łataa Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Nie wiem czy już było ale warto zobaczyć. www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0yNjk= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Mi się nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ale cpcowska srednica rurek :P Badziewie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Chmmmmm może badziewie, ale puki spełnia swoją rolę to wszystko jedno. Bardziej mnie martwi takie marnotrawienie takiej dobrej pompki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Prawie wszystkie bloki mają krućce na 1/4 i 1/8 cala więc o co chodzi? Po co obciążać pompe węzami 12/16 jeśli i tak przez blok przejdzie tyle ile w najwęższym miejscu. Dodatkowy plus to woda dostaje speeda. dla mnie bosko :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Mialem tez cos takiego robic. Ale to zaduzo roboty lepienia i kopania. Fajny pomysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 zamiast niszczyc butle kupil bym w castoramie taki wielki krag rurki miedzianej i to podlonczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Prawie wszystkie bloki mają krućce na 1/4 i 1/8 cala więc o co chodzi? Po co obciążać pompe węzami 12/16 jeśli i tak przez blok przejdzie tyle ile w najwęższym miejscu. Dodatkowy plus to woda dostaje speeda. dla mnie bosko :twisted: Chodzi o to, że bloki też są bee, ale taka pompka z takimi króćcami to szok :!: Eheim na 16 też daje speeda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 zamiast niszczyc butle kupil bym w castoramie taki wielki krag rurki miedzianej i to podlonczyl No dokladnie, chociaz syfu by nie bylo w ukladzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ciekawie, kolejny czarodziej, ktoremu shim zbil temp. o 3 stopnie C!! Heh, i jeszcze grafika na PCI. Coz to za tatusiek- kustosz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 przy peltierze to calkiem mozliwe chlodzi wtedy on calego procka a nie tylko rdzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<maXus> Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Ten bloczek jakis dziwny, do czego tam jest tyle dziur?I potem zaslepki sie wkreca, jask dla mnie malo ogiczne...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...