D4RkX Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 oto świerzutki wykonany przezemnie skan artykułu pisma pt. "Gwiazdy muwią..." :P http://d4rkx.250free.com/1.JPG ehh czego to ludzie nie wymyślą :lol: ciekawe jaka cena i wydajność :lol: ps. niewiedziałem gdzie TO wrzucić to poszło tutaj :) UPDATE------------UPDATE-----------UPDATE ehh http://d4rkx.250free.com/2.JPG - działa ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 HotLink Not permitted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 HotLink Not permitted Właśnie Zgadzam się z tym :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 2 link dziala,czego to kitajce nie wymysla heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 fajny fotomontaz. do tego juz lekko nieswiezy, jakis czas temu juz to widzialem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 lol :) ja tam strzalami nie dostaje bo komp nie jest skierowany na mnie :D nigdy nie celuje w siebie pistoletem ;) a i tak nie uznaje feng shui - dla mnie bujda :) jak wszystkie rzeczy z dalekiego wschodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 zrob sobie jeszcze scana okladki i zobacz jak sie pisze "Mu(ó)wia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 :lol: no landnie pojechali :lol: zryci ludzie.. :D te feng sciach!i jest wogole nie teges ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ogolnie wszystko jest teges i fengszui i ing i jang i akupunktora chinski mor o pozostale bajery dalekiego wschodu jak to niektorzy mowia tylko takie frajerskie pisma jak Gwiazdy mowia , Gotuj znami czy chwila dla debila :] czyt : Chwila dla Ciebie wypaczaja kazdy temat jaki poruszaja . Na wschodzie tez istnieja takie pisma panowie :] . Tak wiec Gwiazdy Mowia :] . Nic tylko kupowac :] i lykac wszystko jak pelikany :] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 jak byk fotomontaż - widać nawet jak to ukośne (????) złącze PCI nachodzi na jakieś kości pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Hehehehehe Ten żółty na ukos mnie rozwalił. Taśma żle w fabryce poszła ;) Prze fengsiui ;P Te tekścik o tych ostrych krawędziach...mniam ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 ok, jeszcze zoom na płytę :D http://d4rkx.250free.com/3.GIF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 widac po ostatniej fotce ze montaz :/ co do tematu: ludzie maja nasrane w baniach i tyle. 'feng-sranie-w-banie" text gdzies uslyszalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 bueheh... no comments [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 heh jestem ciekaw .. trza by spiłować sledzie od PCI hardweru zeby wsadzić np sb5.1 :lol: widać koles od retuszu zdjęcia nie widiał nigdy kompa w środku... podczas pracy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...