Lipcowy Poranek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Cześć ! Mam pytanie, bo chcę zamówić dwie zimne katody koloru niebieskiego które posłużyły by jako oświetlenie biórka w nocy :D No i właśnie czy to będzie się nadawało ?? Jak to zasilić ?? Jak długi jest kabel i jak zrobić przedłużkę ?? http://www.4max.pl/produkt.asp?g=122&gg=20&id=131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Katody musisz podlaczyc pod zasilanie przez molexa,kabelki tych katod maja około 15 cm,ale mysle ze na biurko to one sie nadadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 zrob przedluzke molexa bo kabelkow od katod nie warto psuc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 nie ejzem pewnien ale co do poboru prądu a nie chce mi sie liczyc... i mierzyc :D... ale zasilator od wzmacniacza natenowego powinien podpasić... taka czarna wtyczka.. i jesteś uniezależniony od komputera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Katoda bierze 3W więc podepnij ją po prostu pod zasilacz w PC i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...