Slayer Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 PS- dla tych, co by chcieli odnowić sowją grę ( pomijam patchowanie- mam Ripa i nie ma jeszcze witaminki Noł -cidi :v.1.1 D)- wyszedł niedawno mod WRC 2002-2003. Jeszcze go nie przetestowałem, ale jak będzie czas to zrobię to. Tymczasem daję wam linka do pliku. http://www.tigersruler.de/WRC_mod_for_CMR3.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a co ten mod daje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 .....za raz się przekonam. Ale według opisu- nowe samochody ( lata 2002-2003 kategorii WRC) i nowi kierowcy. PS- czytajcie opis instalacjii!!! To jest redme o modzie: new cars Focus 2003 MartinPark Focus RS 2002 DuvalPrevot Focus 2001 McraeGrist Lancer 2003 GronholmRautianen Lancer 2002 BurnsReid Impreza 2003 Makinen/Lindstrom Impreza 2002 Solberg/Mills Xara 2003 LoebElena Xara 2002 SainzMarti Championship mode Focus 2003 MartinPark still the old skins in this mode New driver names and real faces in cars /messed a little but they are real/ new icon , menus , movies , etc.. co-drivers -> if I make it they will be an addon ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Przy próbie jazdy w jakimkolwiek trybie ,wyskakuje mi komunikat , że mam albo uszkodzoną albo pobrudzoną płytę CD. Powiedzmy, że ta wersja wcześniej nie miała problemów z działaniem ( wersja bez bajerów z witaminką 8) ), żaden patch tego nie naprawił. Także zmiana daty, nazwy folderu nie pomogła. U kumpla jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 od kiedy Gronholm i Burns jezdzili w sezonie 2002/03 lancerami?? wydawalo mi sie, ze mitsubishi odpuscilo sobie ten sezon, a wspomniani panowie woza sie pugami 206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Nikt nie pomoże? NIe mam pojęcia, dlaczego tak się zrobiło- działało, ale przestało :? Ponowna instalacja nic nie dała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Kup sobie normalna wersje 3cd bez zadnych witaminek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 No to żeś doradził :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 No to jak- nikt nie ma pomysłu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Hmm, 15 pln szkoda na taka gre to ja nie wiem juz co mozna prostszego doradzic 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Nie kupuję piratów i nie sprzedaję też. Nie jestem paserem i nie chce mi sie zciagać 2 raz 1.8 GB dla tej gry ( już prawie miałem, ale awaria była :?). Mam poza tym zablokowany transwer na poziomie 12 kilo/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jakies przekonania religijne bronia Ci kupowac piraty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Nie, jestem 100% ateistą, ale mam pewne zasady. Z resztą mam na minusie 559 zł ( oszustwo- sprawa wylądowała na razie na policjii- prowadzą dochodzenie wyjaśniające- patrz topik o oszustach na Allegro) i jestem spłukany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Z colinem 3 sa problemy , to wiem ale takiego nik na forum chyba ? jeszcze nie mial . Sytuacja powtarza sie juz drugi raz na dwóch różnych plytkach colina. Kiedy zaczynam instalke jest wszystko ok ale przy drugiej plycie wyskakuje formatka nieprawidłowa nazwa woluminu prosze włożyc dysk 1 i lipa wywala z instalki, tak jak pisalem sytuacju ta ma miejsce juz na kolejnych plytka mialem juz wsumie trzy sztuki colina i z kazda to samo. Jesli wiecie dlaczego to napiszcie. dzieki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 tez kiedys mialem te bledy podczas instalacji :) cos zle robisz bo mi pomoglo 'pomieszanie' plytami i instalowalo dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 No problem- wsadź w takim razie tą płytę, o którą cię prosi :P Zaczyta, potem poprosi o inną płytę i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 tak tez robilem wkladalem disck 1 i potem koniec instalki i lipa po całości ale jeszcze poprobuje pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 noo mam taki dziwny problem ... moja furka po kilku przejechanych osach przestaje zmieniac biegi np.. i jakos mulowato sie steruje... czy moze byc to wina zlego pacza?? Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 noo mam taki dziwny problem ... moja furka po kilku przejechanych osach przestaje zmieniac biegi np.. i jakos mulowato sie steruje... czy moze byc to wina zlego pacza?? Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Bo ja zdezelowales :P To chyba normalne, ze furka bedzie coraz gorzej jezdzic jezeli sie ja traktuje niemilosiernie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Brawo :P Jak ty jeżdzisz? 8O Skończyłem grę dwa razy i nigdy nie "udało" mi się doprowadzić auta do takiego stanu rzeby nie mogło już jeżdzić. Nawet narzekałem trochę na to :wink: bo we wcześniejszych wersjach i np. RC99 nie było już tak pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 8O To jest jakiś LOL czy co?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 oj zle mnie rozumiecie startuje do nastepnego rajdu i samochodz jedzie juz tylko na jedynce i niemalze nie skreca! na starcie wersji pl pisze cos o zlym dzialaniu wersji ze zlymi paczami bla bla bla gralem w wersje eng i nie mialem takich zhizow!! fajnie ze sie posmialiscie :-) teraz licze na jakas podpowiedz Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 No przecież wersja PL jest skopana. Czyżby CD_Projekt nie przysłał ci płytki z Robin Hoodem i patchem do Colina? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 no chyba nie podejrzewasz mnie o to ze jestem piratrem?? ;-) zapomnialem sie zarejestrowac :lol: coz angielskiego tez kupilem wiec przeinstaluje go i po sprawie kulig i tak gada jak ciota ;-) THX za info pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Ale spox, patch też jest w internecie, wystarczy ściągnąć 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 oo wiecej info :-) THX x 100 :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 nie wiem czy to nie ten: ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/colin3/patch...-PATCH-1.0A.zip 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 stanelo na reinstalu wq sie na colina mam eng zainstaluje go nie ma z nim problemow... pacz od cdprojekta wymaga org exe ktore sie poszlo fakac Hmmm.... powiem tak ... jako ze kupilem ta gra w promocji "3x esperanza" to nie nazekam .. ;-) ale po cenach polkowych eeee ... oni skopali calkiem niezkla giere modyfikujac menu i dodjac polskiego pilota ktory gada jak ciota... Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Tak jak w temacie mówi mi żebym włożył tą płyte bo niema data5.cab?? O co z tym chodzi? Colina ściągnąłem z DC i jest to wersja Deviana czy jakoś tak ;) Mam nadzieje że mi ktoś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...