zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 no zrobilem zdjecia narazie fazy 1 budowy mojego WC, ale zawsze cos, jak wywolam film bedzie reszta juz podlaczone do komputera. Mozecie pisac uwagi zapytania ftp://213.76.246.223/komp_zibiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 całkiem fajny troche mi przypomina mój hydrofor w piwnicy do pompowania wody ze studni :lol: :lol: :lol: ale ciekawie wygłąda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 zwieksz limit userow, bo sie dobic do twojego FTP nie boge :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 zwiekszylem ale moze troche wolno teraz isc bo to tylko sdi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 No niezle, niezle. Duze to troche 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hyh ale masz fajne goralskie krzesło :lol: widze ze niezalezy ci na rozmiarach swojego wc. Co to za pompka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 no super!!! zarabiście wygląda takie fajne stare klimaty:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Poznaje nagrzewnice z Poloneza 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a wiesz ze nawet nie wiedzialem ze to z poloneza - poprostu kupilem na szrocie i nie pytalem od czego to. pompa jak w podpisie jest od c.o. :twisted: krzeselko goralskie bom z gor, no i rzeczywiscie to duze, stoi to jako podstawka pod komputer a dol obudowy kompa jest wyciety calkowicie 8) no i ma to juz (calosc) wielkosc BIG TOWER. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 lol :D ale to wielkie i brzydkie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 to wygląda jak mała elektrownia wodna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 o w morde :lol: Stary z taka pompa to moze byc czad :0 Beda niezle wyniki 8) Obawialbym sie o szczelnosc ukladu. Czym wiecej bajerow i laczen tym wieksze niebezpieczenstwo przeciekow. No i te rureczki tfuuu RURY 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 nie obawiaj sie bo uklad juz chodzi od dawna i nie ma przeciekow, a laczenia sa zacisniete opaskami :). teraz jak sie oziebilo procek ma temp ok 30 *C. :). w upaly dochodzilo do 38*C nawet, ale to przy full obciazeniu przez dluzszy czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 nie obawiaj sie bo uklad juz chodzi od dawna i nie ma przeciekow, a laczenia sa zacisniete opaskami :). teraz jak sie oziebilo procek ma temp ok 30 *C. :). w upaly dochodzilo do 38*C nawet, ale to przy full obciazeniu przez dluzszy czas. Hm jaki to ma sens? u mnie na duronie 650@900 temp procka ma 36 po maxymalnym obciążeniuna spire. Zakładam WC aby ja obniżyć do poniżej 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 nie obawiaj sie bo uklad juz chodzi od dawna i nie ma przeciekow, a laczenia sa zacisniete opaskami :). teraz jak sie oziebilo procek ma temp ok 30 *C. :). w upaly dochodzilo do 38*C nawet, ale to przy full obciazeniu przez dluzszy czas. Hm jaki to ma sens? u mnie na duronie 650@900 temp procka ma 36 po maxymalnym obciążeniuna spire. Zakładam WC aby ja obniżyć do poniżej 20. :lol: powodzenia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 nie obawiaj sie bo uklad juz chodzi od dawna i nie ma przeciekow, a laczenia sa zacisniete opaskami :). teraz jak sie oziebilo procek ma temp ok 30 *C. :). w upaly dochodzilo do 38*C nawet, ale to przy full obciazeniu przez dluzszy czas. Hm jaki to ma sens? u mnie na duronie 650@900 temp procka ma 36 po maxymalnym obciążeniuna spire. Zakładam WC aby ja obniżyć do poniżej 20. :lol: powodzenia :lol: śmiej się śmiej, chłodnica będzie w ścianiem która ma jesienią, zimą i wiosną kilkanaście stopni, latem ok dwudziestu. Do tego dojdzie peltier... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 nie obawiaj sie bo uklad juz chodzi od dawna i nie ma przeciekow, a laczenia sa zacisniete opaskami :). teraz jak sie oziebilo procek ma temp ok 30 *C. :). w upaly dochodzilo do 38*C nawet, ale to przy full obciazeniu przez dluzszy czas. Hm jaki to ma sens? u mnie na duronie 650@900 temp procka ma 36 po maxymalnym obciążeniuna spire. Zakładam WC aby ja obniżyć do poniżej 20. :lol: powodzenia :lol: śmiej się śmiej, chłodnica będzie w ścianiem która ma jesienią, zimą i wiosną kilkanaście stopni, latem ok dwudziestu. Do tego dojdzie peltier... peliter to juz inna bajka, to ty sie smiejesz ze mnie i porownujesz swoje nieistniejace jeszcze chlodzenie z peliterem do mojego CLASIC WC bez peltow. Bez urazy oczywiscie. To nie bylo wysmiewanie tylko raczej w formie zartu te usmieszki. Pozdrawiam i rob to chlodzenie, chetnie naucze sie cos od Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 peliter to juz inna bajka, to ty sie smiejesz ze mnie i porownujesz swoje nieistniejace jeszcze chlodzenie z peliterem do mojego CLASIC WC bez peltow. Bez urazy oczywiscie. To nie bylo wysmiewanie tylko raczej w formie zartu te usmieszki. Pozdrawiam i rob to chlodzenie, chetnie naucze sie cos od Ciebie. To mnie nie zrozumiałeś ja porównywałem zwykły cooler ( mam prawie identycznego procka) do Twojego WC - wyniki są praktycznie takie same. Napisałem, że po to robię WC, aby mieć niższą temperaturę, a nie taką jak na chłodzeniu powietrznym. (No można robić WC dla ciszy, ale u Ciebie to chyba nie o ciszę chodziło?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 peliter to juz inna bajka, to ty sie smiejesz ze mnie i porownujesz swoje nieistniejace jeszcze chlodzenie z peliterem do mojego CLASIC WC bez peltow. Bez urazy oczywiscie. To nie bylo wysmiewanie tylko raczej w formie zartu te usmieszki. Pozdrawiam i rob to chlodzenie, chetnie naucze sie cos od Ciebie. To mnie nie zrozumiałeś ja porównywałem zwykły cooler ( mam prawie identycznego procka) do Twojego WC - wyniki są praktycznie takie same. Napisałem, że po to robię WC, aby mieć niższą temperaturę, a nie taką jak na chłodzeniu powietrznym. (No można robić WC dla ciszy, ale u Ciebie to chyba nie o ciszę chodziło?) kurcze zawsze mowilem i teraz mowie ze wlasnie o cisze mi chodzilo i przy okazji o niskie temperatury, ale w 1 kolejnosci liczy sie u mnie cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 peliter to juz inna bajka, to ty sie smiejesz ze mnie i porownujesz swoje nieistniejace jeszcze chlodzenie z peliterem do mojego CLASIC WC bez peltow. Bez urazy oczywiscie. To nie bylo wysmiewanie tylko raczej w formie zartu te usmieszki. Pozdrawiam i rob to chlodzenie, chetnie naucze sie cos od Ciebie. To mnie nie zrozumiałeś ja porównywałem zwykły cooler ( mam prawie identycznego procka) do Twojego WC - wyniki są praktycznie takie same. Napisałem, że po to robię WC, aby mieć niższą temperaturę, a nie taką jak na chłodzeniu powietrznym. (No można robić WC dla ciszy, ale u Ciebie to chyba nie o ciszę chodziło?) kurcze zawsze mowilem i teraz mowie ze wlasnie o cisze mi chodzilo i przy okazji o niskie temperatury, ale w 1 kolejnosci liczy sie u mnie cisza No to gratulacje. Ale czy nie taniej by Ci wyszło zrobić to z zestawem z Allegro? Cisza byłaby ta sama. Rozumiem jeśli po prostu miałęś kaprys zrobić wszystko samemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ktos napisal gdzies ze zestaw z allegro w full load osiaga temp 48*C wiec cisza moze by byla podobna (chociaz nie sadze) ale temperatury jak napisales ze masz na powietrzu 36*C to sie wogole do niczego nie umywa. A wogole temat zestawu z allegro byl juz walkowany 1000000 razy i prosze nie wplatywac tego tematu w moje WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zestaw z Allego (sorry ze wplatalem) w porownaniu do zestawu Zibiego ??? big LOL :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zestaw z Allego (sorry ze wplatalem) w porownaniu do zestawu Zibiego ??? big LOL :lol: dzieki za poparcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...