Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

ale to dopiero jutro po zaraz na piffko wychodziem ;)

warte pewnie wiele nie jest.. ale jak sie chodzi cały czas z jedną bronią to jakieś urozmaicenie zawsze w cenie ;) poza tym w blunt weapons bym sie podszkolił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mam wyslac? Screena daedric tower shield? Jesli chodzi o to czy ona jest dobra, to ma ona dokladnie takie same statystyki jak zwykla daedricowa tarcza, lecz ma wieksza pojamnosc na zaklinanie (zwykla ma chyba 120, a tower shield az 225!!!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie, ze juz wiemy jak to jest z tymi wampirami i ich siedzibami, ja to znalazlem tutaj. Co do tych bonusow, to tak wlasnie myslalem, ze jak dojdzie do setki, to juz wiecej sie nie podszkolisz... Wiec bije sobie te umiejetnosci/cechy na "stowe" :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie, ze juz wiemy jak to jest z tymi wampirami i ich siedzibami, ja to znalazlem tutaj. Co do tych bonusow, to tak wlasnie myslalem, ze jak dojdzie do setki, to juz wiecej sie nie podszkolisz... Wiec bije sobie te umiejetnosci/cechy na "stowe" :twisted:

sorki ale ten link nie dziala - moglbys mi to na poczte podeslac ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak.. z pascala sporo ale to sie nie przyda.. a C++ w sumie tez..

3D studio sie kiedys bawiłem ale mi przeszło ;)

assemblera ostatnio na uczelni męczymy więc costam tez umiem..

zaczynałem kiedyś OpenGl... ale jakos niewiele sie nauczylem.. ale chetnie zacznę znowu ;)

jestem otawrty na propozycje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...