Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 A to problem znaleźć recenzeta??? Może to dziwne ale według mnie powinno być mase chętnych. Jak by mi ktoś za friko zaproponował zrecenzowanie jakiegoś sprzętu to mógłbym siedzieć nad tym całymi dniami teraz w wakacje. Przecież to sama frajda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Zdaje Ci się :) O *dobrego* recenzenta na prawdę trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja się mogę zgłosić jako chętny :D jestem w drugiej klasie technikum i z ortografią nie mam raczej problemów :lol: a tak na poważnie to byłbym zainteresowany taką pracą, mam sporo czasu (nie tylko w wakacje) i nie mam problemów z językiem polskim tylko na jakich warunkach przyjmujecie recenzentów no i jakie są wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie mam zamiaru tu podważać Twojego autorytetu, ale moim zdaniem nie tędy droga. Panel może być, ludzie się przyzwyczają, ale moim zdaniem powinniście zacząć od wybrnięcia z tego swoistego marazmu. Na tweak. pl powinno się coś dziać, a tym czasem z rzadka pojawia się nius, czasem art. Inna sprawa to interface, który w dobie skórek, postnuków czy innych systemów wygląda no cóż, trochę nudnie w swojej szarości.Hm - kwestia marazmu, nie wiem czy zauważyłeś, ale ostatnio nieco się ruszyło. Aktualizacja jest codzienna, po kilka newsów. Ostatnio pojawiają się nowe recenzje, niebawem dojdą kolejne - jestem zasypany sprzętem. Co do nuke'ow - to nasi admini mają wyrobione zdanie w tym temacie :) Ale layout... jeszcze chwila i... sami zobaczycie :) Zgadza się, ostatnio ruszyliście z miejsca, np art o coolerach był ciekawy, konkursy też narobiły trochę szumu :). Nuka dałem jako przykład tylko dlatego, że może być kolorowy i przykuwać uwagę, nie twierdzę, że są to lepsze czy gorsze od samoróbek czy innych systemy portalowe, nie znam sie na tym i nie będę się wymądrzał :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Troszke chyba zboczyliscie z tematu - bo mowa jest o tych bocznych reklamach! Ja rozumiem ze tweak.pl musi sie promowac - no i wporzo - nawet czesciej na niego zagladam teraz - ale chodzi mi głównie o to aby reklamy te były tylko na stronie głównej! Jak ktos juz zobaczy glówną strone i przeczyta wszystko co na niej jest(oczywiscie razem z reklamami) no i zechce wejsc w jakiś dział - przypuścmy k.graf to nadal jest nękany tymi samymi bannerami utrudniajacymi przeglądanie - a to jest zupełnie niepotrzebne ! Od czasu pojawienia sie tych reklamówek - 10x ciezej przeglada mi sie to forum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie chce czytac 4 stron ;) napisze od serca :P po co to ? u gory siakis scroll z czesto nieaktualnymi informacjami, przeszkadza w ladowaniu strony (skacze pod !ie) z boku tabelka z tweaka.... a po co ? chce to wejde na tweak.pl. to jest forum w koncu. sklep ? a na co mi to przy przegladaniu forum ? jak chce to wiem gdzie isc i poczytac ceny. powoli to przestaje byc forum a zaczyna ...... nie wiem co. taaaak wiem, nie podoba sie to wyjdz. nie o to chodzi. _samo_ forum lubie. chcecie reklamy, ok, musza byc. ale nie taki kawal ekranu na siakies newsy. nausuniecie tego nie ma co liczyc bo 'ktos sie napracowal nad tym' i juz. dodajcie w profilu opcje wlaczania tego ustrojstwa i bedzie ok, to tylko jeden if i pole w bazie. moderatorom i adminom zycze 'brej nocy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Fido .. widze, ze w aptece masz masakre :)No co Ty??? Serio? :D Nie chce nic mowic, ale komp przy ktorym tu siedze jest gorszy niz komp Krolika (to tylko Chaos zrozumie, nie wysilajcie sie ;]), jego tak nie muli jak ten, a jesli chodzi o odpaly to jest w tym rownie dobry, jesli nie lepszy, niz Krolika :] mam 1024 i 15" monitor .. pomijam zajmowalsnosc miejsca w mniejszych rozdzielczosciach (chcociaz szkoda mi Fida <glaszcze> a skoro nie szkoda wam uzytkowników z takim dorobkiem jak Fiduś to .. :()Hehe :D No zaraz sobie nie pojde, ale juz odwiedzam mniej dzialow, bo nie chce mi sie z tym meczyc, moze to i lepiej, mniej czasu bede na to tracil. Do kwestii rozdzielczości wracać już nie będe, bo to nie ma sensu. Tweak.pl ma iść do przodu, a nie czekać na tych, którzy używają 800x600, albo (nie daj boże) 640x480No w pewnym sensie rozumiem, ale wierz mi, ze nie uzywam takiej rozdzialki bo lubie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Jesłi ta reklama będzie się pojawiać tylko na głownej stronie forum to jeszcze pół biedy. Ale jak już w poszczególnych częściach forum to przegięcie. Na 17'' monitorze z reklamą wygląda jakby się miało 15"...paskudztwo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Co ja mam powiedziec na 14" w 800x600 ? :D Pol biedy, ze w domu mam normalnego kompa, no ale bez neta :/ BTW na subsilver czy desertstorm jest szerzej (jest pasek, a na Comatose nie ma, wiec sie wszystko sciska na jednej stronie), zrobcie chociaz na Comatose tak samo. Zawsze mniejsze cierpienie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Kiedyś była ankieta na stronie głownej, pytanie dotyczyło zmiany layoutu sewisu, wiekszosć była za i co?? I nic, minęło pół roko albo i wiecej i nic sie niezmieniło, no poza tym kontrowersyjnym banerkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ja sie nie moge doczekać szkoły (:D), a konkretnie informatyki bo tam mam w WinXP ustawione specjalnie 800x600 i wszystkie czcionki na maxa i co sie da rozmiary itp, oraz kolorki różowe i zielone jaskrawe. Aż sie nie moge doczekać żeby to zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Kiedyś była ankieta na stronie głownej, pytanie dotyczyło zmiany layoutu sewisu, wiekszosć była za i co?? I nic, minęło pół roko albo i wiecej i nic sie niezmieniło, no poza tym kontrowersyjnym banerkiem.Proponuje wejsc na główną i spojrzeć na ankietę po lewej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Kiedyś była ankieta na stronie głownej, pytanie dotyczyło zmiany layoutu sewisu, wiekszosć była za i co?? I nic, minęło pół roko albo i wiecej i nic sie niezmieniło, no poza tym kontrowersyjnym banerkiem.Proponuje wejsc na główną i spojrzeć na ankietę po lewej stronie.No przepraszam mój bład - ankieta jest dalej i jasno z niej wynika że potrzebne są zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Do reklamy da sie przyzywczaic kwestia czasu, forum z czegos zyc musi... ale moze dałoby sie cos zrobic z tabelka na lewo ? tzn tabelki ostatni post, liczba postów itp zmniejszyc na korzysc tej z tytułem...IMO traz jest nie ergonomicznie a ta zmiana napewno by to poprawiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ci co maja wieksze rozdzialki i schodza do 1024 po to zeby stwierdzic ze "jest znośnie" niech spróbuja popracowac w takiej rozdzielczosci a nie tylko lokknac .. owszem jak se dalem 1152x864 to juz bylo wszystko spoko .. i dobrze .. ale 75Hz ni jak nie ma sie to wygody w ogladaniu ekranu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 to to jzu przegiecie.. jak ktos ma dlugiegoi nicka to jest masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Widać ktoś nie odroznia nicka od tematu - na to nie ma rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 heh to jest przegiecie dopiero: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=83328&highlight= w dziale sprzedam koles kupuje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ci co maja wieksze rozdzialki i schodza do 1024 po to zeby stwierdzic ze "jest znośnie" niech spróbuja popracowac w takiej rozdzielczosci a nie tylko lokknac .. owszem jak se dalem 1152x864 to juz bylo wszystko spoko .. i dobrze .. ale 75Hz ni jak nie ma sie to wygody w ogladaniu ekranu .. w pełni popieram :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Chaos, nie chcesz widziec jak ten dzial wyglada teraz u mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Widać ktoś nie odroznia nicka od tematu - na to nie ma rady :) ALE WY MOZECIE MU EDYTOWAC NICKA I ZAMIAST "_" wstawic " " bez jaj! albo jakis wordwrap .. przecie to pomylka panowie .. ciesze sie ze stac was na 19" i wiecej .. ael ze macie w [gluteus maximus] nawet tych co maja 1024 to sorki .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Dobra, moj problem sie skonczyl ;] (to nie jest fotomontaz...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 zeby nie bylo ze wujek zły :)) http://willow.iie.uz.zgora.pl/~ipatalas/forum.png ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lump_erator Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Dla większości użytkowników serwis www.tweak.pl nie istnieje jako taki. Firmy sponsorujące sprawdziły jaki jest poziom klikalności w serwis a jaki w forum i nasz kochany naczelny na 102 dostał tzw. sugestie , że albo przeniesie reklamy i klikalność wzrośnie albo szlus z kasą.Proste jak drut i nie ma co tu dywagować To jest wersja mocno alpha jak widać. Reklama RP tylko testowo :] Ogolnie forum bylo zbyt mocno oddzielone od strony głównej, teraz nieco to zintegrujemy. Będą tam nagłówki do ostatnich nowinek, będą też ostatnie recenzje, może ankiety. No i nie będziemy ukrywać, że będzie też reklama. Nie oszukujmy się. Serwis tweak nie istnieje prawie. Istnieje forum , które tworzą czytelnicy.Większość z nas ma w ulubionych link http://forum.purepc.pl/ coz... ja popieram wszelkie takie reklamy, gdyz w dzisiejszych czasach nic nie jest za darmo, a tweak dzialac musi :) :) :) Forum musi działać drogi Michale , forum....a nie serwis.A swoją drogą to jeszcze nie dołączyłeś do moderatorów??? 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...