narcyz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Z gory zaznacze, ze niewiem czy umieszczam w dobrym dziale, bo tu mi srednio pasuje, ale gdzie indziej tez nie bardzo. Chodzi mi o adres jakiegos forum, gdzie dostalbym porady jaki kupic TV, na tym forum odpowiedzi nie uzyskalem, na elektroda.pl juz bylem, googli uzylem, niestety wciaz nic konkretnego nie wiem. Wiec prosilbym o adres osoby, ktora znaja cos wartego polecenia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 To teraz zeby cokolwiek kupic trzeba się o to pytać na forach? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Nie badz smieszny czlowieku! Skoro sie nie znam, a nie ufam do konca sprzedawca to chetnie przeczytam co maja do powiedzenia doswiadczeni uzytkownicy. Nie jest nigdzie powiedziane, ze zrobia to co mi doradza, ale kazda rade docenie i rozpatrze. Po co mam zalowac zakupu. Jak lubisz kupowac w ciemno, no to powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Chyba więcej jak tu nie ma :D http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...ukaj&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 @Grinch nic nowego mi nie powiedziales, bo tak wlasnie szukalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...