Skocz do zawartości
Kowal_

Węże u Mate'a

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś potrzebuje węży to mam dostęp do producenta silikonowych. Właśnie zleciłem wykonanie węża 12/9...

12/9 czy 9/12 :twisted: :?: Jaka cena za mb 9/12, bo chyba byłbym zainteresowany 2m?

Weź 3m nie zaszkodzi :mrgreen: Na razie musimy czekać na cene. Ale piszcie ile chcecie to sie dowiemy czy bedzie to 20m czy nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Weź 3m nie zaszkodzi  :mrgreen: ...

Trochę mi się nie uśmiecha brać na zapas, bo z moich wyliczeń wychodzi, że w tej chwili mam ok. 1,5 metra, więc 2 wliczając ewentualną rozbudowę jest w sam raz :twisted: .

P.S. Na angela.pl 9/12 zielony jest po 8 zł, 12/16 po 9 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze że zamówienie szybko rośnie już mamy 12/13 m. Tylko żeby nie wyszło że my tutaj sie napalamy a sie okaże że drożej od Eheima bedzie :lol: Pozostaje nam tylko czekać na info od radek_marko i zbieranie danych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komu na eheimy szkoda kasy? Ten niech sie przejdzie do zoologika jakiegos i spyta o węże silikonowe (takie zielone) całe 3 zł za metr dałem

Pozdrawiam.

3zl za metr no to ladnie ja widzialem porzadne weze za 1.5zl za metra (poprostu w tanim sklepie bez zdzierania) - ten sam waz w castoramie kosztowal 5zl/m :lol: :lol: castorame to se mozna do ... wsadzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio kupiłem super mięciutki Cell Fast 10/12 w sklepie z hydrauliką/budowlanym za 1,5 za metr. Jest lepszy nawet od eheima jeżeli chodzi o elastyczność, tylko obawiam się o załamywanie się, czy nie będzie problemu, ale to się sprawdzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CellFast niestety się załamuje, szczególnie jak był źle składowany. Ja sobie porobiłem obejmki, można dać też tulejkę.

@radek_marko: cena 9/12 jest porównywalna do tej na angela.pl, ale z 12/16 zaszaleli. Dopiszę się do prośby solostarona odnośnie fotek promienia zgięcia, bo jeśli byłby taki jak chodzą słuchy to może i ja bym się pisał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CellFast niestety się załamuje, szczególnie jak był źle składowany. Ja sobie porobiłem obejmki, można dać też tulejkę.

@radek_marko: cena 9/12 jest porównywalna do tej na angela.pl, ale z 12/16 zaszaleli. Dopiszę się do prośby solostarona odnośnie fotek promienia zgięcia, bo jeśli byłby taki jak chodzą słuchy to może i ja bym się pisał

Odnośnie ceny nie wykluczam możliwości wynegocjowania nieco niższych, ale nie mam pewności, że się uda cokolwiek uszczknąć.

Fotki zapodam najwcześniej w weekend, bo do niedzieli nie mam cyfraka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi