Skocz do zawartości
Dr.Crash

Jaką pamięć wybrać???

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż mam mały dylemat. Trafiła mi się okazja, aby zakupić pamięć o pojemności 256, (oczywiście DDR) za śmieszne pieniądze. Do wyboru mam kości V-DATA, oraz firmy SPEAD-TEAC czy jakoś tak. I nie wiem które wybrać? Które są lepsze? Z góry dzięki za info. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż mam mały dylemat. Trafiła mi się okazja, aby zakupić pamięć o pojemności 256, (oczywiście DDR) za śmieszne pieniądze. Do wyboru mam kości V-DATA, oraz firmy SPEAD-TEAC czy jakoś tak. I nie wiem które wybrać? Które są lepsze? Z góry dzięki za info. 8)

u mnie w miescie Spec Tek (pewnie o to chodzi) jest w tej samej cenie co kingstone takze moze nie sa zle :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie w miescie Spec Tek (pewnie o to chodzi) jest w tej samej cenie co kingstone takze moze nie sa zle :?

U mnie w domu mają taką kość (kości pamięci są w niej rozmieszczone po obu stronach)i jest beznadziejna. Jest ddr266 cl2.5 i nie wytrzymuje nawet magistrali 133 przy max ustawieniach. Przy min ustawieniach wymięka coś koło 138. Więc jak dla mnie tragedia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...