Skocz do zawartości
turzol

Real Samsung DDR

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupic Samsung PC2700 256Mb ze wzgledu na rewelacyjna podkrecalnosc tych modulow. Nie chce sie naciac na jakies kichy a wiem ze na rynku byly podrobki tych Samsungow.... Jezeli ktos podalby mi oznaczenie tych pamiatek bylbym wdzieczny!

BTW CZy kazde Samsungi sie tak kreca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce kupic Samsung PC2700 256Mb ze wzgledu na rewelacyjna podkrecalnosc tych modulow. Nie chce sie naciac na jakies kichy a wiem ze na rynku byly podrobki tych Samsungow.... Jezeli ktos podalby mi oznaczenie tych pamiatek bylbym wdzieczny!

http://tweak.pl/artykul/pamiec_ddr

pamiatki oznaczone 22K4H560838C-TCB3

Ja mam 22K4H560838D-TCB3 i narazie chodza na 184 cl2 max timingi :)

[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te KaT'a i te moje w recenzji tak... ale teraz mam w domu jakąś dziwną kość od Wilka co ma napisane na pamiątkach tak: K4H560838D-TCB3 (niby to samo co KaT) i... nawet na 166 nie chcą iść :( Kości mają inne nadruki (nieco większe) i całkiem inną płytkę, oraz inną naklejkę. Wszystkie kości nad napisem "-TCB3" mają też 3 cyfry "223" (zamiast 205 w "tych dobrych"). Co mogę jeszcze powiedzieć. W porównaniu do tej fotki ta moja nowa pamięć nie ma żadnych elementów na górnej krawędzi (i to jest chyba najważniejsze).

Niestety fotek nie mogę trzasnąć, bo moja siostra zabrała mi aparat na podroz poslubna i tam była łaskawa go rozwalić o chodnik :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Action wprowadzil je do sprzedazy jakis czas temu wiec na gieldzie powinny juz byc. Polaz troche po gieldzie i pewnie je trafisz tylko jak ktos sie zna to moze niezle ceny im wystawic.

Pozdro

Dexter

roznica miedzy no name, a samsung nie jest wcale taka duza!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj w "Wilk Elektronik" ale niestety nie prowadzą oni sprzedaży detalicznej :(

Ludzie gdzie ja dostane te pamiątki :?: Najlepiej w sklepach na śląsku.

Może ktoś wie czy Samsungi są na giełdzie komputerowej w Katowicach :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wielka jest roznica miedzy kosciami Samsunga a noname ? jesli chodzi o wydajnosc.........

Jeżeli trafisz na dobrą serię S to różnica musi być (w ustawieniach) - chyba, że no name jest Nanya (bo takie też się zdarzają). Wtedy spoko kupuj no name Nanya.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wielka jest roznica miedzy kosciami Samsunga a noname ? jesli chodzi o wydajnosc.........

W wydajnosci, z takim samym taktowaniem i timingami praktycznie zadna.

No ale zadne NoName nie beda dzialac na 440 MHz przy cas 2, jak moje Samsungi. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie! Help me. Na bank są tu na forum jacyś kolesie z Katowic...

Wiem gdzie w Zabrzu można kupić DDR-333 128MB na kościach Nanya i 256MB SEITEC (Samsung Everland Inc. Total Engineering & Construction http://www.seitec.co.kr/index.html). W sklepie dają wieczystą gwarancję. Nie wiem jednak, czy te SEITECi są tak dobre jak pamieci sprzedawane pod marką Samsung.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj tj. w sobote chlopaki z CEI-a mieli jedna kostke DDR333 Samsunga. Wiem to stad ze jakis koles chcial 2x256MB DDR333 a oni mu chcieli dac albo NANYE albo Samsunga, po tym jak zdecydowal sie na te drugie powiedzieli mu ze maja ostatnia. Jesli nie sprzedali to we wtorek wal do nich i bierz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj tj. w sobote chlopaki z CEI-a mieli jedna kostke DDR333 Samsunga. Wiem to stad ze jakis koles chcial 2x256MB DDR333 a oni mu chcieli dac albo NANYE albo Samsunga, po tym jak zdecydowal sie na te drugie powiedzieli mu ze maja ostatnia. Jesli nie sprzedali to we wtorek wal do nich i bierz.

Co to jest CEI i gdzie to jest (domyślam się, że w Katowicach ale dokładnie)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...