fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Wrzuciłem linka dla znajomej a tu bum . Moja wrodzona inteligencja :lol: podpowiada mi że ze wzgledu na duży ruch zabanowaliście. Może lepiej by było odblokowac dla gości zamiast przyjmowac takich co nic nie pisza a tylko czytają-np kasowanie konta za wczesniejszym ostrzezeniem po spełnieniu danego limitu czasu .Sory za zawracanie głowy ale troche mi sie nudzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ...negative, IMHO dobrze jest zrobione, ośla jest tylko dodatkiem do dorum i powinna pozostać jako tylko odskocznia od prawdziwych problemów dla osób, które piszą tesh w innych działach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 W sumie to moze i masz rację :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 o toby sie działo na forum ................... ja jestem na NIET :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Chodzi mi o to zeby zmiejszyc ruch poprzez "eliminowanie" userów którzy nic nie dają z siebie na forum (może są nieśmiali i nic nie chca pisać) tylko sa uprzywilejowani i zapychają łacza :D mówię jak jakis tyran :lol: :lol: dobra zapomnijcie o tym ale może niech się jeszcze wypowiedza forumowicze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Było już i, jak mówił T-600 - "negative". Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Jak ci się tak nudzi, to może szukajką się pobaw, a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 fenriz: a może do jasnej cholery poszukaj bo taki topic był nie dalej jak 2 dni temu. Aż mam ci ochotę owoca wlepić za postolejstwo. GRRR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...