kobus Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 kurde a ja ciagle szukam i szukam zrodla z colinem 3 ;(kurde a ja ciagle szukam i szukam zrodla z colinem 3 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 kurde a ja ciagle szukam i szukam zrodla z colinem 3 ;(kurde a ja ciagle szukam i szukam zrodla z colinem 3 ;( Po co tyle szukać, wystarczy odpalić Emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 emule wez przestac raz ciagnie raz nie :/ :/ :/ noi chyba ze mi pomozesz :) tzn. powiesz jaki serwer itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 emule wez przestac raz ciagnie raz nie :/ :/ :/ noi chyba ze mi pomozesz :) tzn. powiesz jaki serwer itd :D Razorback, Silent-Bob, ProbenPrinz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ja mam pytanie -w jakim katalogu i pod jaka nazwa sa zpaisywanie stany gry w CMR 3 ? bo wlasnie jestem po tej glupiej hiszpani i chcialbym sie zabezpiezyc, bo nie jest ja latwo przejsc. Codemasters to prawdziwi idioci ! niektore trasy w spain sa super jednak pod koniec, kiedy dzien jest pochmurny lub jest zachod slonca i sie wjedzie do lasku o ciemnym asfelcie to *owno widac za przeproszeniem ! Kurna co to ma byc ? wyscigi czy zabawa w ciuciu babke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ci ktorzy jeszcze nie maja Colina3, a chca sobie poogladac screeny to zapraszam na: http://www.ripdvd.republika.pl Troche porobilem screenow. Szczegolnie polecam crash.jpg i krajobraz.jpg A jesli chodzi o gierke to chyba spodziewalem sie czegos lepszego (jakichs kibicow zywych na ulicach przebiegajacych przed maska, lamiacych sie drzew itp.). No ale grafika i tak robi swoje. Jesli nie stosuje sie AA to w rozdzielczoci nizszej nic 1024x768 gra wyglada niezbyt ciekawie. No dobra dosc pisania... mistrzostwa czekaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Moi fufnle się nie starają, więc na Colina musze jeszcze poczekać :cry: Update: Sam sie postarałem i właśnie zaczynam zasysać :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biathlon Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Masz racje BigSpider po Hiszpani w opcjach zmienilem,aby bylo troche jasniej.Okazalo sie,ze w nastepnym panstwie jest za jasno.Chyba bedzie trzeba zmieniac w opcjach przed kazda runda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Czy split screen w colinie3 jest? ponawiam pytanie, może ktoś odpowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Rozwiązałem problem zwiech w trybie Championship - tak jak sugerował Kares należy dać Vsync on i problem znika! Thx stary :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 hej moj nick jest inny :evil: Ale wybaczam bo keares i karas to podobne. BTW napisales Kares :P Aha po pojezdzeniu troche ,moge stwierdzic ,ze to shit. W srodku kopit wyglada zalosnie jak z Colina 1. W dwojce byl o 6 generacji lepszy!!! Jazda po asfalcie to poprostu buehehehehe. Mam jakies dziwne wrazenie ,ze CMR2 bylo o wiele lepszy jezeli chodzi o zabawe z jazdy. Jeszcze pogram na kierce to cos nasmaruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 adnet gdzie to gowno wlaczyc? :D bo mam ten sam problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 kurde, kiedy kamienie i kamyczki zaczna w koncu wyglondac jak kamienie a nie jak pstrokate kleksy :/ chyba za jakies 10 generacji sprzentu..:/ kurz calkiem fporzo, ale chyba nieco zbyt 'regularny' i wyglonda troche jak doklejony do calosci (przynajmniej na skrinach;P ) na ludzi i drzewa szkoda slow ;P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 adnet gdzie to gowno wlaczyc? :D bo mam ten sam problem :D w sterownikach karty albo programem jak np. RivaTunner czy innym tego typu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 dzieki, juz znalazlem, po prostu zapomnialem zainstalowac CP do R9100 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Czy jakas dobra duszyczka mogla by podac na priv skad sciagnac Colina3? Download sponsoruja literki C.A.S.E :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Czy jakas dobra duszyczka mogla by podac na priv skad sciagnac Colina3? Download sponsoruja literki C.A.S.E :?: :wink: przylaczam sie do prosby bo emulem i bittrotenem idzie jak krew z nosa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 czego ty chcesz od bittorentu ? download-20kb/s upload-40kb/s i jest wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 czego ty chcesz od bittorentu ? download-20kb/s upload-40kb/s i jest wypas :DTylko, że trzeba ściągnąć ~2Gb więc przydało by się przynajmniej 100kb/s a taki transfer można (przynajmnie ja :P ) mieć tylko z ftp. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no tak :) tez fakt crazy_ivan ale dla mnie np 20kb/s to jest duuuzo i sie ciesze jak takie cus widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 czego ty chcesz od bittorentu ? download-20kb/s upload-40kb/s i jest wypas :D ja mialem od 2-4kb down a up ok 6kb !!! i to jest malo. lacze mam 128kbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 czy wlaczenie opcji synchronizacji nie wplywa ujemnie na jakos grafiki , szybkosc itp ? Mam karte ATi 8500LE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Gra chodzi ale mam straszne "stuttering" czyli szarpanie. Gram w 1024x768x32 Z buffor 24 i odległość rysowania 8 i niby jest płynnie - Fraps daje min 40-36pfs - a widać że gra ma przycięcia tła. Takie skokowe. Próbowałem kilku wersji dentek, odkręcałem kompa/grafe wyłaczyłem w biosie bios shadow, nawet XP przeinstalowałem (zrobiłem sobie ofkors image'a chodzącego systemu) i dalej to samo. Zobacze czy upgrade DX9 do wersji beta 9.0a i sterów do 43.45WHQL coś poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mi się osobiście Colin 3 nie podoba, Colin 2 był o wiele lepszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 czy ktos z Olsztyna ma ta gre?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anti22 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mam problem, gierka mi sie wiesza juz na pierwszym screenie a dokladniej na prawach autorskich itp, macie jakis pomysl?, a moze wiecie jak to rozwiązac... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mam problem, gierka mi sie wiesza juz na pierwszym screenie a dokladniej na prawach autorskich itp, macie jakis pomysl?, a moze wiecie jak to rozwiązac... ? Sprobuj wlaczyc synchronizacje w opcjach direct 3D swojej karty graficznej i od nowa zainstalwoac gre Problemy i rozwiazania ich sa na stronie producenta gry : http://www.codemasters.com/support/faqs.ph...php?gameid=1151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anti22 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 nie widze tej opcji, albo slepy jestem albo poprostu jej tam nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anti22 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 OKi mam ale bylo w Open GL a nie w Direct 3d zaraz sprawdze czy bedzie chodzic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anti22 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 I dalej zwis w tym samym miejscu ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...