Misiu15go Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Fajne z nich "kloce" :lol: Jak ktos nie przywiazuje wagi do wygladu to pewnie sie zalapie :wink: PS : mogles wymyslec cos bardziej "finezyjnego" z wygladu , przy tak grubym topie mysle , ze nawet jakbys zrobil cos w stylu gwiazdy to i tak top by wytrzymal naprezenia a bloczek stalby sie bardziej lekki z wygladu :wink: hehe Moze i kloce ale bardzo fajnie sie prezentuja :rolleyes: Zrobiłem z takich topow bo poprostu nie miałem innych a mowie sobie a zrobie co mi szkodzi;] Grzechu -> pomyslimy :mellow: :rolleyes: Edytowane 14 Lutego 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Misiu ja nie mowie , ze bloki sa brzydkie... Sam musisz przyznac , ze top wyglada bardzo dziwnie w stosunku do samego spodu :wink: Staralem Ci sie tylko dac pomysl na mala modyfikacje... Skoro juz jest taki gruby to moznaby go jakos fajnie wykonczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 a czemu Misiu ma to robić... to pole do popisu dla potencjalnego nabywcy taki top... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 a czemu Misiu ma to robić... to pole do popisu dla potencjalnego nabywcy taki top...Znaczy się co? Po zakupie całego bloku ktoś ma jeszcze płacić za kolejny top, żeby go zmienić? Bo inaczej się Twojej wypowiedzi nie da zrozumieć:> Czemu miałby to robić? Pewnie dlatego, że potencjalni nabywcy życzyli by sobie tego. Uważam, że to dość mocny argument ;] Heat :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Oto najnowszy moj produkt rezik by misiu :lol: fotki, prosze o opinie Edytowane 22 Lutego 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ładny, a ma jakies otwory montazowe do budy? i gdzie korek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 coś nowego :D gdzie jest przewidziany montaż? ma jakieś otwory do zamocowania? Moze bedą wymiary pod 5.25 ? :D Misiu zakładaj sklep bo to nie są żarty z takim asortymentem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ładny, a ma jakies otwory montazowe do budy? i gdzie korek :DKorki mi sie gdzies pogubiły ale bedzie zestawie;] Pod plexa beda przyklejone filcowe podkładki pod meble, co sadzicie o tym pomysle? beda one koloru białego Nie bedzie wersji pod 5.25 za trudne do wykonania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) coś nowego :D gdzie jest przewidziany montaż? ma jakieś otwory do zamocowania? Moze bedą wymiary pod 5.25 ? :D Misiu zakładaj sklep bo to nie są żarty z takim asortymentem ;) nie zgodze sie ;) troszke przerobiony Dual... btw nice job... jaka wysokosc? Edytowane 19 Lutego 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) nie zgodze sie ;) troszke przerobiony Dual... btw nice job... jaka wysokosc? Nie wzorowałem sie na twoim rezie :D wysokosc 125mm wymiary 70mm na 70mm Edytowane 19 Lutego 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie wzorowałem sie na twoim rezie :D wysokosc 125mm wymiary 70mm na 70mm nie mowilem tego z wyrzutem... przyznac musisz ze podobne sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nie mowilem tego z wyrzutem... przyznac musisz ze podobne sa Podobne troszke sa... no ale jednak... u misia wlot i wylot zrobiony na zasadzie takiej jak w Cube na GPU :P Podobny... ale to nie to samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Podobne troszke sa... no ale jednak... u misia wlot i wylot zrobiony na zasadzie takiej jak w Cube na GPU :P Podobny... ale to nie to samo :P przeciez pisze ze podobny, a nie ze to samo! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 według mnie on skopiował to http://allegro.pl/item84001536_rezewuar_rurowy_bcm.html :wink: :wink: B) B) :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 chodziło mi o coś nowego w ofercie :P takich konstrukcji podobnych to jest kilka ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 według mnie on skopiował to http://allegro.pl/item84001536_rezewuar_rurowy_bcm.html :wink: :wink: B) B) :wink: :wink:Włsnie szukałem linka po allegro i nie mogłem znalesc :P Tak pomysł był zaczerpniety z tego reza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Teraz ludzie pisza ze WC all powered by Alpha Cool Tools, a za jakiś czas bedzie Powered by Misiu Tools ;] Rezik, rzeczywiście ładny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) według mnie on skopiował to http://allegro.pl/item84001536_rezewuar_rurowy_bcm.html :wink: :wink: B) B) :wink: :wink: dałem misowi inspircje i co z tego? A co do rezika to jakoś tak nie do końca mi sie te pręty podobają. Z 2 strony dzięki temu rezik będzie pancerny :D Tylko nie chce mnie kanalia posłuchać,że powinna być jakaś wrzutnia lodu na górze :wink: Dla mnie chyba będzie zrobić tomcat edyszyn rezika B) Powoli zbierają sie fundusze na kibla to myśle też o bloczku cube ultra- może coś z tego wyjdzie...mam takie lekkie zapędy jak to gigantomanii i dla mnie więcej= lepiej :wink: Edytowane 19 Lutego 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Włsnie szukałem linka po allegro i nie mogłem znalesc :P Tak pomysł był zaczerpniety z tego reza pomysl moze i zaczerpniety, ale Twoj ładniejszy dziki zbrojeniu ;) Tylko nie chce mnie kanalia posłuchać,że powinna być jakaś wrzutnia lodu na górze :wink: Dla mnie chyba będzie zrobić tomcat edyszyn rezika B) a to kanalia faktycznie ;lol: przeciez to jest wyczepiasty pomysl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 POPIERAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraki20 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Misiu wież mi to nie chciało za bardzo stać jak doszły węże to ssie dźwigało choć było pełne a podstawka tam była Średnicy 120 mm ja bym ci proponował zrobić nie 70X70 tylko 80x80 i wkręcać to do wentyli 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) co do wrzutni to jest patencik-ciekawe czy wypali- po prostu całe wieczko bęzdie zdejmowalne... na krawędzi ryry gumowy pierścień u- odręci sie te pancerne wzmocnienia i włola można sypać do woli czy nawet poczyścić rez jak sie zas- tylko te śruby będą mocowane odwrotnie w tym wypadku i będą na ptrzestrzał przez rezik... Te końcówki bęą przy okazji nózkami reza.. Acha zamaist metalowych podkładem pod nimi bęą misiowe teflonki :wink: Nie ma to jak czerwony akcencik :wink: Edytowane 19 Lutego 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Fajny rezik ... i nei wiem co sie go taku uczepiliście. Tylko trzeba na niego miec raczej miejsce w budzie. Pomysł z miejsem do wrzucania lodu jest bardzo fajny .. zwłaszcza ze lato sie powoli zbliża. Tylko moim zdaniem powinien miec taki rezik jakis dodatkowy zawór, żeby po roztopieniu sie lodu mozna było upuścic nadmiar wody i wsypac lodu ponownie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 zawsze mozna słomke w odpowietrznik i mniam borygo rula :wink: tylko co tu tak kurde ciemno kto zgasił swiatło B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) No ja bym sie na niego pisal. fajny jest... Ile za to cudo?? :P Edytowane 19 Lutego 2006 przez Drejfus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Witam wszystkich, mam takie nie typowe pytanie: Czy mozna jeszcze gdzies dostac taki blok na NB Z tego co slyszalem misiu juz takiego bloku nie produkuje... bylbym bardzo wdzieczny jak by ktos mi taki blok sprzedał albo jak by misiu go zrobil dla mnie... dziekuje Edytowane 27 Lutego 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jesteś pewien ze to na nb? wg mnie na nb jeżyka by szkoda było :P s 939... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 U kolegi dokladnie tagiego na NB widzialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 jesteś pewien ze to na nb? wg mnie na nb jeżyka by szkoda było :P s 939... Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...