gilong Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 siemka mam problem , znalazlem wyświetlacz lcd z komurki motorola 3588 i chcialem go podłonczyć do kompa, czy mozecie mo powiedzieć jak go podłonczyć?? to jego zdjęcia www.szary.piwko.pl/1.jpg www.szary.piwko.pl/2.jpg www.szary.piwko.pl/3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 fotki nie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Od motoroli to nie wiem. Ale jak podłączyć lcd od noki to był schemat na elektroda.pl :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ze tak powiem jest pusto... 'about:blank' ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Cos te fotki nie dzialaja. Zrob zeby dzialaly to moze cos poradzimy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Foty nie robią i zmień błąd ort. w temacie bo wali po oczach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 o matko no teraz zauwazylem. ÓÓÓÓÓ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ze tak powiem jest pusto... 'about:blank' ;>404 ze tak powiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Też mam taką komÓrę na zbyciu i jakby wydłubać lcd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ze tak powiem jest pusto... 'about:blank' ;> Że tak powiem, Panowie leniwi jesteście :> www.szary.piwko.pl/1.JPG www.szary.piwko.pl/2.JPG www.szary.piwko.pl/3.JPG Dzięki temu czarodziejskiemu zaklęciu zobaczycie prawde *.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilong Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 prosze doradżcie mi jak to zrobić bo si ena tym nieznam i thx za dobry link do moich fotek:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Napisz poprawnie gramtycznie temat!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Napisz poprawnie gramtycznie temat!!!!!!!! ortograficznie a nie gramatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 i znow ktos nie zauwazyl przklejonego tematu o LCD :/ tam chyba sie twoj post powinien znalezc a odpowiadajac na pytanie czy sie da to powiem : NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satan666 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Mam podobny problem jak w temacie mam wyswielacz z motoroli d160 i nie mam zielonego pojecia gdzie moge dorwac schemat jak to podlaczyc do kompa jestem dosc poczatkujaca osoba w tym temacie prosze dajcie jakis link z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 IMHO wyświetlacze z komórek to nie jest zabawa dla początkujących w tym temacie. Dlaczego? 1) wyświetlacze takie najczęściej nie komunikują się tak jak normalne LCD równolegle tylko szeregowo protokołem SPI (czy jakoś tak) 2) jedyny program jaki widziałem, który potrafił obsłużyć LCD (akurat od nokii) to jakiś plugin do WinAmpa - czyli czeka Cię jeszcze robota programistyczna 3) ze szczegółów - wyświetlacze takie są przystosowane do napięć zasilania i sygnałów 3,3V (i mniej) więc trzeba zrobić konwersję sygnałów z komputerowych 5V chmmmm czy to wystarczy za odpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Może w końcu jakiś moderator zmieni ten temat :!::!::!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...