Lone Wolf Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Zna ktoś skrót klawiaturowy, który tworzy Nowy Folder ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Nie ma nic na ten temat w "Ułatwieniach dostępu"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Przy wciśniętym ALT naciśnij kolejno P, N, F. :P Albo po prostu zainstaluj jakiś zastępnik Explorera, który ma potrzebne skróty klawiaturowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lone Wolf Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Przy wciśniętym ALT naciśnij kolejno P, N, F. :P Albo po prostu zainstaluj jakiś zastępnik Explorera, który ma potrzebne skróty klawiaturowe. chodziło mi raczej o skrót w stylu Ctrl + X albo Ctrl + V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wiem - takiego skrótu właśnie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wersja 2: Przycisk menu(koło prawego windows)>n>enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wersja 2: Przycisk menu(koło prawego windows)>n>enter Nieciekawa opcja. Dziala tylko raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 +F5, ile razy działa teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Teraz nie ma problemu... ale mimo to wole myszke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lone Wolf Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wersja 2: Przycisk menu(koło prawego windows)>n>enter To znam już od dawna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 total commander... -> F7 :lol: "ach te dzieci....".wav :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 total commander... -> F7 :lol: "ach te dzieci....".wav :D (...) Albo po prostu zainstaluj jakiś zastępnik Explorera, który ma potrzebne skróty klawiaturowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lone Wolf Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 total commander... -> F7 :lol: "ach te dzieci....".wav :D no no total commander :lol: mi chodziło o skrót w windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 ja windowsa nie uzywam :] jesli mozna tak powiedziec.... okno muj komputer widziałem jakies 8 miesiecy temu jak szukałem total komandera zaraz po instalacji windy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...