asfalt Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Poszukuję własnie takiego programu - czy z waszych praktyk wyszło, który program najbardziej grzeje i najlepiej testuje stabilność samego procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja zawsze do testow uzywam prime95 i super-pi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Do procka to prime, najbardziej grzeje i obciąza. Do lżejszych testów nalezą 3d marki i Pc marki. Super PI jest taki pośredni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 u mnie sie sprawdza cpu stability- test only warming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Prime i test torturowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja zanim odpale Prime'a wlaczam Super-PI , ktore potrafi sie wywalic po kilku sekundach, kiedy prime dopiero po 2h, dopiero jak super-pi przejdzie zostawiam prime na 8-9h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja zawsze używałem CPU burn albo CPU burn-in, nigdy nie pamiętam który był który. Kilka godzin prime szło bez błędu, a na tym się wywalał po kilku minutach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Sprawdźcie Toast - wygrzewa 2-3C wiecej niz prime 95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja zawsze używałem CPU burn albo CPU burn-in, nigdy nie pamiętam który był który. Kilka godzin prime szło bez błędu, a na tym się wywalał po kilku minutach.CPU Burn Ten program nieco bardziej wygrzewa niż prime - z moich obserwacji o ok. 1 stopień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 tak samo jak inni, uzywam CPU BURN ten program to jest po prostu katorga dla CPU :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 nie wiem jak mozecie zostawic kompa z prime na ok 10h marnotractwo pradu ja uzywam Toast i w miedzyczasie slucham muzyki i chodze po necie itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 tak samo jak inni, uzywam CPU BURN ten program to jest po prostu katorga dla CPU :twisted:Niektorzy nawet spalili sobie przez ten program zasilacz... np moj qmpel, ktory poszedl pozniej po rozum do glowy i qpil Enermaxa 350 Z moich obserwacji wynika, ze napiecia bardziej "siadaja" i rowniez zauwazylem, ze proc grzeje sie bardziej niz podczas sesji Prime :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A co powiecie o wygrzewaniu HOT CPU Testerem ? - ktoś ty testował ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...