dario_t Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 OK. To czekam na info. Jak sie dowiesz to napisz :) Pisze sie ktoś jeszcze ?? Bo moje 3m to 20m nie jest. Ludzie okazja :!: :twisted:Zaleznie od ceny tez bym byl chetny na 3m 12/16 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no to mow za ile. jak cena rozsadna to biore 9/12 ze 2 metry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jeżeli cena bedzie korzystna to mamy już 8m :D Go go go :P Dokładnie to 6m 12/16 i 2m 9/12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jak ktoś potrzebuje węży to mam dostęp do producenta silikonowych. Właśnie zleciłem wykonanie węża 12/9...12/9 czy 9/12 :twisted: :?: Jaka cena za mb 9/12, bo chyba byłbym zainteresowany 2m? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jak ktoś potrzebuje węży to mam dostęp do producenta silikonowych. Właśnie zleciłem wykonanie węża 12/9...12/9 czy 9/12 :twisted: :?: Jaka cena za mb 9/12, bo chyba byłbym zainteresowany 2m? Weź 3m nie zaszkodzi :mrgreen: Na razie musimy czekać na cene. Ale piszcie ile chcecie to sie dowiemy czy bedzie to 20m czy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zależy od ceny może też się załapie na 2/3 metry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ...Weź 3m nie zaszkodzi :mrgreen: ...Trochę mi się nie uśmiecha brać na zapas, bo z moich wyliczeń wychodzi, że w tej chwili mam ok. 1,5 metra, więc 2 wliczając ewentualną rozbudowę jest w sam raz :twisted: . P.S. Na angela.pl 9/12 zielony jest po 8 zł, 12/16 po 9 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Widze że zamówienie szybko rośnie już mamy 12/13 m. Tylko żeby nie wyszło że my tutaj sie napalamy a sie okaże że drożej od Eheima bedzie :lol: Pozostaje nam tylko czekać na info od radek_marko i zbieranie danych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No to rozczaruję was cenami - 16/12 po 12zł, 12/9 po 8,5zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Czy Ty żartujesz ??? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Też jestem w szoku, ale to nie żart .... Nie miałem w ręku węża z TYGONU, a jak pisałem wcześniej silikon jest o niebo lepszy od IGIELITU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Kurcze drogo troche. Buuu :cry: W sumie to bym nawet wział tego Eheima tylko że on jest zielony a ja chce przeźroczysty. No cóż pozostaje mi podziękować za fatyge. Szkoda że tak drogo wyszło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 @radek_marko Ja tez sie moze bede pisac na tego weza, najlepiej zrob jakies fotki porownujące promienie zgiecia np z cell fastem jak masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Komu na eheimy szkoda kasy? Ten niech sie przejdzie do zoologika jakiegos i spyta o węże silikonowe (takie zielone) całe 3 zł za metr dałem Pozdrawiam. 3zl za metr no to ladnie ja widzialem porzadne weze za 1.5zl za metra (poprostu w tanim sklepie bez zdzierania) - ten sam waz w castoramie kosztowal 5zl/m :lol: :lol: castorame to se mozna do ... wsadzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 no tyle to wiemy, tylko powiedz jaki to byl sklep... AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 wroclaw: ulica buforowa (numeru nie wiem) popularna ,,chemia" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Ja ostatnio kupiłem super mięciutki Cell Fast 10/12 w sklepie z hydrauliką/budowlanym za 1,5 za metr. Jest lepszy nawet od eheima jeżeli chodzi o elastyczność, tylko obawiam się o załamywanie się, czy nie będzie problemu, ale to się sprawdzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 CellFast niestety się załamuje, szczególnie jak był źle składowany. Ja sobie porobiłem obejmki, można dać też tulejkę. @radek_marko: cena 9/12 jest porównywalna do tej na angela.pl, ale z 12/16 zaszaleli. Dopiszę się do prośby solostarona odnośnie fotek promienia zgięcia, bo jeśli byłby taki jak chodzą słuchy to może i ja bym się pisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 CellFast niestety się załamuje, szczególnie jak był źle składowany. Ja sobie porobiłem obejmki, można dać też tulejkę. @radek_marko: cena 9/12 jest porównywalna do tej na angela.pl, ale z 12/16 zaszaleli. Dopiszę się do prośby solostarona odnośnie fotek promienia zgięcia, bo jeśli byłby taki jak chodzą słuchy to może i ja bym się pisał Odnośnie ceny nie wykluczam możliwości wynegocjowania nieco niższych, ale nie mam pewności, że się uda cokolwiek uszczknąć. Fotki zapodam najwcześniej w weekend, bo do niedzieli nie mam cyfraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No to ja raczej rezygnuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 To jak będą konkrety, pisz. Odnośnie fotek tak jak było wcześniej pisane, chodzi o promienie zgięcia, tak żeby jakoś człowiek mógł sobie to ogarnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...