Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Dzisiaj na gieldzie zakupilem wlasnie te karte.Przyjechalem do domq zainstalowalem ac rev. 3 i wsadzilem do kompa odpalil sie wszystko lajcik oczywiscie obraz migla itp.Odinstalowalem sterowniki Nvidi w "Dodaj usun" ale nie wiem czy to wystarczy :/ wiec prosze was o jakis lepszy program ktory to dokladnie usunie.NIestety nie ma on pcb od xt ani r360 :( no ale coz zyje sie dalej :P jakim programem podkrecic zobaczyc czy ma 256 bit ile pamieci itp..A to jest sapphire atlantis z pamieciami hynix.Z gory dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Co zrobic ;) Mozez oddac mnie ja z checia przygarne ;) A teraz bardziej serio ;) Ile zaplaciles za nia? I po zmianie z nVidi na Ati zaleca sie przeinstalowanie OS'a bo zawsze zostana w rejestrze i systemie jakies wpisy/pliki po starej karcie, przez co moga byc kopoty ze stabilnoscia, szybkoscia itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 dalem 990 zl :P wersja box :D (duze opakowanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jak na wersje Box to spox cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a i wgralem catsy 4.7.W ustawieniech karty znalalzem Ustawienia AGP i sa wylaczene wlaczyc je i przestawic na 8x ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Program do usuwania starych sterów Driver Cleaner 3. Odinstalowujesz stare stery restartujesz kompa, wchodzisz w tryb awaryjny i Driver Cleanerem usuwasz resztę naleciałości 8) . Do podkręcania polecam Rad linkera lub Atitool. A sprawdzisz kartę w programach takich jak Aida lun jej następca Everest. Jeśli chodzi o Fast writes - zostaw wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 chyba jednak zrobie formata i wgram wszystko od nowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 To jest najlepsze wyjście. a polecam zainstalować omegi bo naprawdę fajnie chodzą. i na pokładzie od razu Radl linkera mają :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 wlasnie wgralem juz wszystkie programy :D wlacznie z radl linkerem ^^ i Everesta ale jescze 1 jakis programik ktory pokaze mi temperature karty :D jest taki ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 R9800PRO nie ma czujnika temperatury nawet jesli jest to karta na chipsecie R360 tym samym co jest montowany w 9800XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 lipa jest :( restartuje mi sie komp nie wiem czemu zasilacz mam dobry :( 1 pokazala mi sie niebieska plansza :( jak pracowalem na windowsie moze to wina sterownikow ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 lipa jest :( restartuje mi sie komp nie wiem czemu zasilacz mam dobry :( 1 pokazala mi sie niebieska plansza :( jak pracowalem na windowsie moze to wina sterownikow ? :> A w jakim momencie pokazal ci sie plansza? I jakiego Windowsa uzywasz? Nie pamietam aby w XP/2k pojawial sie niebieski ekran(BSOD)? Czy przypadkiem nie masz jakiegos Windowsa na jadrzze '9x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 plansza pokazala mi sie po zaladowaniu programow w pasku a mam win xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jak na wersje Box to spox cena. Bo ja wiem cz spox cena w gdansku w sklepie maja na PCB od XT i R360 Sapphier za 1040zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jak na wersje Box to spox cena. Bo ja wiem cz spox cena w gdansku w sklepie maja na PCB od XT i R360 Sapphier za 1040zł Wiesz zawsze mozna dolozyc jeszcze wiecej i kupic HIS'a z ICE-Q i tak w kolko. plansza pokazala mi sie po zaladowaniu programow w pasku a mam win xpNie mam pojecia co to moze byc. Mozesz zobaczyc na innych sterach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 buhaahha w sumie to moglem dolozyc jescze 1 ty i bym mial g6800 gt nie ? omg 0_O a wracajac do tych resow to juz wszystko ok ustabilizowalo sie :D ale w cs'e mam 60 hz rate i nie wiem jak to zmienic ... ?:C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 buhaahha w sumie to moglem dolozyc jescze 1 ty i bym mial g6800 gt nie ? omg 0_O a wracajac do tych resow to juz wszystko ok ustabilizowalo sie :D ale w cs'e mam 60 hz rate i nie wiem jak to zmienic ... ?:C ReForce - http://www.pagehosting.co.uk/rf/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 no dobra ale doplacajac 40zł otrzymujemy karte która bez problemu sie moduje na wersje XT i posiada znacznie lepsze chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babiczka Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 chlodzenie to ja mam ac rev. 3 wiec mnie to nie interesuje a to ze sie modeje na xt to jest malo wazna sprawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...