MaKaR Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 wszystkie gry bardziej zawansowane technicznie niż gta 1 qtre jest the best wieszają mi nie tzn działają kilka sekund i stop mam athlona 1800+ płyte ecs k7vta3 266 ddr 256 ddr (266) i nieszczesną rive tnt 2 m 64 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Jedyna sęsowna rzecz, którą możesz zrobić, moim zdaniem to wymiana grafiki. Wiem, że jak znam życie, to nie takiej odpowiedzi szukałeś, ale jakoś mi się wydaje, że innei nie znajdziesz. Postaraj się skądś <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kase i choćby używany GF2TI 64RAM DDR kup. Nie wiem ile kosztuje, ale chyba nie więcej niż 200zł(używany). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 zbieram na to pieniądze ale wcześniej działao jak bym miał kase to bym kupił gf4 ta za 550 zł ale kiedyś działały gry a teraz nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 lepiej kup 3 titanium 200 niz 4 mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Lub R9000 PRO. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 A rozważałeś reinstalke systemu/ sterowników. Sporo problemów rozwiązuje zwykłe zainstalowanie Direct X (jak instalowałeś 3 gry i każda z innym Direct X to masz syf) No i jeszcze zawirusowany, zapchany komputer z zaśmieconym systemem. Antywirus i defragmentacja dysku. Zanim zabierzesz sie za wymiane grafiki, najpierw zrób te rzeczy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 No to pytanko w 3 versjach na forum tweak.pl (zdeczka lamerskim :) ) Dla tutejszego speca : masz plyte na KT333 czy na KT266A?? Dla troszke zaawansowanego : to masz rev 3.x czy rev 2.x?? Dla normalnego usera forum tweak : plyta jest koloru rozowego czy fioletowego??? SORX JAK KOGOS OBRAZILEM ale naprawde lameriada tu straszna przydalo by sie cos z tym zrobic (to do marco itp). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 muj kumpel mial tak samo jak nie zainstalowal via4in1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 muj kumpel mial tak samo jak nie zainstalowal via4in1 Dokładnie polecam format i reinstal systemu - potym należy w odpowiedniej kolejności wgrać stery: (chyba pierwsze DX najnowsze - ja tak robię) via 4 in 1, potem dopiero denty (NIE INACZEJ!!!!!!!!) Jeśli nie będziesz miał 4 in 1, albo zainstalujesz w odwrotnej kolejności to wszystkie gry wykorzystujące akcelerację 3D będą zwisac po chwili od uruchomienia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 ECS - co za stabilnosc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...