies plastikowe przyciski !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Te 400zl to telefon na abonament czy komis ? Jak z komisu to: M55 lub T68i, T310 z MCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 jak w temacie zastanawiam sie nad nokia 3510 co jest jeszcze ciekawego w tej cenie :?: tel. musi byc w wytrzymaly i chcialbym miec do niego duzo dzwonkow :D polifonia i kolorowy ekranik akurat nie jest najwazniejszy, ale dobrze by bylo zeby sluchawka go miala nie preferuje zadnego producenta, jesli mozecie napiszcie cos o proponowanych tel. jezeli nie zalezy ci na kolorowym wysw i polifonii proponuje nokie 6310i, za 400 na pewno kupisz jakas w dobrym stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Te 400zl to telefon na abonament czy komis ? Jak z komisu to: M55 lub T68i, T310 z MCA komis narazie najbardziej chyab podchodzi mi t310 + aparacik (na pewno nie najlepszy ale zawsze cos) znajdzie sie do niego duzo dzwonkow, gierek w necie (za free oczywiscie):?: zaby przesylac cos do niego z kompa i fotki od niego do kompa wystarczy kabel na com :?: aha ktorego operatora mi polecicie (tel. na karte) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Zastanow sie nad: - Nokia 3510i - SE t310 - Motorola C550 (dokladasz z 20 zl i ja masz w komisie jakimms :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Najlepiej to do niego kup irde na plyte glowna nie na usb... Jest pare stron z gierkami na mopuna, nie mowiac juz o ostronach z midami (dzwieki polifoniczne), tapetami Teraz najlepszy jest wedlug mnie POP (m.in. naliczanie sekundowe, minuta rozmowy 80gr. do kazdej sieci i na stacionarne, smsy 20gr, WAP 40gr, mmsy 1.20zl, poczta glosowa gratis) niedlugo ma ruszyc GPRS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ja polecam Nokie lub Sony Ericsona. Na Allegro jest duzy wybór komorek do takiej kwoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 siemens me 45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Takze popieram Siemens'a ME45 lub czasem mozna dorwac S55 za ta cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jutro w tak tak'u bedzie nowa taryfa ,,Happy” z naliczaniem sekundowym od poczatku rozmowy i cena 77 gr. brutto za minute do wszystkich sieci komorkowych i stacjonarnych i SMSy 22 gr. wiec tarpaN masz jeszcze mozliwosc jego wybrac. Treaz czas na simplusa na obnizenie cen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 kurde nie moge sie zdecydowac ktora sluchawke kupic... z sieci jak na razie podoba mi sie nowy pop 20/80 gr i tak tak 22/77 gr i jeszcze jedno pytanko czy w komisie tel. moze kupic osoba ktora nie ma 18 lat :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ja normalnie kupowałem jak nie miałem jeszcze 18 lat wystarczy ze masz kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Nie musisz miec 18 lat. Podpisujesz umowe o kupnie fona i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 W salonie to tak trzeba miec 18 lat ,a jak kupujesz w komisie to nie musisz to zalezy od sprzedawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZiK Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jedynie m55 - dla mnie najlepszy telefon. A jak klawisze beda dla Ciebie za male, to dokup obudowę od s55 i bajeruj, ze masz dwa telefony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ja osobiscie polecam nokie 6310i lub jak masz mozliwosc to zalatwienia 7650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 6310i (najlepszy telefon w tej cenie) bateria trzyma 10dni.Jest niezawodny. Gdzie dostanę 7650 za 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 pislalem jak ma mozliwosc bo jest pewne ze w komisie napewno nie kupi za ta cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Kiedy wkoncu kupujesz tego fona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 zdecydowalem sie na sl 45i wczoraj zamowilem na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ile dales za fona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Spoko wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ile dales za fona? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28875648 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Kiepskiej jakosci fotke telefonu umiesil, aby sie nie okazalo ze jest jednak oceniany na nizej niz te 5- co napisal... To teraz czeka cie kupno jakies wiekszej karty mmc Jutro w tak tak'u bedzie nowa taryfa ,,Happy” z naliczaniem sekundowym od poczatku rozmowy i cena 77 gr. brutto za minute do wszystkich sieci komorkowych i stacjonarnych i SMSy 22 gr. hehe teraz heyah obniza ceny... Od 1 sierpnia w ofercie Heyah będą obowiązywały nowe niższe ceny rozmów i SMSów: rozmowy 0,60 zł za minutę rozmowy w Heyah, 0,80 zł za minutę rozmowy do pozostałych sieci, SMSy - 0,15 zł do Heyah, 0,20 zł do pozostałych sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 okazalo sie ze slka byla niesprwana... po roznych perturbacjach koles zwrocil pieniadze... no i teraz mam Nokie 6510 Jako siec wybralem Nowgo popa i mam w zwiazku z nim 2 pytania Jak wylaczyc poczte glosowa :?: Co zrobic zeby ludzie mogli wysylac do mnie smsy z gg (teraz jest napis ze nie mam aktywnej uslugi email-sms):?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 1) zadzwon do BOK, podaje sie PUK. 2)wyslji smsa o tresji internet pod nr. 102 (info z ideii) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...