Skocz do zawartości
Sawicki

Płeć forumowiczów.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Tobie sie nie nudzi za bardzo ?

Nie chce popadac w skrajnosci i chcialbym uniknac kolejnych postow w stylu ''a ze ramka jest za gruba wiec musze zalozyc topic itp'' ale wg mnie to dosc razace.Np ktos zarejestrowal sie z nickiem Anna i co?

przy cytowaniu wychodziloby ''Anna napisal?''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest kilka kobiet, owszem, ale jakoś nie zaquwazyłem zeby im to przeszkadzało

Teraz juz sa uswiadomione.Zobaczymy czy bedzie wojna plci,w sensie,czy cos z tym zrobia i czy zostanie im to dane.Narazie poczekam i bede obserwowal.

jak bedzie tak jak mowisz to Ty pierwszy dostaniesz banana, może wtedy fkoncu zaczniesz pisac z sensem i nie bedziesz zajmowal sie pieniactwem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest kilka kobiet, owszem, ale jakoś nie zaquwazyłem zeby im to przeszkadzało

Teraz juz sa uswiadomione.Zobaczymy czy bedzie wojna plci,w sensie,czy cos z tym zrobia i czy zostanie im to dane.Narazie poczekam i bede obserwowal.

miłego czekania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

A dlaczego baba sędzia w sądzie to sędzia a nie sędzina???

A dlaczego Jadzia byłea królem a nie królową???

A dlaczego baba prezes to pani prezes a nie pani prezesowa???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego baba sędzia w sądzie to sędzia a nie sędzina???

A dlaczego Jadzia byłea królem a nie królową???

A dlaczego baba prezes to pani prezes a nie pani prezesowa???

przyklad z Jadźką niepasuje :) ale nie bede sie rozpisywal dlaczego :)

IMO jest to potrzebne , choc nieniezbedne [a moze i nie?]. jak bedzie to dobrze , jak nie to trudno. moze wreszcie jakies panie by sie wypowiedzialy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

topic mnie wymiótł ;] ;] ;] nie zauważyłem, żeby miope miała jakikolwiek problem z tego powodu. Fakt :) dowiedziałem się, że miope jest kobietą (fajnie to brzmi), troche późno, no ale cóż. Jakoś sam nigdy nie zwróciłem uwagi na złą formę przy cytowaniu. Co więcej forum jest tylko platformą do wymiany myśli, doświadczeń itp., więc takie szczegóły nie powinny nam przeszkadzać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz powysylam PW do kilku Pan i zobaczyly jak one sie zapatruja na ten powazny problem ktory tutaj poruszylismy.

fajnie ze ludzie maja jeszce takie pomysly bo jakos nie wiem dlaczego poprawiles mi humor Panie Sawicki :P :P :P

a pomysl no coz - kozacki :twisted: :twisted: i w ogole to jest najwazniejsza rzecz na tym forum - szkoda ze ostanio poziom merytorycznych wypowiedzi baardzo po[gluteus maximus]dl :(

BTW Sawicki czy Ty czasem piszesz cos innego niz na oslej i forum testowym :roll:

no offence - tylko sie pytam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz powysylam PW do kilku Pan i zobaczyly jak one sie zapatruja na ten powazny problem ktory tutaj poruszylismy.

fajnie ze ludzie maja jeszce takie pomysly bo jakos nie wiem dlaczego poprawiles mi humor Panie Sawicki :P :P :P

a pomysl no coz - kozacki :twisted: :twisted: i w ogole to jest najwazniejsza rzecz na tym forum - szkoda ze ostanio poziom merytorycznych wypowiedzi baardzo po[gluteus maximus]dl :(

BTW Sawicki czy Ty czasem piszesz cos innego niz na oslej i forum testowym :roll:

Zrozumialem aluzje.Przykro mi ze forum nie satysfakcjonuje cie jezeli chodzi o poziom merytoryczny.Spojrz na moje posty i zobacz ze nie udzielam sie duzo a jezeli juz to nie jestem spamerem.A temat plci wydaje mi sie dosc wazny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Jakby coś takiego było ważne to już dawno były by na to mody do phpBB i innych forów, a skoro takich nie ma to nikt sobie tym [gluteus maximus] nie zawraca.

Zresztą problem ten występuje chyba tylko w polskim języku (i może w innych ruskich), dlatego nie ma czegoś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozumialem aluzje.Przykro mi ze forum nie satysfakcjonuje cie jezeli chodzi o poziom merytoryczny.Spojrz na moje posty i zobacz ze nie udzielam sie duzo a jezeli juz to nie jestem spamerem.A temat plci wydaje mi sie dosc wazny.

hehe no tak..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czepił sie tej płci jak rzep psiego ogona- podrywac chcesz czy jak ze to ma takie znaczenie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...