flasht Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Wyczytalem na stronie: Windows XP Driver Versions a.. Audio driver 4.42 (WHQL) b.. Audio utilities 4.44 c.. Ethernet driver 4.42 (WHQL) d.. GART driver 3.77 (WHQL) e.. Memory controller driver 3.38 (WHQL) f.. SMBus driver 4.04 (WHQL) g.. Installer 4.46 h.. IDE NVIDIA driver 4.12 (WHQL) ... a u mnie mixer pokazuje Audio Driver Verion: 4.31 ... Zainstalowalem wiec te najnowsze drivery, zrestartowalem system i... nadal mixer pokazuje mi Audio Driver Version: 4.31... WHY??? ;-((( Pozdrawiam FlashT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Może trzeba było usunąć jeszcze stery Driver Cleanerem, nei? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Może trzeba było usunąć jeszcze stery Driver Cleanerem, nei? :wink: A ktos moglby potwierdzic ze ma wersje Audio Driver 4.42 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ja mam audio 4.42. Zainstalowałem NForce 5.03 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja mam audio 4.42 - zainstalowane z paczką 4.27 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...