Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam pytanie -w jakim katalogu i pod jaka nazwa sa zpaisywanie stany gry w CMR 3 ? bo wlasnie jestem po tej glupiej hiszpani i chcialbym sie zabezpiezyc, bo nie jest ja latwo przejsc. Codemasters to prawdziwi idioci ! niektore trasy w spain sa super jednak pod koniec, kiedy dzien jest pochmurny lub jest zachod slonca i sie wjedzie do lasku o ciemnym asfelcie to *owno widac za przeproszeniem ! Kurna co to ma byc ? wyscigi czy zabawa w ciuciu babke ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci ktorzy jeszcze nie maja Colina3, a chca sobie poogladac screeny to zapraszam na: http://www.ripdvd.republika.pl

Troche porobilem screenow.

Szczegolnie polecam crash.jpg i krajobraz.jpg

A jesli chodzi o gierke to chyba spodziewalem sie czegos lepszego (jakichs kibicow zywych na ulicach przebiegajacych przed maska, lamiacych sie drzew itp.). No ale grafika i tak robi swoje. Jesli nie stosuje sie AA to w rozdzielczoci nizszej nic 1024x768 gra wyglada niezbyt ciekawie. No dobra dosc pisania... mistrzostwa czekaja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej moj nick jest inny :evil: Ale wybaczam bo keares i karas to podobne. BTW napisales Kares :P

Aha po pojezdzeniu troche ,moge stwierdzic ,ze to shit. W srodku kopit wyglada zalosnie jak z Colina 1. W dwojce byl o 6 generacji lepszy!!! Jazda po asfalcie to poprostu buehehehehe. Mam jakies dziwne wrazenie ,ze CMR2 bylo o wiele lepszy jezeli chodzi o zabawe z jazdy. Jeszcze pogram na kierce to cos nasmaruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, kiedy kamienie i kamyczki zaczna w koncu wyglondac jak kamienie a nie jak pstrokate kleksy :/ chyba za jakies 10 generacji sprzentu..:/ kurz calkiem fporzo, ale chyba nieco zbyt 'regularny' i wyglonda troche jak doklejony do calosci (przynajmniej na skrinach;P ) na ludzi i drzewa szkoda slow ;P :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czego ty chcesz od bittorentu ? download-20kb/s upload-40kb/s i jest wypas :D

Tylko, że trzeba ściągnąć ~2Gb więc przydało by się przynajmniej 100kb/s a taki transfer można (przynajmnie ja :P ) mieć tylko z ftp. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra chodzi ale mam straszne "stuttering" czyli szarpanie.

Gram w 1024x768x32 Z buffor 24 i odległość rysowania 8 i niby jest płynnie - Fraps daje min 40-36pfs - a widać że gra ma przycięcia tła. Takie skokowe. Próbowałem kilku wersji dentek, odkręcałem kompa/grafe wyłaczyłem w biosie bios shadow, nawet XP przeinstalowałem (zrobiłem sobie ofkors image'a chodzącego systemu) i dalej to samo.

Zobacze czy upgrade DX9 do wersji beta 9.0a i sterów do 43.45WHQL coś poprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem, gierka mi sie wiesza juz na pierwszym screenie a dokladniej na prawach autorskich itp, macie jakis pomysl?, a moze wiecie jak to rozwiązac... ?

Sprobuj wlaczyc synchronizacje w opcjach direct 3D swojej karty graficznej i od nowa zainstalwoac gre

Problemy i rozwiazania ich sa na stronie producenta gry :

http://www.codemasters.com/support/faqs.ph...php?gameid=1151

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi