turtles5 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jak w temacie , interesuja mnie modele 256MB (jedna kostka) xms3200 LL lub XL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 popytaj w www.dimm.pl www.sirius.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 W dimm juz nie sprowadzaja, w Siriusie nie pytalem, ale nie sadze (zalezy mi na tych pamieciach, co mam w podpisie, ew. zamiast LL moze byc XL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 mi się zdaje że ta firma już przestał produkować pamięci dobrze myśle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Myslisz baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zle. Tylko gdzie je kupic w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 mi się zdaje że ta firma już przestał produkować pamięci dobrze myśle ? Taaaa. I dlatego wypyscili na rynek nowe serie pamieci. Tak na dowidzenia http://www.corsairmicro.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Corsaira w Polsce chyba nikt nie sprzedaje. Pozostaje allegro, bo nie raz trafiaja sie tam takie ramki. Turtles5 rozumiem ze masz LL na BH-5? i zalezy Ci na 2-2-2 dlatego chcesz kostki XL lub LL (XL to Samsungi, nie wiem czy nie beda sie grzyc z Winbondami, choc teoretycznie nie powinny))? Moze lepiej sprzedac Twoje ramki (zapewniam Cie ze za nie troche dostaniesz jesli to BH-5) i kupic gigsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Pic polega na tym, ze jedna kostka jest wadliwa. Wczesniej na Asusie mialem tak, ze zaraz po wlaczeniu kompa musialem go zresetowac, bo piszczal. Potem nic nie bylo, wystarczylo, ze caly czas dzialal. Proc byl podkrecony na fsb ok. 172 i bylo git, prime nie wywalal sie. Po zmianie na dfi resetowac musze przez 10 minut, prime wywala przy fsb 200. Gdy wyjme wadliwa kosc wszystko jest git. Wymiana raczej nie wchodzi w gre, gdyz firma, w ktorej ja zakupilem okazala sie nieuczciwa i najprawdopodobniej juz nie istnieje. Tak, mam LL i sa to BH-5 (rev. 1.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 turtles5 >> Masz PM :wink: Moze wystarzcy znalezc druga kostke na BH-5, niekoniecznie Corsaira? Byloby latwiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 sorry ale łodz jest 2 najwiekszym miatem w polsce więc chyba idzie znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 W siuriusach, komputronikach, sronikach itd itp nie ma. Zreszta to nie jest kwestia niedostepnosci w Lodzi tylko braku dystrybucji na kraj. A te egzemplarze, ktore sie pojawily to raczej jakis prywatny import, ew. firma kombinujaca kilkanascie modulow. A jak jestes taki madry to mi znajdz, kupie Ci flaszke albo i dwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 DIMM.PL byl jedynym importerem na kraj. Nie zajmuje sie juz tym, a wszyscy od niego brali (fajny koles, mocno siedzi w interesie) wiec jesli ktos ma to, sa jakies stare zapasy wczesnych modeli, albo indywidualny import. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...