MeHow Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 o o o przepraszam z takimi ocenami ;] ale to nie jest ultra high, bo to ultra high nigdy nie będzie... to tak jak na voodoo odpalić dooma, zapodać ultra high i powiedzieć, że to ultra jest. Dont be funny. Tak jak napisal Ci kolega wczesniej pare stron, to jest fizycznie awykonalne :) . Ale przyznaje :) mylilem sie... myslalem, ze znowu walisz scieme jak w przypadku farsraja. --- EDIT ---- Nicky , nie wiem co to za miejsce... nie pamietam tego... widac banalnie prosto przejsc dalej. Moze sie wroc albo poszukaj jakiejs drabinki? Ponaciskaj wszystkie komputerki jakie znajdziesz. To na pewno pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 btw - katalog z moimi save'ami (te autosave + 7 moich) zajmuje bagatela 310 mb :) ale ladnie sie spakowal na 23 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Nicky Musisz przeskoczyc na druga strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 o o o przepraszam z takimi ocenami ;] ale to nie jest ultra high, bo to ultra high nigdy nie będzie... to tak jak na voodoo odpalić dooma, zapodać ultra high i powiedzieć, że to ultra jest. Dont be funny. Tak jak napisal Ci kolega wczesniej pare stron, to jest fizycznie awykonalne :) . Ale przyznaje :) mylilem sie... myslalem, ze znowu walisz scieme jak w przypadku farsraja. --- EDIT ---- Nicky , nie wiem co to za miejsce... nie pamietam tego... widac banalnie prosto przejsc dalej. Moze sie wroc albo poszukaj jakiejs drabinki? Ponaciskaj wszystkie komputerki jakie znajdziesz. To na pewno pomoze. to jest ultra high ;] dalej nie rozumiesz , to jest ultra high takie jakie potrafi wygenerowac gef4ti bo roznica miedzy UH a H jest rownie dobrze mozna powiedziec ze na RADKU 9800 to nei jest UH bo na gef6800 z SM 3.0 bedzie lepsze UH :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ... ze na RADKU 9800 to nei jest UH bo na gef6800 z SM 3.0 bedzie lepsze UH :DAkurat tutaj UH na obu kartach powinno byc dokladnie takie samo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ale walicie sciemami. Jakie to niby efekty sa lepsze na R9800 od gf4ti4200 w doom3 ? Moze wieksze tekstury ? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 8O 8O 8O hehe ultra na ti4200 nie no czego to ludzie nie wymyślą hahahaha magik wpadł :) przykro mi, ale coś nie chce mi się w to wierzyć... a 30-60 to będzie i u mnie patrząc w ścianę... no, ale Twoja 4Ti jest wydajniejsza przecież od mojego 9700pro w drugim kompie i możesz grać na Ultra a ja nie :( nawet w 800x600... 8O 8O 8O hehe ultra na ti4200 nie no czego to ludzie nie wymyślą ultra low ;) a teraz ja sie z was smieje :lol: :lol: :lol: kto miał racje ?? :lol: na drugi raz spokojniej prosze bo nie dam zadnych screnow ani nic a t odla was robilem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 12x220 2640 345gpu 658mem timingi 2 2 3 11 stery 61.67 ustawione na jakość 1024 hight detail cienie włączone time demo 10,1fps ...zdumiewająco ciekawe są wyniki lukasrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 12x220 2640 345gpu 658mem timingi 2 2 3 11 stery 61.67 ustawione na jakość 1024 hight detail cienie włączone time demo 10,1fps ...zdumiewająco ciekawe są wyniki lukasrza MeHow juz wyjasnił to trzeba bylo czytac , reinstal systemu ibedziesz mail okolo 30fps tak jak zrobil MeHow nie wiem czym macie zasrane te systemy, a po drugie czytaj dokladnie to co ludzie pisza !!!!!!!! bo to co psialem t ojest prawda i zostala potwierdzona!!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 PBA wylacz se AFx8 i juz masz 20 fps do przodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jestem w ukladzie Central Communications Tower,daleko mam do konca bo nie chce zeby jeszcze ta gra sie konczyla bo za bardzo mnie wciagnela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Nicky: tez walczylem tutaj 8O Na tym panelu sa dwie mozliwosci - ta nizsza otwiera pomost a ta wyzsza kreciola;) Na dole nie znalazlem nic wiec load i wybralem ta druga opcje - wtedy most na gorze sie zrobi i wleci 2 panow przez drzwi i pajaczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOOMinik Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jak byś mógł to i mi podeślij tego confa bo mi chodzi dość kiepsko. Mój adres doom_inik@o2.pl A jeśli chodzi o timedemo to miałem na 1024x768 19.5 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Dla tych którzy chcą potestować różne stery OpenGL dla ATI bez żonglowania sterownikami: - wprawdzie metoda jest napisana na rzecz Star Wars:KoToR, działa również dla Dooma (prznyajmniej u mnie :P) : You know, the easyiest way to fix KoTOR with an ATI card is to download the 4.2 drivers (or whatever version worked best for you) Open the .exe with winrar, find atioglxx.dl_, extract it, expand it (expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll in your cmd line), and place the new atioglxx.dll in your SWKotor directory. No fuss, no muss, pefectly running koTOR with no affect on other games which require more advanced OGL drivers. Tak więc wystarczy wrzucić odpowiedni atioglxx.dll do kataogu z grą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jaki przyrost fps ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jeszcze nie gralem i nie moge sie doczekac ale, hmm czytam i czytam wasze wypowiedzi na temat d3 i odnosze wrazenie ze wszystko juz bylo i w duzo lepszym wydaniu (grywalnosci i klimatu), nie wiem czy ktos pamieta takie gry jak system shock czy system shock 2...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 u mnie przesiadka z 4.5 na opengla z 4.8 beta dała jakieś 3-6 klatek w timedemo 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hehe :) Ja mam akuratne minimum na ta gre :) czyli amd Xp 1600+ 384 mb ramku :) no igrafe Gefa 4 Ti 4200 128 mb Winfast A280LE i na srednich 800X600 i powylaczane cienie Bump maping, speculars w sterach ustawione na wysoka wydajnosc :) no i srednio mam z 20 kaltek a i zwolni do 15 :) szczegulnie gdzie duzo swiatel + latareczka :P ale ogolnie gra wymiata i z tego co przeczytalem w tym topicu to jeste w Comm Tower :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 odpaliłem timedemo u mnie i na ustawieniach na jakich gram: 1024x768 high noshadows 30,10fps a po daniu v-sync na off: 1024x768 36,2fps sprzęt puszczony lightowo: proc @2530mhz karta 305/605 stery 61,77 odpaliłem też na Ultra all on bez fsaa rezultat: równiutkie 20,00fps Jakos doomiasty nie skłonił mnie do wysłania mojego leciwego już gf`a na emeryture, prawdopodobnie najwcześniej pod koniec roku przesiąde się na jakiegoś 6800gt albo i później.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hej all właśnie odpaliłem i mam wrażenie ze nie moge zmienic rozdziałki!!! cały czas jest taka sama jak widze poręcze przy chodniku to mnie mdli jak to zmienic?? p.s lukasrz zwracam honor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hehe chyba ze zbyt dużego zjarska nie doczytałem ze trzeba uruchomic dooma jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja gierke przed chwilą przeszłem. Imho fest warto było grać ;) Tylko mnie zastanawia jedno: w levelu Communications jest możliwośc wysłania jakiegoś tam sygnału na Ziemie albo i nie. Ja go wysłałem. A co będzie jak sie go nie wyśle (anuluje) i sie będzie grało dalej ?? :> ( hehe jakby co to mam save :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jutro to bede mial zobaczymy jak chodzi heh:) rewelacji nie przewiduje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 1024x768 high, no shadows, stery(61.77) na performance - po drugim wlaczeniu time demo - 31,2 fps (test time ~60sec). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.baner Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 WROCILEM :D :D :D :D jakis men mnie zbanowal dawny art72 gierka fajna 800x 600 grafa fuul chodzi ponad 30 klatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 wiesza mi sie na omegach 4.3 :( instaluje właśnie 4.7 beta ciekawe czy pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hehe :) Ja mam akuratne minimum na ta gre :) czyli amd Xp 1600+ 384 mb ramku :) no igrafe Gefa 4 Ti 4200 128 mb Winfast A280LE i na srednich 800X600 i powylaczane cienie Bump maping, speculars w sterach ustawione na wysoka wydajnosc :) no i srednio mam z 20 kaltek a i zwolni do 15 :) szczegulnie gdzie duzo swiatel + latareczka :P ale ogolnie gra wymiata i z tego co przeczytalem w tym topicu to jeste w Comm Tower :) jakbys czytal ten temat to byś wiedzial ze na GEF4TI4200 (moj konfig nizej) gra na 1024x768 Ultra High chodzi 20-60fps a zwykle na poziomie 40fps jednak na 384MB ram polecam ustawienia High - na High nic nie doczytuje ! nawet na 1s gra nie stanie! Wiele osob prosi o mój cudowny plik cfg :D wiec umieszczam go tutaj do pobrania SUPER PLIK CFG ! Na którym gra ne gef4ti chodzi wypas :D dodam ze ja w nim nic nie zmienialem !!! u mnie gra sama tak sie skonfigurowała !!! a u was jakos lipnie ;] plik - www.tweakpc.cjb.net/DoomConfig.zip P.S pliczek nalezy rozpakowaci skopiowac do gry do katalogu base Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja pokonoac tego potworka ktory strzeże Soul Cube. Rozwalam te latajace "szperacze" i wtedy on produkuje nowe. W czasie gdy to robi nawalam do niego z rakiet, ale powtarzałem te czynnosc kilkanascie razy, a koles nadal żwawo pomyka, a mnie skonczyla sie amunicja (gram na Veteran). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcool Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Czekałem na Dooma 3 z niecierpliwoscia-i wlasnie 3 dni temu otrzymalem nowy pc-co za zbieg okolicznosci...A teraz do rzeczy P4 3.06 1GB ramu i GeForce 6800 GT...I nie jest zle.1024x728 filtrowanie anizotropowe,antyaliasing (+wszystko co mozliwe) i...troche ponad 65FPS. Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja pokonoac tego potworka ktory strzeże Soul Cube. Rozwalam te latajace "szperacze" i wtedy on produkuje nowe. W czasie gdy to robi nawalam do niego z rakiet, ale powtarzałem te czynnosc kilkanascie razy, a koles nadal żwawo pomyka, a mnie skonczyla sie amunicja (gram na Veteran). Jak zabijesz tych trzech co latają to potem wal rakietami w kule nad głównym stworkiem :wink: Czekałem na Dooma 3 z niecierpliwoscia-i wlasnie 3 dni temu otrzymalem nowy pc-co za zbieg okolicznosci...A teraz do rzeczy P4 3.06 1GB ramu i GeForce 6800 GT...I nie jest zle.1024x728 filtrowanie anizotropowe,antyaliasing (+wszystko co mozliwe) i...troche ponad 65FPS. Co o tym sądzicie? n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...