Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko. Zastanawia mnie tylko ta szklana zbroja. Nie mozesz znalezc niciczego lepszego????

Wlasnie kompletuje ciezka - tylko musze dotzrec do mistrza (ponoc jest w Vivec), ktory to szkoli.

Szklana zbroja jest latwa do zdobycia i lekka - przydala mi sie na poczatku gry - i jakos tak sie do niej przyzwyczailem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do wampiryzmu to nie nalezalem do zadnego klanu. Chyba zostalem ugryziony albo co. Walczylem z wampirami i po lewel up stalem sie wampirem. Obrazenia sa dosc znaczne. Szybko wykitowalem biegajac po sloncu.

to chyba tak dziala ze po zarazeniu sie wampiryzmem jesli nie wyleczysz sie w ciagu 3 dni zostajesz wampirem.

A z tego co slyszalem zaleznie od wampira od ktorego sie zarazieles (zaleznie od jego klanu) dolaczasz/ mozesz dolaczyc wlasnie do tego klanu

Jak spotkasz wampira to w konsoli wstukaj TFH (jak popatrzysz na wampira bedzie widoczny skrypt - chyba o nazwie klanu, do ktorego nalezy)

Wyprobuje jak spotkam znowu jakiegos sensownego wampira :)

Od razu sie zapytam - z wampiryzmu leczyles sie w jednem ze swiatyn

daerycznych ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest cos takiego jak lek na spaczenie - bodajze mozna go dostac od aptekarki w miescie kolo Domu Rosomaka (sorki nazwy nie pamietam)

przy czym trzeba z nia o tym pogadac (questu glownego nie robilem jeszcze - wiec nie wiem czy to elemet fabuly czy nie - czekam az skoncze wiekszosc gildii ;) )

To spaczenei to jest czesc main questa wiec chyba nei ma lekarstwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze, chialbym Ci, spicum, pogratulowac tak wysokopoziomowej postaci. Zgaduje, ze grasz na poziomie trudnosci 100 :twisted:. Ta rekawiczke, o ktorej pisalem, dostaje sie od Vivec'a, w zwiazku z glownym questem, a mlotek tez sie z nim wiaze (z reszta, dopuki nie ma sie rekawiczki, z mlotkiem sie nie poszaleje). Wiec wszystkim chetnym na mlotek, polecam wykonywanie mq...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos pisal swojego czasu ze natknal sie na daeryczny luk - mozna poznac przyblizona lokalizacje tego cuda ??

[...]A w Calderze przebywa taki mily kupiec -> Pelzacz (o ile dobrze pamietam) - pelna cena za przedmiot - limit na 5000 odnawialny po 24h 

To chyba o mnie chodzi :P. Szczerze nie pamietam za zbytnio, gdzie znalazlem ta zabawke, ale juz sobie przypomnialem, patrz tutaj. Handlarza Creepera z Caldery wszyscy z forum znamy bardzo dobrze, ale lepszy od niego jest krab na zachod od Vivec, ma on 10 000 gotowki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy mnie rozwalil twoj pomysl ze solniczka :D 

[...]

Ustawil postac w rogu i na klawiszu skok postawil solniczke. Tak ze postac caly czas skakala i poszedl sobie po zakupy :D

Hehe, ma sie te pomysly, ale male sprostowanie. Wtedy mialem wcisniety przycisk biegu, a nie skakania (akrobatyke mialem juz wtedy na 100).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj to sie zgadza :) lepszego sie zrobić nie da :) ani pod względem AC ani pod względem dopałek.. a już na pewno nie naraz ;)

A nawet pojedynczo nie za bardzo. A wzgledem gotowych przedmiotow, to przyznam, ze dopalki w niektorych za bez sensu, ale w niektorych trafia sie pare przydatnych naraz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie twierdze wcale, ze jest. Napisalem tylk ze sptkalem sie z czyms takim - ale moze tu chodzic o quest dla ktoregos rodu.

Spoko spoko ja jeszcze nie doszedlem tam bo gre zaczynam ciagle od poczatku ;) zeby se optymalnie postac ustawic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny problem bo forum Morrowinda na ktore lazilem ciagle nieczynne.

Chcialbym przylaczyc sie do rodu Redoran, problem w tym ze wczesniej zalapalem sie do Hlaalu. Okradlem gostka zeby mnie wyrzucili ale mimo to Radoranie nadal mnie nie chca. Ciagle slysze tekst ze nie przyjmuja gostkow ktorzy zostali przyjeci do innych rodow. Da sie cos na to poradzic? Bardzo chce sobie chate wybudowac ale jak mnie nie przyjma to [gluteus maximus] blada :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle ze pozadna tarcza ma 255 slotow na czary - a jakby nie patrzec nic sie do tego nie umywa.

Dzisiaj przerucilem sie z dai-katany na katane - z absorbja zdrowia i szczerze mowiac z daeryczna paweza (tower) idzie mi nieco lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...