Szuwarek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ciekawa teoria, tylko o ile w kosmosie da sie osiagnac predkosc swiatla i byc moze wyzsza (uzywajac tuneli hiperprzestrzennych czy jak im tam bylo), to o tyle w atmosferze planety nie jest to mozliwe, dlatego nie wszystkie fotki "ufo" musza byc fantazjami ludzi., ktorzy robia fotki. Dajcie fotke do strefy 11, fajny show bedzie ;)Z predkoscia swiatla to jest dziwna sytuacja, niby mozna ale jednak nie. bedzie tak jak z predkoscia dzwieku nie mozna bylo do czasu az ja osiagneli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ja wiem co to bylo. Chinczycy za 4 lata robia olimpiade i jak wiadomo ma byc mega super i pierwszy raz w historii olimpiady maja goscic kosmitow :) Hm.. tutaj macie rendery (projekt) takiego obiektu sportowego :) http://www.bjghw.gov.cn/forNationalStadium...xiaoguo/001.jpg http://www.bjghw.gov.cn/forNationalStadium...xiaoguo/003.jpg http://www.bjghw.gov.cn/forNationalStadium...xing/B12003.jpg http://www.bjghw.gov.cn/forNationalStadium...xiaoguo/002.jpg http://www.bjghw.gov.cn/forNationalStadium...xing/B12014.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 do strefy 51 z nim!! A tak powaznie - ja jakies inne istoty byly by w stanie doleciec do nas (liczac ze przy obecen technologi czlowiek najdalej na kisezycu byl, a najblizsza gwiazda nie liczac slanca jest pare milionów lat swietlnych) to poprostu musieli by posiadac taka technologie ze napewno ich byc nie widziala jako swiatlo, dlatego wszystkoe zdiecia "ufo" to bajki, a kontakty 3 stopnia mozna wlazyc miedzy bajki. Ciekawa teoria, tylko o ile w kosmosie da sie osiagnac predkosc swiatla i byc moze wyzsza (uzywajac tuneli hiperprzestrzennych czy jak im tam bylo), to o tyle w atmosferze planety nie jest to mozliwe, dlatego nie wszystkie fotki "ufo" musza byc fantazjami ludzi., ktorzy robia fotki. Dajcie fotke do strefy 11, fajny show bedzie ;) i niech zareklamuje tweaka :] :lol: "uzytkownik znanego forum komputerowego tweak.pl uwiecznil na zdjeciu niezidentyfikonawy obiekt latajacy" :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 OT Haha rzeczywiscie napisanie modeli jakis aparatow to niepodwazalny dowod na to, ze je masz :D Szukasz drugiej dziury w [gluteus maximus] :wink: moge zrobic zdjęcie wszystkich sprzętów obok mojego kompa. Chociaż pewnie i tak i tak nieuwieżysz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 świecący gołąb! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Szukasz drugiej dziury w [gluteus maximus] :wink: moge zrobic zdjęcie wszystkich sprzętów obok mojego kompa. Chociaż pewnie i tak i tak nieuwieżysz :DNo pewnie ze bym nie uwierzyl :mrgreen: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Gdzie można wysłać to zdjęcie żeby je zbadali ?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 do TVN :P jak w niedziele bedzie nie do wiary to tam podaja telefon mozesz do nich zadzwonic :P wymysl jeszcze jakas bajeczke ze to unioslo sie z za gorkidrzew i zawislo w powietrzu i wziuuut poloecialo :P a ty slyszales cos brzeczenie pszuczol albo cos takiego :P mozesz zebrac kumpli i spreparowac miejsce ladowania jakies druty z pradem pod ziemia zeby pole magnetyczne sie zrobilo zobaszysz jakiego lola zrobia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 na tym zdjeciu jest gołąb który powrócił z czarnobyla :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 taaa... DUCH ŚWIĘTY ZSTĄPIŁ NA ZIEMIĘ ! :lol: ahahah :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Gdzie można wysłać to zdjęcie żeby je zbadali ?? :twisted: TU zbadają dokładnie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Alez popularny stal sie ten instytut na tweaku :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ja mam tam calkiem nie daleko :P tak z 2 km :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Heh, a co powiecie na całkowicie prawdziwą fotkę, całkiem przypadkiem moja piękniejsza i troszkę mniejsza połówka uwieczniła bardzo dziwny obiekt z wola latający nad WPKiW TADA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Alez mnie ta fota rozwalila. Jak nic jutro bedzie w "Nie do wiary" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 O żesz ty wmordejeża! :lol: To ptak... to samolot! :D szkoda, że nie nad Sejmem RP. Wtedy bym uwierzył w ten montażyk :D znalazlem na googlu. Wyglada znajomo? ;) a przy okazji poszukiwań- to mnie rozśmieszyło :D A teraz na poważnie- co do Twojego zdjęcia chmur + czegośtam. Nie wiem co to. Na owada nie wygląda, nawet świetlika (tam gdzie mieszkam lata tego dużo, i wiem jak wyglądają), na helikopter (to mnie rozśmieszyło) tym bardziej- no chyba że to jakiś Tweakowy casemodder podświetlił łopaty śmigieł ;) . Najpewniej jakiś nietypowy refleks, który uwieczniła matryca (dziwne że nie widziałeś w wizjerze), albo błąd przy zapisywaniu w pamięci aparatu/kompresji zdjęcia (nie wiem jak to działa w tym aparacie). Jeżeli już odrzuciłeś takie, albo podobne hipotezy, to zostaje UFO, albo jeszcze wybuch jednego z Perseid, którymi ostatnimi dniami mieniło się wieczorne/nocne/poranne (niepotrzebne skreślić) niebo- ale to też mało prawdopodobne. P.S. Nie mogłem sie powstrzymać :D (sorry za Interie, ale cos mi sie na ftpie zwaflilo, a admin bedzie dopiero w pazdzierniku :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Czemu mi zdjęcie podmieniacie ??? :wink: All Rights Reserved ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Z tego co mnie uczyli w szkole to pierwsza gwiazda od ziemi ne jest oddalona o miliardy lat swietlnych tylko o 4 lata swietlne i sie zwie Alpha Centauri :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 no tak co to może być? :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Z tego co mnie uczyli w szkole to pierwsza gwiazda od ziemi ne jest oddalona o miliardy lat swietlnych tylko o 4 lata swietlne i sie zwie Alpha Centauri :]Pierwsza gwiazda od ziemi to Slonce :S ale druga to faktycznie AC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 blantmen zrob tym aparatem tyle zdiec zeby zawalic pamiec i zobacz czy na ktoryms ze zdiec tego nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...