Skocz do zawartości
[ HAIZ ]

Rozne czcionki, kolorki podpisow?

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz użyć BBcode. Tekst który chcesz zmienić musi być objęty odpowiednimi kodami.

Zasada jest taka: otwarty kod musi być zamknięty, aby dał efekt.

Tak jak niżej:

[size=7]minimalny[/size][size=9]mały[/size][size=12]normalny[/size][size=18]duży[/size][size=24]ogromny[/size][color=darkred]ciemnoczerwony[/color][color=red]czerwony[/color][color=orange]pomarańczowy[/color][color=brown]brązowy[/color][color=yellow]żółty[/color][color=green]zielony[/color][color=olive]oliwkowy[/color][color=cyan]błękitny[/color][color=blue]niebieski[/color][color=darkblue]ciemnoniebieski[/color][color=indigo]purpurowy[/color][color=violet]fioletowy[/color][color=white]biały[/color][color=black]czarny[/color]

Co da Ci taki efekt:

minimalny

mały

normalny

duży

ogromny

ciemnoczerwony

czerwony

pomarańczowy

brązowy

żółty

zielony

oliwkowy

błękitny

niebieski

ciemnoniebieski

purpurowy

fioletowy

biały

czarny

Wszystkie BBcode możesz poznać pisząc jakiegoś post'a np. na forum testowym. wybiera je się z menu nad treścią tego posta.

Kody można też łączyć:

[size=24][color=red]ogromny czerwony[/color][/size]
Efekt:

ogromny czerwony

UPDATE:

Odbłąkitniłem się. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Cieniowania, to może czas zmienić monitor? :>

E tam, a po co od razu taki wydatek. :roll:

Dawno, dawno temu, gdy byłem silnie nieletnim pacjentem, przebywałem sobie na koloniach gdzieś w górach. Mieliśmy tam dostępną świetlicę wyposażoną w telewizor czarnobiały marki neptun (dokładnego symbolu już nie pamiętam). Organizator kolonii postanowił przybajerzyć sprzęta i powiesił na telewizorze kolorową folię w odcieniach tęczy.

Efekt był mizerny, bo jakoś filmy nie stały się kolorowe (zwłaszcza Czterej pancerni), ale na podpis może wystarczy. :wink:

A teraz na poważnie, blazej_ronin, leniuszek Cię ogarnął, czy co :?: Przecież napisałem:

Wszystkie BBcode możesz poznać pisząc jakiegoś post'a np. na forum testowym. wybiera je się z menu nad treścią tego posta.

Wystarczy potrenować i wie się wszystko, a Ty idziesz na łatwiznę. :evil:

Jak już poznasz BBcode wystarczy je wpisać w podpisie i gotowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...