kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no ale ja już bedziesz miał wszystko na 100 ... to potem bedzie 120 i 130 :D to już jest cos :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ale to dopiero jutro po zaraz na piffko wychodziem ;) warte pewnie wiele nie jest.. ale jak sie chodzi cały czas z jedną bronią to jakieś urozmaicenie zawsze w cenie ;) poza tym w blunt weapons bym sie podszkolił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A do tego przedmioty +20, +30 :D I tak mozna dlugo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jaka masz karte???? Jaki sprzet wogole???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 iiino... wole przedmioty co staty podnoszą a nie skille ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 No ba mowa nie ma to jak sila, zrecznosc itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ECS K7S5A :D durny 800 ;) GF2MX400 ;) jednym słowem same szity ;) ale u kumpla na XP 1700 i GF3Ti oglądałem.... eh... ja też tak chce.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 i szczęście.. ale z tym u mnie krucho bo nie pomyślałem jak zaczynałem grać.. i 100 już chyba nie będe miał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ald'Har Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 eh, a ja tak mam :D wogole to popieram inicjatywe napisania rpg troszke liznalem c++ i opengl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Oj niedobrze. To sie jednak przydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Szkoda tylko ze kazdy z nas jest z innego miasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ECS K7S5A :D durny 800 ;) GF2MX400 ;) jednym słowem same szity ;) ale u kumpla na XP 1700 i GF3Ti oglądałem.... eh... ja też tak chce.. :( Zajebiscie musisz sie meczyc na tym MXie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ald'Har Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ino szkoda mam tez pewna znajomosc 3dsmaxa to modele do gierki mamy z glowy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 U mnie znajomość biegla C, C++, Java podstawy asemblera i kilku innych jesykow ale na grafie sie nie znam kompletnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 3D studio nie moglem pojac. Bawilem sie nim ale z kiepskim skutkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 W czyms wam przeszkadza pisanie po sieci ?? Przeciez nie musicie sie widziec - wystarczy male forum na GG i wszystko idzie dogadac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A ty Spicum skad jestes??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Na stale Sanok - jeszcze przez 2 lata Krakow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Student??? Trzeba by bylo sie jakos zgadac. Jezelibysmy chcieli cos stworzyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ald'Har Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 tylko ze ja do neta mam dostep jakies 3 razy w tygodniu, ale maxia to mam obczajonego (juz 2 6minutowe filmiki wypuscilem z mojej "stajni" - GoblinHead®) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ald'Har Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 oczywiscie nie musze mowic ze jak na fana rpg przystalo filmy zostaly opatrzone muzyka z icewind dale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Co mam wyslac? Screena daedric tower shield? Jesli chodzi o to czy ona jest dobra, to ma ona dokladnie takie same statystyki jak zwykla daedricowa tarcza, lecz ma wieksza pojamnosc na zaklinanie (zwykla ma chyba 120, a tower shield az 225!!!). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Pomysl jest niezly... Ale czy na dluzsza mete bedzie nam sie chcialo :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Kto to wie - ale idea jest interesujaca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 No fajnie, ze juz wiemy jak to jest z tymi wampirami i ich siedzibami, ja to znalazlem tutaj. Co do tych bonusow, to tak wlasnie myslalem, ze jak dojdzie do setki, to juz wiecej sie nie podszkolisz... Wiec bije sobie te umiejetnosci/cechy na "stowe" :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 No fajnie, ze juz wiemy jak to jest z tymi wampirami i ich siedzibami, ja to znalazlem tutaj. Co do tych bonusow, to tak wlasnie myslalem, ze jak dojdzie do setki, to juz wiecej sie nie podszkolisz... Wiec bije sobie te umiejetnosci/cechy na "stowe" :twisted: sorki ale ten link nie dziala - moglbys mi to na poczte podeslac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Nie dziala?? Juz zrobilem, ze dziala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 oooo... to chyba sobie zapoluje na taką tarcze :D to bedzie wypass :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja tak.. z pascala sporo ale to sie nie przyda.. a C++ w sumie tez.. 3D studio sie kiedys bawiłem ale mi przeszło ;) assemblera ostatnio na uczelni męczymy więc costam tez umiem.. zaczynałem kiedyś OpenGl... ale jakos niewiele sie nauczylem.. ale chetnie zacznę znowu ;) jestem otawrty na propozycje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 to ja chyba jeszcze troszke pcozekam z byciem wampirkiem.. bo jeszcze w niektórych mi do 100 brakuje sporo ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...