Skocz do zawartości
Babiczka

Kupielem r9800pr0 i co dalej .. ? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj na gieldzie zakupilem wlasnie te karte.Przyjechalem do domq zainstalowalem ac rev. 3 i wsadzilem do kompa odpalil sie wszystko lajcik oczywiscie obraz migla itp.Odinstalowalem sterowniki Nvidi w "Dodaj usun" ale nie wiem czy to wystarczy :/ wiec prosze was o jakis lepszy program ktory to dokladnie usunie.NIestety nie ma on pcb od xt ani r360 :( no ale coz zyje sie dalej :P jakim programem podkrecic zobaczyc czy ma 256 bit ile pamieci itp..A to jest sapphire atlantis z pamieciami hynix.Z gory dziekuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co zrobic ;)

Mozez oddac mnie ja z checia przygarne ;)

A teraz bardziej serio ;)

Ile zaplaciles za nia?

I po zmianie z nVidi na Ati zaleca sie przeinstalowanie OS'a bo zawsze zostana w rejestrze i systemie jakies wpisy/pliki po starej karcie, przez co moga byc kopoty ze stabilnoscia, szybkoscia itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Program do usuwania starych sterów Driver Cleaner 3. Odinstalowujesz stare stery restartujesz kompa, wchodzisz w tryb awaryjny i Driver Cleanerem usuwasz resztę naleciałości 8) . Do podkręcania polecam Rad linkera lub Atitool. A sprawdzisz kartę w programach takich jak Aida lun jej następca Everest. Jeśli chodzi o Fast writes - zostaw wyłączone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lipa jest :( restartuje mi sie komp nie wiem czemu zasilacz mam dobry :( 1 pokazala mi sie niebieska plansza :( jak pracowalem na windowsie moze to wina sterownikow ? :>

A w jakim momencie pokazal ci sie plansza?

I jakiego Windowsa uzywasz? Nie pamietam aby w XP/2k pojawial sie niebieski ekran(BSOD)? Czy przypadkiem nie masz jakiegos Windowsa na jadrzze '9x?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na wersje Box to spox cena.

Bo ja wiem cz spox cena w gdansku w sklepie maja na PCB od XT i R360 Sapphier za 1040zł

Wiesz zawsze mozna dolozyc jeszcze wiecej i kupic HIS'a z ICE-Q i tak w kolko.

plansza pokazala mi sie po zaladowaniu programow w pasku a mam win xp

Nie mam pojecia co to moze byc. Mozesz zobaczyc na innych sterach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi