Koziol Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 najwazniejsze dla dobrej zasilki jest to co sie stanie po jej awarii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 nie mialem okazji osobiscie testowac Chiefteca i obce sa mi oznaczenia ale gdzies czytalem iz zmienil sie dostawca czy producent i Chieftec 360 ktory jest obecnie w sklepach jest gorszy od swojego poprzednika 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ludzie czym wy mierzycie te napiecia ? :P bo bios na Codegenie i na Modecomie pokazuje 4.80 i 11.20 a mierzone miernikiem wychodzi 5.02 i 12.07 (modecom) wiec pomiar z plyty mozecie sobie wsadzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ja do napiec sie nie czepiam... Wiesz co sie dzieje z kompem jak pada Codegen ? :) Polecam zrobic symulacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 co sie dzieje :) - jak mam zrobic symulacje :) na mojej 250 :twisted: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 heh zrob sobie cos podobnego http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zas...rma-testowa.jpg :D Zapodasz na obciazenie mase rezystorkow, troche zarowek i bedzie cacy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...