washu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Witam. Właśnie konstruuję WC oparte na pompie C/O. Ku przestrodze więc wszystkim, którzy tak robią: W Praktikerze (Castorama, Obi - wszystko podobnie) potrzebny mi śrubynek 6/4'' kosztował 49 zł. Mosiądz oczywiście. Natomiast kruciec choinkowy z gwintem 1'' 15 zł. Pojechałem do firmy specjalizującej się w montażu i sprzedaży użądzeń C/O (kotły, armatura itp.) - Copos (Zabrze) A tam Komplet śrubunków dostałem za 16 zł (8 za sztukę) i to lepsze bo z zaworami (Wychodzi na to że Praktiker ma marżę z 1000% bo kupują pewnie po 5 zł) a kruciec kupiłem za 4,50 I co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 teraz już wszyscy wiedza, do takie hipermarketów można iść tylko na rekonesans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Albo na miesięczne kurczaki z grilla.... Bleee..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 @mechl!k Dlaczego od razu ble :) Troche poszorują ludwikiem i nie sa takie zle :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJWITUS Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 wiadfoma sprawa... tam mozna kupic tylko i wylacznie w promocji bo to sie jeszcze oplaca... niekiedy... teraz robilem remont miszkania i po rekonesansie cenowym towarow ktore mialem zakupic gipsy i takie tam jeszcze inne... okazalo sie moj sklap miejscowy ma o 15-20 % nizsze ceny.... SZOK... i po co mi bylo jezdzic 50km jak all mialem na miejscu.... to jest norma w tych marketach... tylko i wylacznie w promoicji mozna kupic cosik tanio poniewaz wtedy schodza producenci cenowo ponizej ceny za ktora kupuja sklapy detal i hurtownie... pracuje w marketingu to wiem co mowie./....... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Sry za OT, ale mam pytanko czy w sklepach jak w/w mozna dostac gabke akustyczna lub cos podobnego do wyciszenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Gib odezwj się na GG miałem gdzieś rolke to troche moge Ci odpalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 thnx maciorze,ale i tak bym chcial wiedziec czy tam dostane,czy raczej nie i szukac w sklepach muzycznych albo z audio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washu Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 raczej mata bitumiczna do tuningu samochodów. np. na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...