Skocz do zawartości
przeciwnik

mój komp jest już za stary na nowe gry??

Rekomendowane odpowiedzi

panowie czy na sprzecie z podpisu far cry ma prawo lagować przy ustawieniach w grafice " ultra" ??

jak ustawie wszystko na max to tak dysk mieli ze prawie nie darady grać :( przy ustawieniach wszystko na high już tak nie doczytuje ale jednak troche...

nie chodzi tu o ilość fps bo ta jest bardzo dobra.

jak ustawie na medium to lagi zdażają się bardzo żadko.

czy to normalne/?? moj komp jest za stary aby uciagnąć tą gre super płynnie? be żadnego nawet najmniejszego laga!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest to juz bardzo stary komputer i ogolnie nadaje sie juz tylko do Worda, pasjansa i internetu... Zwlaszcza karta graficzna spowalnia ;)

A tak serio to napisz przy jakiej rozdzielczosci masz te lagi, przy wlaczonym aa czy nie??

Jezeli masz zapchany dysk to to moze spowalniac i to poteznie. Albo zagracony system. Moze za duzo programow rezydentnych?? No i ram taki standardowy rozmiar ma...

Zreszta two komp miesci sie w "srednich" wymaganiach (ja sam bym pograc najwyzej na siskich). http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...ra,48,5986,6984 - info i mozliwosc sciagniecia patha, ale nie wiem co on tam zmienia wiec sobie poczytaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapomnialem dodać ze na max detalach i 1024-768. powiedzcie mi co oni robią ze ich 512 ramu jest tak elastyczne?

robimy wiele ciekawych rzeczy. między innymi ja odpalam fargraja pod win98;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przedchwilą czytałem ze goście z 512 ramu na gf 4200 grają w far cry bez przycinek. to co oni robią ?

GF 4 4200 = DX8.x =PS1.1(w farcry) =Brak niektórych efektów= Mniejsze wymagania= Potrzeba mniej ramu.

To prawda.

Dabek, gdzie sie ustawia ta gre na Ultra oprocz wody ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AMD Athlon 2000xp @ 2000Mhz  

HIS 9800PRO  

EpoX 8RDA3+ ( FSB 220)  

kingston 2*256 (400)  

segate 80GB BARRACUDA  

zasilacz 360 W

Ojjjj rzeczywiście ten komp już się do niczego nie nadaje. Nie jest wart nawet złamanego grosza. Jak będziesz go wyrzucał na śmietnik to daj mi ja zbieram złom :ploom: :Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ze ktos mowi ze mu smiga gra to nie znaczy wcale ze tak jest. Kilku moich kolegow uwaza ze gra im smiga a jak sprawdzalem framerate to srednio wychodzi 25.....

NIe sugeruj sie innymi dopuki na wlasne oczy nie zobaczysz.

Sprawdz ustawienia pliku wymiany, i Agp aparture size w biosie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi