misialaczek Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Zainstalowałem niedawno windows Xp i niemogę korzystać z e-bankingu i innych rzeczy działających na JAVA. POojawia mi się Windows XP musi pobrać wirtualna maszyna Microsoft "pobierz" albo "anuluj" klikam wtedy n apobierz. Kieruje mnie na stronę microsoftu gdzie jest ionformacja że nie można już pobrać "wirtualnej maszyny java" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 qrna mam coś takiego ale mam modem to Ci nie wyśle :), a sporo razy to było na forum - poszukaj może coś wyczaisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Wejdź na google.com wpisz java i na stronie suna masz wersje dla xp. Instalacja dokona sie automatycznie lub poprzez ściągnięcie instalki na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 albo instalnij sobie netscape :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 wejdź se na chata od oneta i późnij na jakiś z pokoi i nak ci się pokarze że masz instalowac jave to daj nie i później pokarze ci sie niebieska stronka i tam na niej będzie link do pobrania javy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 wejdź se na chata od oneta i późnij na jakiś z pokoi i nak ci się pokarze że masz instalowac jave to daj nie i później pokarze ci sie niebieska stronka i tam na niej będzie link do pobrania javy polecam ten sposob... swoja droga podziekowac nalezy M$ za to, czytalem ze cos wykombinowali zeby to nie dzialalo... zreszta sprobojcie sobie sciagnac jave z ich stronki... nigdzie nie ma a kiedys bylo, przypadek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 http://www.krm.com/techsupport/tech-downloads_mvm.html ftp://ftp.visualware.com/pub/java/msjavx86.exe http://java.sun.com/j2se/1.4/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Zainstalowałem niedawno windows Xp i niemogę korzystać z e-bankingu i innych rzeczy działających na JAVA. POojawia mi się Windows XP musi pobrać wirtualna maszyna Microsoft "pobierz" albo "anuluj" klikam wtedy n apobierz. Kieruje mnie na stronę microsoftu gdzie jest ionformacja że nie można już pobrać "wirtualnej maszyny java" .moge ci udostepnic na ftp kontakt wojtekp@astral.lodz.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Zainstalowałem niedawno windows Xp i niemogę korzystać z e-bankingu i innych rzeczy działających na JAVA. POojawia mi się Windows XP musi pobrać wirtualna maszyna Microsoft "pobierz" albo "anuluj" klikam wtedy n apobierz. Kieruje mnie na stronę microsoftu gdzie jest ionformacja że nie można już pobrać "wirtualnej maszyny java" . musisz sciagnac jave z java.sun.com lub poszukac na microsofcie XP SP1- samej javy juz nie ma. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misialaczek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 dzięki już mam, po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Heh ja ściągnąłem odrazu OPERE 7.03 z JAVĄ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...