Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Slayer... a dałoby sie zrobić tak zebym też miał Tribunala?? :D

spicum - to jest dodatek.. wyszedl na zachodzie wtedy kiedy w Polsce dopiero wychodził zwykły Morrowind.. więc u nas go pewnie na po wakacjach wydadzą.. jeśli wogóle..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilemni Dren w St. Delyn's Lower South One (Vivec, St Delyn's canton, lowest tier, South side, middle house)

tam trzeba z gościówką pogadać najpierw o niewolnictwie.. a potem o haśle... i potems ie dostaje questy..

ale podobno sa jakies questy np dla Legionu któe uniemożliwiają gadke ta babką o niewolnictwie..

sam tego jeszcze nei sprawdzałęm bo mi jeszcze hasła nie podali :(

napiszcie jakie rezultaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

włąśnie.. co do tych krzyżykó na mapie... to z tego co zdążyłem zauważyć to są to miejsca gdzie są wraki statków.. i na ogół cięzko tam znaleźć coś fajnego..

poprawćie mnie jeśli sie myle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez korzystam z tej samej wersji tylko, ze bez PL. Korzystalem z niewielu modow, ale nie bylo wsrod nich takich z jakimis nowymi przedmiotami i NPC'ami uczacymi roznych umiejetnosci na maxa, tez swoja posatc doaciagnalem do 64 lvl zupelnie uczciwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

włąśnie.. co do tych krzyżykó na mapie... to z tego co zdążyłem zauważyć to są to miejsca gdzie są wraki statków.. i na ogół cięzko tam znaleźć coś fajnego..

poprawćie mnie jeśli sie myle ;)

Niestety, we wrakach jest tylko shit, syf i inne takie :P. Ja raz znalazlem wrak pelen... poduszek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale dziwne jest to że mam już skończony MQ a i tak po zabiciu Fyra mi pisze że bla bla potrzbeny bla bla zagłada bla bla sex..

może on jednak potrzebny? czy tylko niedoróbka w grze ? mam nadzieje ze w Tribunalu sie koleś nei przyda.. ;)

a tak przy okazji.. do czego służy ten Deadric Sanctuary Amulet który jest w skrzyni obo Fyra?

punktow enchantu ma tylko 15 wiec pewnie doc zego innego sluzy.. ale do czego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam

+50 sila

+50 zrecznosc

+60 walka wrecz

+60 skradanie

i kilka innych

Jestes podatny na dzilanie slonca ktore ci zabiera HP

Jestes przez wszystkich nielubiany

Co do statystyk moge sie mylic bo bylem wampirem na samym poczatku gry, wiec pare ladnych miechow temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to ciągnołem z imesha. Wysyłka odpada- nie mam na to czasu : No i kwestia wpłaty kasy- nie, nie chce mi się w to bawić.

PS- ja nie jestem piratem i nie sprzedaję nikomu pirackiego softu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...