Paszczu Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Któregoś dnia same utworzyły mi się takie skróty w menu start/programy: Problem jest w tym że nie mogę tego wywalić, jak się można domyślić "Narzędzia administracyjne jest folderem systemowym, niezbędnym do poprawnej pracy Windows. Nie można go usunąć" Może jednak można? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Prawoplik na pasku->Właściwości-> Zakładka Menu Start->Dostosuj (przy zaznaczonym Klasyczne menu Start). Zjedź suwakiem trochę w dół i odznacz opcję Wyświetlanie polecenia Narzędzia administracyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 :oops: Dzięki Sikor! Czasami.... nie mam już słów na siebie. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie ma sprawy. Jak chcesz, to mogę pokombinować, jak to usunąć trwale. Za system potem nie chcę odpowiadać, ale wiesz..... Mówisz i masz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...