yotomeczek Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 takie jak te http://www.csklep.pl/product_info.php?products_id=274 W tym pieprzonym mieście nic nie ma. Do gostka (Gruby) od Zalmana /Retkinia/ dzwoniłem - nie ma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 moze komputronik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 pogadaj z PowerByAmd to moze sprzeda Ci jedne, bo ma luzny komplecik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Spróbuj może - www.idealpc.com.pl Mają sporo rzeczy Revoltec'a, więc może i to by mogli załatwić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 W łodzi nie sprzedają takich sprzętów ale w idealpc idzie sie dogadac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nie wiem czemu ludzie boją się qupować w necie ja już robiłem to wielokrotnie i się nie zawiodłem ani razu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Nie wiem czemu ludzie boją się qupować w necie ja już robiłem to wielokrotnie i się nie zawiodłem ani razu... NIe boje się kupować w necie (skąd ten pomysł ?) Jeden komplet kupiłem na allegro - pkazało się że nie wyślą bo jest pogięty .. Dwa komplety kupiłem w pewnym sklepie internetowym i co ? - i czekam 2 tygodnie i nic - a zapweniają że poszły na 1000% ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Dwa komplety kupiłem w pewnym sklepie internetowym i co ? - i czekam 2 tygodnie i nic - a zapweniają że poszły na 1000% ...Skad ja to znam :evil: No tak toz to nasz kochana poczta polska :wink: Jak kupowalem katody w pc-tuning, to nie dosyc, ze czekalem zamiast 5 dni 1,5 miesiaca, to jeszcze gdzies zaginela moja paczka :x Jak masz numer nadania (i najlepiej date wyslania) to dzwon na glowna --> tam popros o numen do dzialu zajmujacego sie paczkami; zrob mala r..., a gwarantuje ze sie znajdzie - moja znalazla sie w 10 min :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 www.ergomedia.com.pl www.infoglob.pl Piotrkowska 125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...