99tomcat Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 z tego co wiem to już pierwsze egzemplarze zostały spylone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Misiu: kiedy nowy Cube trafi do sprzedaży ?? Zapraszam :D http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&am...=0#entry2185645 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Jako ze ostatnio ktos cos kiedys mowil ze... bloczek Misia15go dotyka podstawki socketu 939, gdy zdejmiemy IHS'a z procka... Wiec... Zrobilem Fotki :) Zeby nie byc Goloslownym :) Venice 3000+ IHS Off + DFI Ultra-D Nf4 pozdrosex B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Jako ze ostatnio ktos cos kiedys mowil ze... bloczek Misia15go dotyka podstawki socketu 939, gdy zdejmiemy IHS'a z procka... Wiec... Zrobilem Fotki :) Zeby nie byc Goloslownym :) Venice 3000+ IHS Off + DFI Ultra-D Nf4 [img ]http://img154.imageshack.us/img154/6985/ihs4kc.jpg[/img] [img ]http://img474.imageshack.us/img474/2043/ihs22qh.jpg[/img] pozdrosex B-) Ja Ci nie wierze, na pewno masz jakąs piracką werje DFI kupiona od ruskich i masz inny socket :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Ja Ci nie wierze, na pewno masz jakąs piracką werje DFI kupiona od ruskich i masz inny socket :P Ojej... zdemaskowales mnie :D :D :wink: to "targówa" :) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 ja kupiłem od misia cube na grafikę...zapewniał, ze będzie pasował...ale nie pasował...no nic...wiertarka, kamyczek i pasuje...lepiej wyciąć z kartonu i sprawdzić najpierw czy będzei pasował zanim się kupi... karta to sapphire 9600 xt 256 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bok_RN Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 ja kupiłem od misia cube na grafikę...zapewniał, ze będzie pasował...ale nie pasował...no nic...wiertarka, kamyczek i pasuje...lepiej wyciąć z kartonu i sprawdzić najpierw czy będzei pasował zanim się kupi...a na czym polega(ł) problem ? możesz zrobić fotkę czy dwie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 teraz nie bardzo mam jak bo blok zamontowany...kondensator uniemożliwiał ze względu na rozmiar topu mocowanie bloku na grafice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 myslre zę misiowi chodziło,ze bedzie odpowiedni rozstaw otworów-to zę czsem karta ma kondy itp w nietypowych miejscach to nie ma rady-czsem trzeba to i owo podpilować czy podgiąc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) żebym nie pytal czy będzei pasować...z Misiem już rozmawiałem...zobaczymy co wyniknie z rozmowy Edytowane 27 Lipca 2006 przez mattnick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 żebym nie pytal czy będzei pasować...z Misiem już rozmawiałem...zobaczymy co wyniknie z rozmowyPrzecież Tomcat powiedział wyraźnie, ze nietypowego rozstawu kondensatorów i innych elementów na pcb nie da sie przewidzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Tak btw to jesli producent pochodzi powaznie do klienta a ten podaje mu model karty to sie bierze za szukanie dokladnych jpgow makro w necie i mozna miec dokladne info gdzie jakie elementy moga przeszkadzac :wink: - dla chcacego nic trudnego. Nie watpie wprawdzie ze Misiu nie bedzie robil problemow, ale takich sytuacji mozna unikac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Tak btw to jesli producent pochodzi powaznie do klienta a ten podaje mu model karty to sie bierze za szukanie dokladnych jpgow makro w necie i mozna miec dokladne info gdzie jakie elementy moga przeszkadzac :wink: - dla chcacego nic trudnego. Nie watpie wprawdzie ze Misiu nie bedzie robil problemow, ale takich sytuacji mozna unikac. z doswiadczenia wiem ze mimo sokladnych zdjec nie wsyztko da sie rpzewidziec ;) bardzo czesto ta sama karta, tego samegto produycenta potrafi miec cos zupelnie inaczej, jednie jest taka mozliwosc jezeli ktos zrobi fotki i poda wymiara - ale to i tak nie ejst latwo dostosowac bloczek do karty "na odległosc". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Racja, gdyby tak Misiek każdemu miał sprawdzać bloki na cpu i gpu to potrzebował by pewnie minimum dwie panie, które by to za niego robiły ;) O biurze nie wspomne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Dwie panie to dało by się załatwić, ale czy wiedziały by ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) a u mnie właśnie jest mis15go i przyniósł fajne zabawki :D na gpu cube pro jak cube pro ale na cpu mam cube 2 ale wersja ultra-piny 5mm :D fajny nie? :wink: dodam,ze jest to wersja limitowana będzie tylko 10 sztuk a ja nie chwaląc sie mam nr 1 B) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) bez zapinki am2 :| ? a bloczek bardzo pikny :D Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 fajny nie? :wink: dodam,ze jest to wersja limitowana będzie tylko 10 sztuk a ja nie chwaląc sie mam nr 1 B) Nie chwal sie tak, bo bloczki będziesz mieć fajne, a kibel jak śmietnik! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 nie są schowane łebki śrubek w topie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nic, tylko iść się z tego powodu :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ja pintole, ile pinow :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 jaka cena?? i tak nie kupie bo stukam na ubudowe, ale mnie to bardzo ciekawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 bez zapinki am2 :| ? a bloczek bardzo pikny :D mysle zę inne blaszki to nie problem-miś mna od tej samej osoby co kynio to nie problem :D Nie chwal sie tak, bo bloczki będziesz mieć fajne, a kibel jak śmietnik! :P na pewno będzie jak latryna- na poczatku bęzdie wc wysypisko edyszyn-spodoba sie to dopiero tne chiefa i wszystko mniej więcej urządzam..do twojego poziomu to bym dochodził tak z 5 lat :] nie są schowane łebki śrubek w topie :sad: srubki są mocowane od spodu to są kolpaki..dzieki temu jednak na pewno blok sie nie rozszczelni o co byly np lekkie obawy u termita gdzie srubki mają ok 1-2 obroty gwintu co do liczby pinow to nie liczyłem jeszcze ale jest ich naprawde mnustwo do tego sa wyższe-miedz 7mm z czego piny mają 5mm... wersja cube pro ma też tyle pinów są tylko niższe-mają 3mm B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Wiec zapowiadam oficjalnie CUBE 2 ULTRA LIMITED EDITION :wink: Tomcat otrzymał odemnie zestaw bloczkow cube za swoje zasługi w tworzeniu i pomocy nad bloczkami z serii CUBE za co serdecznie mu dziekuje :wink: A oto wiecej fot mam nadzieje ze bloczek przypadnie wam do gustu poprawiłem troszke jakosc wykonania topu Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) na pierwszej fotce widac ze spod jest "zgrubiony" na srodku. czy po skreceniu bloku rogi Ci sie nie zawinely do gory (czy nie zrobil sie ze spodu luk)? nie chce Cie tu pouczac bo nie mam takiego zamiaru, masz na koncie wiecej blokow niz ja (duzo wiecej :)) ale z wlasnego doswiadczenia przy robieniu prisonow z miedzi wiem ze dno o grubosci 2mm jest bardzo elastyczne Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pierwsza klasa i pierwsze pytanie :) dlaczego to limited ediotion :D ? Tak poprostu czy jest w tym jakis glebszy sens ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pierwsza klasa i pierwsze pytanie :) dlaczego to limited ediotion :D ? Tak poprostu czy jest w tym jakis glebszy sens ?Jest tylko 10 sztuk i nie zanosi sie na razie zeby było wiecej z tad LE :wink: CarsonPoland -> uszczelka nie stawia takiego oporu zeby mogło powstac takie zjawisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 hehe, w takim razie to swiadczy o tym ze glebokosc kanalu jest odpowiednia do uszczelki ;) good job :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mozna nabyc taka wersja LE ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ty masz szanse:] Jednak LE beda mieli tylko pro elo pozdro userzy ;] <joke> :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...