przeciwnik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 panowie czy na sprzecie z podpisu far cry ma prawo lagować przy ustawieniach w grafice " ultra" ?? jak ustawie wszystko na max to tak dysk mieli ze prawie nie darady grać :( przy ustawieniach wszystko na high już tak nie doczytuje ale jednak troche... nie chodzi tu o ilość fps bo ta jest bardzo dobra. jak ustawie na medium to lagi zdażają się bardzo żadko. czy to normalne/?? moj komp jest za stary aby uciagnąć tą gre super płynnie? be żadnego nawet najmniejszego laga!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Więcej ramu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Tak jest to juz bardzo stary komputer i ogolnie nadaje sie juz tylko do Worda, pasjansa i internetu... Zwlaszcza karta graficzna spowalnia ;) A tak serio to napisz przy jakiej rozdzielczosci masz te lagi, przy wlaczonym aa czy nie?? Jezeli masz zapchany dysk to to moze spowalniac i to poteznie. Albo zagracony system. Moze za duzo programow rezydentnych?? No i ram taki standardowy rozmiar ma... Zreszta two komp miesci sie w "srednich" wymaganiach (ja sam bym pograc najwyzej na siskich). http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...ra,48,5986,6984 - info i mozliwosc sciagniecia patha, ale nie wiem co on tam zmienia wiec sobie poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 system mam czysty jak łza dysk jest pusty. rozdzialka 1024-768 żadnych programow w tle. stery do karty grafiki najnowe od ATI stery od płyty najnowsze od EpoXa:-) wszystkie poprawki zainstalowane + SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 To zjedz na 800x600 ;p Ja sam czest gam na 640x480 bo wiecej mi komp nie ciagnie w roznych tytulach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 To zjedz na 800x600 ;p Ja sam czest gam na 640x480 bo wiecej mi komp nie ciagnie w roznych tytulach :D musze sprubować :) przedchwilą czytałem ze goście z 512 ramu na gf 4200 grają w far cry bez przycinek. to co oni robią ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A na jakiej rozdzielczosci i detalach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 zapomnialem dodać ze na max detalach i 1024-768. powiedzcie mi co oni robią ze ich 512 ramu jest tak elastyczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Nie wiem, moze maja potezny plik wymiany w windzie osadzony na partycji fat16, wykrecone niemozliwie karty i zanizone jakosci tekstur a do tego wybujala fantazje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 zapomnialem dodać ze na max detalach i 1024-768. powiedzcie mi co oni robią ze ich 512 ramu jest tak elastyczne?robimy wiele ciekawych rzeczy. między innymi ja odpalam fargraja pod win98;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 przedchwilą czytałem ze goście z 512 ramu na gf 4200 grają w far cry bez przycinek. to co oni robią ?GF 4 4200 = DX8.x =PS1.1(w farcry) =Brak niektórych efektów= Mniejsze wymagania= Potrzeba mniej ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Chlopie na tym sprzeciez gry ci powinny chodzic b. dobrze a szczegolnie na tej karcie graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 FarCRy do ustawień ULTRA HIGH potrzebuje 1024 RAMu. Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ja nawet na lepszym sprzecie dal bym low bo jakos przyzyczailem sie do grania na sieci ;P i odryuchowo all na low daje:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 FarCRy do ustawień ULTRA HIGH potrzebuje 1024 RAMu. Pozdro 8)Nawet na high się przydaje. Inaczej jest ten efekt "mielenia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 dobra bo wielu mekach doszedłem do przyczyny. zintegroana dzwiękowka takie jaja robi. dizisaj zamowiłem audigy i bede mial spokoj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 przedchwilą czytałem ze goście z 512 ramu na gf 4200 grają w far cry bez przycinek. to co oni robią ?GF 4 4200 = DX8.x =PS1.1(w farcry) =Brak niektórych efektów= Mniejsze wymagania= Potrzeba mniej ramu. To prawda. Dabek, gdzie sie ustawia ta gre na Ultra oprocz wody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 AMD Athlon 2000xp @ 2000Mhz HIS 9800PRO EpoX 8RDA3+ ( FSB 220) kingston 2*256 (400) segate 80GB BARRACUDA zasilacz 360 W Ojjjj rzeczywiście ten komp już się do niczego nie nadaje. Nie jest wart nawet złamanego grosza. Jak będziesz go wyrzucał na śmietnik to daj mi ja zbieram złom :ploom: :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 to ze ktos mowi ze mu smiga gra to nie znaczy wcale ze tak jest. Kilku moich kolegow uwaza ze gra im smiga a jak sprawdzalem framerate to srednio wychodzi 25..... NIe sugeruj sie innymi dopuki na wlasne oczy nie zobaczysz. Sprawdz ustawienia pliku wymiany, i Agp aparture size w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 mozesz mi oddac ten sprzet grafe szczgolnie ja sobie wykrecilem mojego radzia i terz w farcry gram bez przycinek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...