Dr.Crash Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Otóż mam mały dylemat. Trafiła mi się okazja, aby zakupić pamięć o pojemności 256, (oczywiście DDR) za śmieszne pieniądze. Do wyboru mam kości V-DATA, oraz firmy SPEAD-TEAC czy jakoś tak. I nie wiem które wybrać? Które są lepsze? Z góry dzięki za info. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Sądzę że obie kości są tak samo "dobre"... ewentualnie tak samo słabo u nich z o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Otóż mam mały dylemat. Trafiła mi się okazja, aby zakupić pamięć o pojemności 256, (oczywiście DDR) za śmieszne pieniądze. Do wyboru mam kości V-DATA, oraz firmy SPEAD-TEAC czy jakoś tak. I nie wiem które wybrać? Które są lepsze? Z góry dzięki za info. 8) u mnie w miescie Spec Tek (pewnie o to chodzi) jest w tej samej cenie co kingstone takze moze nie sa zle :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Otóż mam mały dylemat. Trafiła mi się okazja, aby zakupić pamięć o pojemności 256, (oczywiście DDR) za śmieszne pieniądze. Do wyboru mam kości V-DATA, oraz firmy SPEAD-TEAC czy jakoś tak. I nie wiem które wybrać? Które są lepsze? Z góry dzięki za info. 8) u mnie w miescie Spec Tek (pewnie o to chodzi) jest w tej samej cenie co kingstone takze moze nie sa zle :? U mnie w domu mają taką kość (kości pamięci są w niej rozmieszczone po obu stronach)i jest beznadziejna. Jest ddr266 cl2.5 i nie wytrzymuje nawet magistrali 133 przy max ustawieniach. Przy min ustawieniach wymięka coś koło 138. Więc jak dla mnie tragedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Akurat ten model ma kości po jednej stronie. V-Data równierz. Robiłem testy PC-Markiem 2002, to wyniki były bardzo zbliżone. Nie wiem co sądzić teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Skoro możesz je przetestować to daj max timingi i jazda z FSB. Sam się przekonasz co są warte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 a ta smieszna cena to ile? bo moze ci sie tylko wydaje ze jest smieszna :) a jak ja napiszesz to dopiero bedzie smiesznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...