jonathan Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ja zaczynam od nowa (prawie bo od tego 33levelu) ale narazie na czystej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Co do wody i efektow to sie zgadzam. Jak zmienilem karte to calkiem inna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ald'Har Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ja to wybralem sie na safari kolo Dagon Fel zeby upolowac kilka golden saints ale jeszcze zadnej nie znalazlem, sic! A mowili ze tam duzo jest! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A ktory masz level???? Pisali tez ze duzo zalezy od levelu i szczescia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Mam problem z uruchomieniem Morrowinda, zainstalowałem go i gdy uruchamiam plik Morrowind.exe albo Morrowind Launcher.exe wyskakuje taki błąd : MORROWIND spowodował błąd: nieprawidłowa strona w module MORROWIND.EXE przy 017f:0068ea21. Rejestry: EAX=00000000 CS=017f EIP=0068ea21 EFLGS=00010246 EBX=00000000 SS=0187 ESP=00b3f4b8 EBP=012b0ee0 ECX=00000000 DS=0187 ESI=01185a1c FS=2a3f EDX=bffc9490 ES=0187 EDI=00000000 GS=0000 Bajtów w CS:EIP: 8b b1 dc 00 00 00 85 f6 0f 84 6e 01 00 00 8b 6c Stos: 00b3f9ac 01185a1c 012b0ee0 004e2fe6 c1401e00 00000020 000001e4 012b0ee0 012b0ee0 00000000 012b1190 0000003f 81c1003f 00b3f52c 00000500 00000400 Mój konfig to Celeron 366@460, Abit BX6 rev 2.0, Mint GeForce 2MX 400 64ram sdr, 128MB sdram. system Win 98SE Jade na sterach 41.09, z innymi grami nie mam problemu, tylko ten Morrowind nie chce ruszyć, proszę wszystkich o jak najszybszą pomoc !!! THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Moze masz walnieta wersje A tak poza tematem na tym sprzecie to sobie zbytnio nie poszalejesz w tej gierce. Zwlaszcza jak sie pojawi kilku przeciwnikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 a instalowales ta gre na innym kompie?a instalowales ta gre na innym kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A ja wlasnie dzisiaj rano rozprawilem sie z Dragoth Ur'em. Niestety kolezka bardzo mnie rozczarowal - niby klepal calkiem mocno, ale jak juz rozwalilem serce, z ktorego czerpal moc (dopuki czerpal, nie moglem mu nic zrobic), 3 moje strzaly pomogly mu sie ostatecznie pozegnac z zyciem. Teraz rozwale Fyra, zgarne jego naramienniki i bede bawic sie modami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ale przy 100% widzisz wszystko tak jak normalnie, a zeby rzucic takie zaklecie ze 100% szansa, wystarczy miec restoration na ok 50 i 20 punktow many. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 No to wtedy nosisz sprzet partiami do np. domku creepera... W sumie chocby nie wiem jak duzy bys mial udzwig, to wreszcie zgarniesz tyle smiecia, ze nie bedziesz w stanie ruszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ja gralem w sumie tylko z modem gladiator, dopiero teraz, gdy juz mam main quest za soba, zaczynam sie ostro pluginami bawic :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Co do wody i efektow to sie zgadzam. Jak zmienilem karte to calkiem inna gra.No to tak troche poza tematem - jak sie radek 9100 sprawdza? I jaki masz teraz wynik w 3dmarku2001SE? A wracajac do tematu, podziele sie swoimi doswiadczeniami. Pierwszego golden sainta spotkalem, gdy mialem cos okolo 20lvl. A im bylem poziomowo starszy, tym spotkania z tym zlotymi cudakami byly czestsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A może wina leży po stronie driverów do grafy ? Sprawdzałem u kumpla i u niego gra chodzi, moze spróbuje reinstalkę zrobić :( Albo coś z grafą się dzieje, bo wlączając opcje w launcherze komp widzi grafę, ale nie moge rozdzielczości zmienić. :( D.A.M.N. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Podlacze sie pod "problemowy" topic. Mam zrobic quest dla Sinka (w kazdym razie dla gostka z gildii magow w Sadrith Mora) jeden z ostatnich. Mam przyniesc notatki jakiegos gostka o wampirach. Udalo mi sie ustalic ze ksiazka ma byc w tajnej bibliotece w Palacu Sprawiedliwosci w Vivec. i tu dochodze do mojego problemu. Ta biblioteka jest tak tajna ze nie moge jej znalezc :D. Obszedlem wszystkie pomieszczenia w tym Palacu i [gluteus maximus] blada. Nic nie znalazlem. Moze ktos kojarzy gdzie ona jest. Przejzalem wszystkie poradniki jakie mam, szukalem na roznych stronach ale nic nie trafilem albo akurat tam gdzie moglo cos byc to akurat nie dzialalo - forum i strona z solucja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 No wlasnie do tego zmierzalem. Nawet w opisie gry bylo cos o levelach i potworkach Wynik w 3Dsmarku = 10009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Opisz kilka ciekawych i nie psujacych gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Mam w tej chwili cos kolo 50 poziomu i do tej pory upolowalem ok. 30 swietych. Glownie na pastwiskach i popielnych ziemiach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Wiec ile sie nachapales tych soul gemow???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Uuu to cos albo z grafa albo z systemem i sterami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja to sie zdziwilem ja mialem jeszcze niski poziom i ebonaowa zbroje i buty. Dedrycki helm i ebonowe rekawice i ani rusz nie wspomne ze troche broni mialem (tylko 2 sztuki) 2reczny topor dedrycki i claymora. I musialem to porzucic. Ale sie wtedy zdenerwowalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Porzuciles glowny watek na rzecz mordu i rozboju ???? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Cholerny Lum Szalony i jego maszyna, grrr.... Jonathan, możesz wysilić pamięć, i powiedzieć mi, co trzeba było zrobić na tym poziomie twierdzy strażnika? Mam od cholery notatek Luma o kołach, kwadratach, trójkątach, i chyba ma to związek z zapalaniem kolorowych pochodni w określony sposób, ale głowe sobie dam uciąć, że czegoś jeszcze mi brakuje...ja ciągle gdzieś coś gubie. Najlepsze było, jak mój Korgan zgubił Cromm Feyera- :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Trzeba bylo pozapalc te "oltarze" czy pochodnie (grunt ze wiemy o czym mowa) wedlug wzoru jaki jest chyba na plytach podlogi. Ja tam mam swoj cromm feyer i mlot grzmotow i carsomira +6. Jak chcesz to ci moge podeslac postac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Spróbuje z inną grafą, potem zdam relację co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 NIe nie, znalazłęm go, ale ubaw był po pachy :lol: Po rostu przy przepakowywaniu wylądował na chwile na ziemi, bo brakowało mi miejsca, i zapomniałęm go podnieść. Bez niego Korgan nie byłby tym samym krasnoludem :) I dzięki za podpowiedź, oblookam, bo wczoraj dostałę ataku furii przez te zasrane lampki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Pamietaj ze sa w dwoch pomieszczeniach. Potem byla chyba niezla siekana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Spoko. Rozumiem ze probowales juz innych sterownikow??? Np 29.38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 CO JEST W DWÓCH POMIESZCZENIACH!!!???!!! Tylko nie mów, że lampki :evil:bo ja znalazłem tylko jedno poieszczenie z 6 lampkami, stoje przed zamkniętymi drzwiami i wykoncypowałem, że si e otworzą, jak je dobrze zapale. Nie mów mi tylko, że JUŻ powinienem tam módz wejść, bo to by znaczyło, że znowu coś przeoczyłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 W pomieszczeniu po przeciwnej stronie tez sa lampki ale chyba sie nie zrozumielismy. Jest wielka komnata a po jej dwoch stronach mniejsze pomieszczenia gdzie sa te lampki. Dawno juz w to gralem musialbym oblookac sprawe :D Ktore masz levele postaci??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Miałem tylko drivery 28.xx, pójde do kumpla może będzie miał jakieś 3x.xx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...