PelzaK Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ktos niedawno pytał o komputer w "ciele" kobiety.... szukając materiałów do DIY robota :lol:, znalazłem kilka innych "modów" z tym związanych http://sae.cside.com/sae/kat/pc/epccase.htm japończek rządzi :D, nawet z power rangers zrobił (mega zorda czy coś takiego :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 na forum już kiedyś był jeden projekt kompa w facetce, to był jego mod, ale nikt nie podał tej strony gdzie pokazane są jego wszystki ludzie-kompy :D ten mi się podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 heh... ludzie to maja talent... ale gdzie postawic takiego duzego kompa ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Fajny zrobione poprostu ale jestem ciekawy czy mocno się PC grzeje w kobitce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Fajny zrobione poprostu ale jestem ciekawy czy mocno się PC grzeje w kobitce :)hahaha... gorace dziewczyny sa najlepsze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ten mi się podoba :wink: nom trzeba przyznac, ze gosc nizle wymodelowal jej biust.. wygladaja jak naturalne duze a nie jakies tam silikony.. p.s. to najlepszy projekcik na tej stronce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 heh... ludzie to maja talent... ale gdzie postawic takiego duzego kompa ;> jak gdzie... a dmuchane lale gdzie sie kładzie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 heh... ludzie to maja talent... ale gdzie postawic takiego duzego kompa ;> jak gdzie... a dmuchane lale gdzie sie kładzie? :lol: no ja nie wiem ;) no dobra wiem... ale skad takie porownanie? jakies doswiadczenia ;) NoOffence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jak gdzie... a dmuchane lale gdzie sie kładzie? :lol: sry ale... zadna gumowa lala nie dorowna tej gipsowej (czyt. bialej) rzezbie (czyt. laluni :D). p.s. paprotek.. jak wiesz to powiedz.. ja np. nie wiem "gdzie jest miejsce na trzymanie gumowych lal".. w szafie? pod lozkiem? w pudelku? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ...Pod sobą... :rolleyes: :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 bleee gumowe lale hehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Archeolodzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 heh... ludzie to maja talent... ale gdzie postawic takiego duzego kompa ;>Na klatce schodowej, przed blokiem, albo w ogródku :lol: Ten z tą białą kobitką roxuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...