peseq Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 :/// totalna lipa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ej no ludzie wam tez w trybie multi wolno gierka chodzi?? Jak do kogos wbijam na serva to strasznie zamula i malo FPS'ow jest, w single jest ok. Jeden koles mi powiedzial, ze zawsze bedzie wolniutko chodzic jak do kogos wbijam, jezeli tak to wielka lipa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Kojazy ktos moze co trzeba zrobic po uruchomieniu tej rakiety? Nie moge na nia wskoczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Chcesz na niej gdzieś polecieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) tam jest tunel do ktorego ona wjezdza?! i moze dalej jakas drabina? dzieki za odpowiedz... wiem ze tam tylko nie wiem jak :mur: EDIT : juz wiem ;) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Pinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) ja wiem jak:) Sadzac po screenie to stoisz obok takiej skrzynki, musisz do niej podejsc i obejsc obwod. Rakieta sie przesunie, a ty wskakujesz na ta jakby ciezarowke, a z niej podwieszasz sie i... dalej powienienes dac rade... EDIT: Zauwazylem, ze pinki juz wie:) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdiSk8 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mam problem w misji HOKKAIDO. Na końcu tej misji przechodzi się przez szyb wentylacyjny i wychodzi sie na daszku na przeciwko jest domek i jest strażnik a w środku 2 kolesi (ZHERKEZHI i SHETLAND) z czego SHETLAND'a trzeba zabić a ZHERKEZHI'ego należy uratować - jaki jest na to patent ? prubowałem już różnymi sposobami ale za każdym razem SHETLAND zabija ZHERKEZHI'ego i ucieka, prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Chyba taki jest scenariusz gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 dokładnie lej na to i idz do przodu - tzn popieram wypowiedz przedmówcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdiSk8 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 No i w tym momencie będe miał 2 zadania nie zrobione: nie zabije SHETLAND'a i nie uprowadze ZHERKEZKI'ego tak ma się tez stać ? bo jakoś mi się nie wydaje że to jest poprawne zakończenie tej misji :blink: a wy jak przeszliście ten motyw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 to jest poprawne zakończenie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) niemożna właczyć SM3 Z AA ?:) na SM 1.1 mam AA a na 3.0 nie :( PS. Co zrobić z tymi jakajacymi sie głosami ? Edytowane 23 Lutego 2006 przez Nobish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 niemożna właczyć SM3 Z AA ? na SM 1.1 mam AA a na 3.0 nieNie można :sad: PS. Co zrobić z tymi jakajacymi sie głosami ?Mi pomogło ustawienie przyspieszania sprzętowego w panelu sterowania na 2 kreske od lewej :) W wielu grach jest to lekarstwem na problemy z dźwiękiem, m.in. w GTA SA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 No i w tym momencie będe miał 2 zadania nie zrobione: nie zabije SHETLAND'a i nie uprowadze ZHERKEZKI'ego tak ma się tez stać ? bo jakoś mi się nie wydaje że to jest poprawne zakończenie tej misji :blink: a wy jak przeszliście ten motyw ?tkaie ejst poprawne zakończenie. zauważ ze przy tych zadaniach masz krzyżyk, znaczy anulowane, a nie NOT COMPLETED jak przy jakimś którego Ty nie zaliczyłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 POMOCY!!1 Kupilem SCCT dzisiaj i zainstalowalem. Uruchamiam gre, wola klucz. wpisuje klucz i pojawia sie komunikat o weryfikacji płyty.Po zakonczeniu weryfikacji nic nie wyskakuje, zaden komunikat a gra sie nie uruchamia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) moze wystarczy tylko ze wylaczysz wirtualne napedy.... ale.... to tylko kochany starforce, crackerzy ktorzy probuja zlamac to zabzpieczenie pisza ze starforce ingeruje BARDZO gleboko w sprzetowe kwestie komputera i jest nawet niekompatybilne z niektorymi plytami glownymi, napedami. Autorzy zabezpieczen a w szczegolnosci starforce siegaja po radykalne srodki bo crackerzy radza sobie praktycznie ze wszystkim :-) Ale wlasie dzieje sie to takim kosztem i dochodzi do absurdalnych sytuacji, mysle ze sie troche zagalopowali jednak :/ napisal bym jeszcze troche ciekawych informacji ale nie chce % :-) Edytowane 23 Lutego 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie można :sad: Mi pomogło ustawienie przyspieszania sprzętowego w panelu sterowania na 2 kreske od lewej :) W wielu grach jest to lekarstwem na problemy z dźwiękiem, m.in. w GTA SA :wink: a dokladniej? gdzie to jest ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 dxdiag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 thx :) Ps. Niepogarsza to jakości dźwięku ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 thx :) Ps. Niepogarsza to jakości dźwięku ?:P Raczej nie, ale nie wiem czy czasem nie zmniejsza to trochę ilości fps'ów, bo w GTA SA odczulem jakby lekki spadek. Na szczęście w SC:CT nic takiego nie zauważyłem :) (może po prostu mi się przywidziało :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_ramires Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mam problem ze spolszczeniem do tej gry (tym od cenegi). Mam amerykańską wersje gry, a to spolszczenie działa tylko na wersji europejskiej. Istnieje może jakaś łatka, lub cos podobnego aby wersje usa przerobic na euro lub jakoś oszukac ten system? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mam problem ze spolszczeniem do tej gry (tym od cenegi). Mam amerykańską wersje gry, a to spolszczenie działa tylko na wersji europejskiej. Istnieje może jakaś łatka, lub cos podobnego aby wersje usa przerobic na euro lub jakoś oszukac ten system? :mur: Wyjasnijcie mi jedno: po co kupujecie gry w USA, gdzie sa drozsze okolo 2x niz w Polsce, skoro nie znacie angielskiego? Bo tylko kompletna nieznajomosc angielskiego moze wymagac siegania po tak radykalne srodki jak spolszczanie tej gry, w ktorej jezyk angielski jest na poziomie przedszkolnym. Przepraszam za wtreta, ale nie moglem sie powstrzymac. Po prostu mnie to bardzo nurtuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_ramires Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Po pierwsze nie kupiłem tej gry w USA tylko taką dostałem, a po drugie z moim angielskim nie jest źle a spolszczenie chcę zainstalowac bo bardzo mi się ono spodobało w wersji demo tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Panowie ma prosbe, dzisiaj mi sie wysypaly save'y z gry, a bylem juz dosc daleko (misja łaźnia). Moglby ktos podeslac mi je na email'a? EDIT#1 Chodzi mi o save'y do polskiej wersji gry. EDIT#2 Juz nieaktualne, znalazlem save'y. Edytowane 4 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Panowie,jestem bodajze na samym koncu gry.Zjezdzalem winda na dol kiedy wylaczyli zasilanie od windy i musialem dalsza droge pokonywac recznie wychodzac przez szyb windy.Spadlem na sam dol i na dole widze kilku straznikow.Od tego momentu mam 3 minuty na dojscie do serwerowni.Problem w tym,ze oprocz tego czasu i straznikow w nastepnym korytarzu (jak sie do niego wchodzi to widac kilka min pulapek porozwieszanych na scianach) jest dzialko, ktore mnie rozwala.Udalo mi sie jednak w ostatniej chwili wydostac z korytarza,przy okazji zauwazajac w kamerze na na podczerwien,po bokach sa ukryte lasery,ktore zapewne powodowaly aktywacje dzialka.Czy musze zaczynac caly level od nowa jak mam zasavovany moment po wesjciu w lasery (dokladnie,cofnalem sie z korytarza tak by mnie straznicy nie zauwazyli wczesniej dezaktywujac wszystkie miny),czy moze istnieje jakis sposob na to by minac to dzialko (mam koncowke energii), a moze jest inna ukryta droga do serwerowni ? Dzieki z gory za odpowiedz i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 dezaktywuj dzialko swoim pistolecikiem. (mam na mysli OCP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 dezaktywuj dzialko swoim pistolecikiem. (mam na mysli OCP)Dzieki,wlasnie skonczylem kolejna odslone SC.Skoro ukonczylem wszystkie czesci moge wreszcie poczekac na podwojnego agenta :) Co do tej czesci,to wersja PL dodawala bardzo duzo klimatu i ogolnie ta czesc podobala mi sie najbardziej.Jesli jeszcze nie kupiliscie tej gry to polecam bo naprawde warto :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Dzieki,wlasnie skonczylem kolejna odslone SC.Skoro ukonczylem wszystkie czesci moge wreszcie poczekac na podwojnego agenta :) Co do tej czesci,to wersja PL dodawala bardzo duzo klimatu i ogolnie ta czesc podobala mi sie najbardziej.Jesli jeszcze nie kupiliscie tej gry to polecam bo naprawde warto :) PozdrawiamJako ciekawostę dodam, że poza Double Agent powstaje SC: Essentials które ma się zacząć zaraz po DA...szkoda że tylko na PlayStation Portable to powstaje (przynajmniej narazie)...Więc widzisz, i Ty i ja mamy niezłego zgryza. Jak chcemy zaliczyć wszystkie części to chyba trzeba będzie i PSP kupić :). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 wie ktoś może jak wrzucićdo świeżo zainstalowanego splintera stare save'y? Wrzuciłem do katalogu z "sejwami" jakieś save z neta i nadal po odpaleniu gry w menu wczytywania nic nowego nei ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) panowie problem mam :( http://img422.imageshack.us/my.php?image=asdasdasd4xo.jpg Spojrzcie na obrys barierek... jak to wyglada... czemu tak mam? ;/ Na pixel shaderach wyzszych to samo jest, jakic hustawien bym nie dal... POMOCY :( Aha i moze mi ktos powiedziec dlaczego w multi mam z 15 fps? gra chodzi strasznie wolno, w singlu juz ok ;/ Edytowane 31 Marca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...